![]() |
מכירה|אתר צפייה ישירה Tview.co.il
שלום לכולם האתר פתוח קרוב לשנה -בין הריאשונים שנפתחו אני חושב בדבר של הצפייה ישירה
עקב חוסר זמן מצידנו,לימודים,עבודה החלטנו למכור את האתר Tview.co.il האתר מקודם טוב בגוגל ומוכר ברשת האתר יימכר כולל הדומיין *כמו כן תוכלו לקנות את האתר כולל עיצוב+קידוד תיקני מקצועי אשר היה אמור לשמש את האתר בפורטל לאתר כ2000+ ייחודיות ביום,כמו שציינתי עקב חוסר הזמן הייחודיות יירדו במהלך הזמן אבל במידה ותיקנו ואתם אנשים רציניים החשיפות ייעלו-מובטח מעוניינים לקנות את האתר?צרו קשר בפרטי כתבובת האתר:http://tview.co.il יום טוב לכולם |
שלחתי פרטית
|
תשלח לי לפרטי פרטים נוספים כמו:
רווחים בחודש הוצאות בחודש (עלות השרת וכ'ו) מחיר תודה. |
אקנה רק את הדומיין בעבור 300 ש"ח.
|
ציטוט:
|
יצרתי קשר עם כולם
לגבי קנייה של הדומיין בלבד זה לא משתלם לי |
ציטוט:
גם אני רוצה פרטים... תודה |
ציטוט:
שיהיה בהצלחה בהמשך |קורץ| |
אשמח לקבל פרטים נוספים לפרטי גם כן
|
אולי תציינו אילו פרטים אתם מעוניינים שאשלח?
*aviho1 שלחתי לך פרטים בפרטית פה בפורום אם אתם מעוניינים בעוד פרטים תכתבו אילו פרטים אתם מעוניינים לקבל |
אשמח לקבל פרטים מלאים בפרטי.
|
מעוניין בהכנסות, הוצאות, עלויות מפרסמים... תודה :)
|
אשמח להצעת מחיר לפרטי
ומידע אם עיצוב והקידוד של הפורטל והוצאות והכנסות בחודש. |
שלח לי הוצאות
הכנות מה השרת דורש ואם יש בעיות חוקית ומה הם ומחיר לקניה מיידית (מחר) |
אני חושב שמן הראוי לציין שזה לא חוקי, ואליס יכולים לתת לכם תביעה לא קטנה בגלל דבר כזה, תשקיעו 600 שקל ברכישת האתר ותקבלו קנס של 600 אלף שקל..
|
אני לא חושב שאתה צודק כי החומר שהוא מציג לא נמצא אצלו הוא מפרסם משהו שקיים במקום אחר.
|
אשמח לקבל הצעת מחיר הכוללת את כל האתר כולל העיצוב והמערכת.
סטטיסטיקות בחצי שנה האחרונה (לראות את המגמה של האתר). הוצאות חודשיות (עלות שרת, פרסומים שפרסמת במקומות אחרים בתשלום בחצי שנה האחרונה). הכנסות חודשיות (מ SMS / מפרסמים ונוספים אם יש) רווח חודשי אם יש. מנהלים (אם ישנם מנהלים בתשלום) / אם יש מנהלים שנשארים לאחר המכירה. * דוחות של החצי שנה האחרונה. אשמח לקבל את זה באימייל אבל אם אין לך אפשרות אז בהודעה פרטית ודרכים ליצירת קשר. liorclub [at] gmail.com חג שמח ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ