![]() |
[Israel-Serv] צ'אט תמיכה אונליין
ישראל-סרב מהיום תומכת בצ'אט אונליין
בנוסף לתמיכה באיימיל ,בטלפון , בפלאפון , בICQ , במסנג'ר ...מהיום גם בצ'אט אונליין בקרוב מערכת נוספת ומיוחדת לתמיכה אשר תעשה דרך אתר מיוחד ותקבלו תשובה מובטחת עד 12 שעות מהבקשה נציג האונליין לתמיכה ושרות פועל מ15:00 ועד השעה 22:00 כל יום ולפעמים גם בשעות אחרות ככה שתמיד אפשר לנסות :) ישראל-סרב בקרוב פותחת גם מדור לקוחות מיוחדת , עם מדריכים , הורדות , צ'אט אונליין מיידי ועוד רבות... בנוגע לשירות, ישראל-סרב ממשיכה לגדול וממשיכה לעשות את כל הצעדים הטובים ביותר לעזור בכל דרך אפשרית ללקוחותיה הינך מוזמן לדבר עכשיו עם נציג חברת ישראל-סרב : http://www.israel-serv.net/help/statusimage.php ישראל-סרב שמחה להתגדל ולהתפתח בכל המישורים האפשריים מקווים שאנחנו עושים עליכם רושם , ומקווים להמשיך להצליח בתחום כמו שאנחנו מצליחים כיום תודה, בן. |
פשש בהצלחה!
|
בן , עלה והצלח ידידי
יש לך כל האמצעים להקים חברה בין הגדולות היום המשך סופ"ש נעים, אביעד |
כל הכבוד בן בהצלחה
|
ציטוט:
|
בן באותה הדרך אתה יכול לעשות צ'ט אוליין עם נציג מכירות שזה גם מועיל
|
ציטוט:
|
נחמד ביותר
וכמו שאמרו פה עלה והצלח יש לך את כול האמצאים ליבנות חברה גדולה ומצליחה |
אין מה לעתיק מערכת מוכנה יש כבר להרבה חברות את זה , זה לא משהו מיוחד יש לדיגידרק לשרתים ולחברה של אלי ועוד שאני לו זוכר תשם גם אני ויבגני חשבנו לעשות כזה בהוסטארט אבל החלטנו שאין לנו זמן לשבת בצ'אט
אבל בן אם יש לך נציגים שיעזרו ויש להם זמן אז בהצלחה !!! |
ציטוט:
ואין את זה לאלי כרגע רק לי ואם מישהו ייקח זה כתוצאה מהמחשבה שלי אני לא מתכוון העתקת המערכת אני מתכוון העתקת רעיונות , מה שכולם עושים פה כל החיים. |
יפה מאוד, אחלה חברה.
|
ציטוט:
ואדרבא, אם אתה עושה שינויים במערכת, מכיוון שזה תחת GPL, אתה חייב להביא את המערכת, כולל השינויים שעשיתה לכל דורש. |
ציטוט:
|
ברור שזכותם לקחת ...אבל זה עדיין נחשב רעיון שנגנב כביכול אם מישהו עושה את זה כתוצאה משאני עשיתי את זה
וסייטים בחיים לא ראיתי אצלך ובכל מקרה לא נראה לי שהבנתם מה התכוונתי |
ציטוט:
זכותי וזכותו של כל אחד לקחת את זה.. זו מערכת חינמית שניתנת להורדה לכל אחד. |
ציטוט:
אני לא אומר שזה לא זכותו אני אומר שזה כעיקרון גנבה של רעיון אם עושים את זה |
זה לא גנבה של רעיון כי זה לא חדש יש חברה בשם SITEGROUND משהו כזה מארצות הברית שרציתי לקנות מהם אחסון שהיה מאוד מאוד זול (1.5 דולר ג'יגה אחסון ו20 ג'יגה תעבורה ופאנל- CPANEL)
אז אני דיברתי איתם גם בצ'אט והכול כלומר זה רעיון מאוד ישן וזה לא זה שאתה הראשון שחושב על זה אבל עדיין לא נהרוס לך תאשכול יש לך חברה טובה ותמשיך להתקדם! |
גניבה של רעיון מה הקשר?
על הרעיון חשבו עוד מיליון אנשים וגם בין היתר האלה שפתחו את המערכת החינמית הזאת. אתה פשוט משתמש בו בין הראשונים בפורום כאן |
זה העתקה של רעיון כי אני התחלתי עם זה בהוסטס
לדעתי אם עכשיו כולם עושים את זה , זה סוג של העתקה... כי אם לא הייתי עושה את זה ,אז גם הם לא אני לא אומר שהמצאתי את זה....שוב אתם גולשים לדברים שלא אמרתי תקראו שוב מה אני אומר שתבינו |
לא אתה התחלתה אני אומר לך :|
יש כזה לשרתים והיה כזה כבר לאלי ויש כזה לסיטים זה לא אתה התחלתה =\ |
ציטוט:
רק תגיד נכון או לא נכון ? |
מסכים!
זה בכלל לא גניבה. אתה פשוט משתמש במערכת שכל אחד יכול להשתמש. אבל בכל מקרה, אחלה חברה, ובהצלחה! |
יכול להיות שכולם יתחילו ויכול להיות שלא כי לדעתי אין לכולם זמן וכוח לזה כמו שלי לא היה כוח לזה זה הרבה עבודה לשבת הצ'אט ולחכות לבעיות דרך אגב זה צ'אט אחד על אחד?
כי אני בSITEGROUND היתי באחד על אחד זה מגניב :) שוב בהצלחה |
ציטוט:
אני לא מבין מה אני אומר פה לא בסדר זה לא שאני אומר שאני המצאתי את הרעיון אני רק אומר שאם אני עושה משהו ואז כולם עושים גם - זה פשוט העתקה |
זה אולי העתקה אבל לא גניבה!
חוץ מיזה, זה גם לא ממש העתקה, מיכוון שיש את זה לאנשים פה, וזה כמו שמישהו השתמש בDA ואז כולם. מקווה שהבנת, רותם. |
זה נשמע כאילו אתה אומר שאתה הראשון ואתה לא הראשון אם היתה הראשון זה היה סוג של העתקה אבל אתה ממש לא הראשון לא בארץ לא בחול ולא בשום מקום
חח אבל על מה הוויכוח =\ |
לפותח האשכול
אני בהחלט מאמין שאם אנשים יתחלו להשתמש בזה זה 98 אחוז שזה נעשה בכלל שעשית את זה. לגבי סייטים אני לא חושב שכאן זה אותו דבר כי אסף לא פרסם ולא עשה מזה רעש. אנשים יתחלו להשתמש בזה בגלל שהרבה מאוד אנשים פה לא חברות רציניות ואני בטוח שאף מהם לא חשב אפילו על זה. ועכשיו לנושא אני לא יודע כמה עולה השירות והכול אבל למה לא השתמשת בשירות הישראלי livechat? |
ציטוט:
אבל אם אחרים עושה משהו כתוצאה מזה שמישהו אחר עשה את זה זה בהחלט העתקה זה חוקים פשוטים של היקום שאתה חי בו. ואם אתה לא מסכים עם הדבר הבסיסי הזה ,אז כדאי שתבדוק את עצמך |
נו זה משאתה עשיתה כי היה את זה כבר לאחרים ואולי לא עשיתה כתוצאה מזה שהם עשו עדיין זה לא משנה כי אחרים יכולים גם להגיד שזה לא כתוצאה מזה
|
ציטוט:
אמרתי שאם מישהו עשה משהו כתוצאה ממישהו אחר שעשה את זה זה העתקה ואני עשיתי את זה כי סתם הסתכלתי באתר אחד על סקריפטים וראיתי במקום שבו הציעו את זה להעתקה בעצם פה זה משהו שעושים בגלל שאני עשיתי לכן לפי החוקים של היקום ושל העולם הזה בכלל זה סוג של העתקה זה כל מה שאני אומר |
לא הבנתי כלום אבל לא משנה לי כי אני לא חברה או משהו חח שוב בהצלחה עוד תחשוב שאני מחפש לריב חח ואני לא lol
|
בהצלחה,
לפי דעתי, כדאי להשקיע במשהו מתקדם יותר, על מנת לרצות את הלקוח ולעשות "חיים קלים". אלי. |
שיהיה בהצלחה בן בכל מקרה. :)
|
תודה
ודניאל אם אני יראה שמבקשים בזה תמיכה באמת וזה משהו טוב אז אני יקנה מערכת בעברית והכל.. |
|
זה לא חדש .. אבל בהצלחה ..
היה את זה .. לכמה חברות , לחלק עדיין יש |
זה לא בדיוק העתקה,
זה כמו שתלך ותגיד שאם אתה לא היתה משתמש במערכת ibheb לפורום שלך החברה שלך, גם האחרים לא היו משתמשים בה. |
אי איי אייי....מה קרה?
סה"כ פירסם שהוא פותח צ'אט תמיכה ואיך אכלתם אותו?! תגידו בהצלחה! |
היה את זה כבר למישהו. בעבר ראיתי את זה ורציתי לעשות גם אבל ויתרתי על הרעיון.
אז בבקשה אל תרגיש מגניב...:qqb003: |
ציטוט:
דבר שני היה לי את זה פעם אין מה להעתיק זה משהו שמציעים בחינם כל אחד יכול להשתמש בו לצרכיו האישיים :) בכל מקרה בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ