![]() |
פורום CF למכירה מיידית!
אוקיי חברים.. לאחר שהעיסקה עם הבן אדם המניאק בפעם הקודמת שלא היתממשה בסוף...
אני מציע אותו שוב למכירה! כן כן שוב! אוקיי אז אתם מקבלים את הדברים האלה - מסד נתונים של הפורום 8000 משתמשים | 420000 הודעות - דומיין נט עם 600 ייחודי ביום - עיצוב יפה ומרשים - 2 מודים ייחודים לפורום! במיוחד! - עזרה בהתחלה עם הפורום בעיות כלשהם אם יהיו לכם וכו', - תמונות של העיצוב: 1. http://img368.imageshack.us/img368/5...nter0011dg.jpg 2. http://img368.imageshack.us/img368/2...nter0029tg.jpg 3. http://img368.imageshack.us/img368/9...nter0034ed.jpg יצירת קשר: אי סי קיו 955243 מסנג'ר admin.cf@gmail.com בברכה, אלעד |
לפי התמונה יש רק 2 אנשים פעילים
לא נראה לי שווה לקנות פורום כזה |
שלח לי בקשה בפרטי את המחיר של הפורום
|
ת'אמת בשביל 450 ש"ח היתי קונה ת'פורום שווה ביותר
|
ציטוט:
חחחחח צילמתי את המסך אתמול! כשהפורום בכלל לא פעיל! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
מה המחיר?
|
למה אין אנשים פעילים אם יש כל כך הרבה משתמשים
זה מוזר... |
הוא צילם את זה אתמול ולכן אין פעילים, למה? כי הפורום לא פעיל ! הפורום נסגר לפי כמה זמן !
|
אנשים B-| הבנאדם רמאי.
הוא סגר את הפורום והתאחד עם מגנט.. עכשיו, כל המסד שלו הועלה במגנט, ככה שזה מסד משומש כבר בפורום אחר. חוצמזה, הרוב עברו למגנט, אף אחד לא יחזור לשם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזה שווה לקנות פורום שכל הקהילה שלו עברה כבר?
|
שווה הרבה כסף, בהצלחה
|
אויש אלעד אתה כבר מתחיל להגזים.
אתה מוכר לאנשים קהילה שלא קיימת כבר!!! אפחד לא נכנס לפורום כי כולם עברו כבר! אז למה אתה מוכר משו שכבר לא קיים??? (עוד משו שפחות קשור לנושא, אני רואה שזה טבעי אצלך להעתיק. עכשיו העתקת גם מFXP את הבאר בפורום שלך.) |
אפשר לראות שתצלם את הפורום כשהוא פעיל "בזמן אמת"?
|
איזה הגזמה .
הלווי ותימכור אבל אישית יש הרבה סיבות כמו 1.לא היה פעיל הרבה זמן 2.גם שהוא היה פעיל המצב שלך לא היה טוב כי כמו ששמתי לב התחלת כבר לנהל שם לבד 3.כל מי שהיה פעיל אצלך ,עבר לפורום החדש עם מגנט . אז מה הטעם לתת מסד הודעות דומיין אם לא ישארו הגולשים?ואני בטוח שאם היה 100000 גולשים כולם ישארו במגנט |
הוא יעשה הכל כדי להרוויח כמה עשרות שקלים :/
|
וגם כבר במקום זה עדיף לקנות מערכת vb ולפתוח חדש)
|
תגידו לי חברות מפגרים
חוץ מלבלבל את השכל אתם עושים משהו אחר? 90 אחוז מקהילת CF לא עברו למגנט - מחכים שיחזור CF המסד לא משומש! מה שיש במגנט זה לא המסד של CF אליאב - זה לא עשרות שקלים... שנינו יודעים שלאתרך אין הרבה כניסות... אז זה שרבנו... אל תבלבל תשכל ותהיה נגד יא בוגד ומי שאמר שאני רמאי - חתיכת מעפן אתה בכלל מכיר אותי? |
ציטוט:
|
מצוין......... דבר איתי באי סי קיו ניראה מי אתה בכלל
|
אלעד מה זה כל הקללות האלה?
יא ראבק.. לא נאה לך הקהילה פה תעזוב.. למה להכעיר את האווירה? |
ציטוט:
לי אין כניסות? טחחח... ולא רבתי איתך :/ אבל אם אתה אומר שרבנו סבבה... :D בוא אני ישלח לך ד"וח של אדוורנט וניראה כמה כניסות וכמה תשלום אני מקבל (זה לפי צפיות). בקשר לאשכול- אל תתעסקו איתו הוא נוכל. |
ציטוט:
בוגד קטן... הבן אדם היחיד שלא שווה להיתעסק איתו, הוא אך ורק אתה! חתיכת בוגד, בכול מיקרה תדבר איתי באי סי קיו וניראה מי נוכל.... למה אני לא רוצה לשים את הקלפים על השולחן כאן בפורום! 955243 דבר |
1. לקנות פורום ולהעביר בעלים, זה דבר לא טוב כל הקהילה עוזבת
2. במקרה שלך - הפורום כבר עבר מזמן ואין קהילה. והעיצוב באמת לא משהו. בכל מקרה- בהצלחה. |
תאכלס אני לא רוצה לפתוח בריב, אבל בוא אלעד אני יזכיר לך ולשאר הגולשים דבר אחד.
באותו יום שדור [שארקמסאטר] סגר את Xp ופנה אליי בבקשת התקבלות לרשת האתרים, מה אמרת לי זוכר? הוא נוכל, הוא יהרוס לך את הרשת, אתה תצטער על זה שלקחת אותו.. ועוד המון דברים.. לאחר שעה שעתיים.. אולי שלושה - דיברתי עם דור והוא אמר לי שאתה אלעד הצעת לו להצתרף לרשת שלך.. אז חלאס להגן על התדמית הטובה שאין לך, שנינו יודעים שאתה ילד מלוכלך. |
ממליץ לנעול
|
חח בוגד עלק מה התחתנתם שהוא בגד בך? כולה עבר מהרשת המעפנה שלך =)
|
פששש יפה יפה... כול הקנוניה של הרשתות האחרות באים נגדי
יפה יפה.... אל דאגה חברים, יום יבוא והגלגל יתהפך! לנעול, |
ציטוט:
ואני לא ישכח את ההצעה שלך לקנות ממך פתחוני פלאש של tm ב-60 ש"ח חבל שהם גנובים ואת זה לא סיפרתה מזל שקלתתי את זה בזמן ולא רציתי.. |
יום יבוא ותקבל באן(נקווה שיבוא מהר.).
אתה לא חושב שיש סיבה מוצדקת לכל התגובות האלה? אולי אתה באמת נוכל ורמאי? אולי הפורום לא שווה שקל אפילו? |
טוב בואו נפסיק.
אלעד אמרת שאתה לא נוכל. אני העלאתי עובדה אפשר לקבל אותה איך שרוצים - שאני נוכל, אתה נוכל וכו'.. לא התכוונתי לפתוח פה ריב, זה שרכשת לעצמך אוייבים זה לא אשמת אף אחד חוץ ממך. תיקח למשל אותי ואת ניל או אותי ואת דור בזמנו של XP.. את דאגת למצבך - dill with it |
ציטוט:
אז כחה: הרשת הלא יציבה והמלוכלכת שלך בכלל לא עושה עלי שום רושם!!! השני אתרים היחידים שרציניים אצלך הם: ydate 1index ושנייהם אני לא מבין מה הם מחפשים אצלך אבל בכל מקרה אתרים רציניים והיחידים ששווים מבין האתרים שלך....... אבל זה לא לעכשיו!!בהרחבה אני יתן באשכול אחר... גם מקרי גנבה לא חסר בכלל: 1. טומי פורטפליו... 2. גניבת הבאר הקודם של הפורום מתחרות אתרים win site אני חושב.. 3. הפתיח של cf כאשר היה פתוח היה גנוב מ tm 4. הגניבה החדשה של הבאר מאתרfxp 5. ההצעה שלך עלי לקניית פתיח tm ב-60 ש"ח מה ששכחתה משום מה לספר זה שהוא גנוב אני עליתי על זה בעזרת כמה חברים מכיוון שלא הבנתי איך זה יכול להיות כזו הנחה .....מ60 דולר ל60 ש"ח ..... בהתחלה הטענה שלך הייתה שיש לך איזשהם קשרים איתם או משהו ולאחר מכן סוף סוף אמרתה שהם גנובים....(אני לא רוצה ממך שום תגובה על כל אלה אני אספתי אותם בזהירות היו עוד שנשמעים מוזרים לי אבל אני לא בטוח בהם ולכן אני לא יכתוב אותם פה....ויש יש...) |
גם 1ndex זה אתר שאין ממש מה לחפש בו, הכל מבולגן וכל התוכן גנוב מאיזה אתר שאני לא זוכר את הכתובת שלו.
|
אנשים!
כמו שאני לא אוהב שהופכים כל אשכול לביקורת על הרשת שלי... אני די בטוח שאלעד לא יאהב את זה.. חלאס עזבו.. האשכול כבר סט מהנושא אין צורך בעוד ביקורות. |
ציטוט:
בקיצור אתה יכול לבקש את זה... לצערי באמת לאלעד אין שום זכות כזו מכיוון שאת כל התגובת האלה הוא בנה לעצמו!!!! |
ציטוט:
אבל באמת שלא בא לי להתערב אבל מה לעשות. ברשת ZOLAZONE האתר היחידי ששווה שיט זה RAR. |
ציטוט:
יש את freetopsite-אתר שמצליח מצויין היום באמת אתר ענק!! ספורטנטו שאומנם עכשיו בעדכונים אבל תאמין לי שזה הולך להיות ענק!!! szforum-קהילה מאוד גדולה... בקרוב מאוד אני מניח שיהיה עוד הרבה אז בבקשה.... |
ציטוט:
|
szforum - בלי להעליב - העיצוב ששמתם " ZOLAZONE " זה העיצוב הכי מכוער שראיתי בחיים שלי. והקהילה שלהם לא ממש גדולה
ספורנטו סגור FREETOPSITE לא אתר הכי "משהו" ההוא מעליי - אני מכיר אתרים אחרים ותאמין לי אני יודע מה אני מדבר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ