הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מתגייס עוד יומיים:) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=79050)

ozsason 18-10-09 18:48

מתגייס עוד יומיים:)

אהלן,
עוד יומיים ב 20 לחודש אי מתגייס לחייל תיקשוב מבצעי.
אני הולך לעבור טירונות 02 (ששמעתי ממש קלה וללא שום דבר שהוא פיזי)...
אני הולך לעבור טירנות במשך חודש ואז קורס של 10 שבועות בבה"ד 7,ששמעתי שזה אחלה מקום.
עוד מישהו מתגייס בתאריך הזה?

עמרי שוסטר 18-10-09 18:52

חח 02... לא אחי, זה לא פיזי... אל תדאג... |Lol|
קח טיפ מועיל לטירונות - המ"כים יעשו הרבה רעש וצלצולים, אבל בסופו של דבר אין להם השפעה על המשך השירות שלך, אז קח הכל ברוח טובה. טירונות זו *התקופה* לסתלבט וצחוקים.

Tomer 18-10-09 20:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 742795)
אהלן,
אני הולך לעבור טירנות במשך חודש ואז קורס של 10 שבועות בבה"ד 7,ששמעתי שזה אחלה מקום.

10 שבועות? קורס טמ"מ?

Inet 18-10-09 22:08

שיהיה בהצלחה :)

dor77 18-10-09 23:29

בהצלחה!
גיוס נעים (:

ShonLevi 18-10-09 23:49

בהצלחה :]

the-wolf 19-10-09 00:26

גיוס נעים
איזה חיים קלים יש לתומכים חחחח

XiDaN 19-10-09 01:03

עוזז גיוס נעים אחי :)

ozsason 19-10-09 01:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 742795)
אהלן,

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 742831)
10 שבועות? קורס טמ"מ?

האמת שאין לי מושג,לפי מה שהבנתי זה מין קורס כללי על המכשירים ללמוד עליהם וכד' ואז משייכים אותך לאן שצריך,יכול להיות תפקיד יותר עם מחשבים וכו.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי the-wolf (פרסם 742875)
גיוס נעים
איזה חיים קלים יש לתומכים חחחח

למה חיים קלים? לפי מה שאני רואה בפרופיל שלך אתה בן 17.ככה שאתה לא יודע מה זה צבא.
וחייל תיקשוב זה חייל גדול יש כאלה שמשרתים בעזה ויוצאים רק פעם בשבועיים,אז קל זה בטוח לא.
וחיים קלים או לא זה עניין יחסי לכל בן אדם.

WCMS 19-10-09 07:31

שיהיה לך גיוס קל ונעים (לא אני עדיין לא התגייסתי (אני עדיין קטין ;)))
חבר שלי התגייס אתמול לשירות בתי הסוהר :D

יורי.

ben the master 19-10-09 08:18

אני מתגייס ב2 לדצמבר לתותחנים טירונות 03 חודשיים של קריעת תחת
ולזה שמתגייס יש דבר אחד שאולי לא אמרו לך לא משנה לאן אתה מתגייס בטירונות יתפוס אותך מבחני הבר-אור
שזה 2000 מטר ( 4 סיבובים ) כפיפות בטן , כפיפות מרפקים
ועל כל דבר שתלמד ויעבירו אותך קורסים בסוף יש מבחן כמו בצפר

Lebron23 19-10-09 13:22

שמעת נכון

אתה הולך להיות ג'ובניק לתפארת

אין מה לאחל לך בהצלחה כי הולך להיות לך לא יותר מדי קשה

ozsason 19-10-09 13:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lebron23 (פרסם 742939)
שמעת נכון

ואוו איזה תגובה לתפארת מדינת ישראל!
קודם כל התפקיד הזה הוא לא דווקא גובניק. ממש לא. לשרת בעזה ולצאת פעם בשבועיים זה ממש אבל ממש לא נחשב גובניק.
ואם מדברים בצורה כזו אז היחידות הקרביות לא יכולות בלי חייל תיקשוב,חייל תיקשוב זה חייל מציל חיים בצורה בלתי רגילה. ועוד יותר אם מדברים בצורה הזו דיי מגעילה אז,חייל הקרבי זה פחות להשתמש בשכל,הראש מאחורי הפעולות האלה זה יותר חייל התיקשוב וחייל התיקשוב מציל חיים,גם את חיי החיילים וגם את חיי האזרחים.
ושוב אתה מוציאים מילים מהפה בלי הכרה ובלי חשיבה.
מאיפה לך לדעת שלא הולך להיות לי קשה?! את מכיר אותי?1 אתה יודע מה היכולות שלי?! אתה מכיר את כל התפקידים בצה"ל ועשית את כולם כדי לדעת מה הוא תפקיד קשה ומה לא?!
זה שבחייל התיקשוב לא משתמשים בכוח פיזי זה לא אומר שזה "קל",כי במקום כוח פיזי משתמשים בכוח אחר.
תגובות כאלה פשוט מוציאות אותי מדעתי,זה פשוט זילזול אין מילה אחרת.
עריכה:
ותודה לשאר המגיבים.
עריכה 2:
חחחח.. שמעתי שיש את המסלול 2000 מטר,אבל שמעתי שזה בגדר "מומלץ" ולא חובה.

WebProject 19-10-09 14:25

אתם הורגים אותי פה

תפסיקו עם ההפרדה הזו - ג'ובניק\קרבי.

ג'ובניק יכול לתרום בידיוק באותה מידה למדינה ווואלה לפעמים אפילו יותר, מי אתם חושבים ששולח את הקרביים לפעולות? שמכוון את הכוחות?
בטח שקרבי מקריב יותר, מן הסתם, הוא בסכנת חיים גדולה יותר, אבל זה לא אומר שג'ובניקים נחותים לעומתו.

תגיעו קודם לצבא לפני שאתם מתחילים לדבר.

loading 19-10-09 15:08

אני לא מרבה להגיב כאן, אבל הפעם יש כמה תגובות של ילדים צעירים פעורים שעוד אין להם את הריח של הבקום...

כמה מילים על חיל התקשוב - החיל הכי חשוב מבין כל הסוגים שאתם מכירים. ללא חיל התקשוב, וללא מערך התקשובי, המפקד לא שווה כלום. אנשי הקשר הם אלו שגורמים למפקד לשלוט בחיילים שלו בין אם זה בשטח עצמו ובין אם זה בחדרי פיקוד הנמצאים בקריה או בכל מקום אחר.

נכון, יש תפקידי בלאי בחיל התקשוב כמו בכל מקום אבל יש כמה קורסים שהם מאוד איכותיים... יש גם קורס אחד לוחם בחיל התקשוב והוא קציני קשר גדודיים (קשר"גים). הקשרגים מבצעים טירונות 03\04 (תלוי) ועוברים מסלול קרבי לכל דבר (בהתאם לצרכים שלהם בסדיר). ביום יום הם לא עושים הרבה אבל במהלך מלחמה או הכנה למלחמה, הם ואנשי הקשר האחרים מבצעים את העבודה היותר חשובה שקיימת.

חבר'ה, אני אומנם לא בחרתי במערך העורפי, אבל גם התפקידים העורפיים מאוד חשובים ואל תזלזלו בהם.

שיהיה לך בהצלחה, יהיה לך כיף בקורס...

dvirhazout 19-10-09 15:34

ציטוט:

שמעת נכון

http://hosts.co.il/forums/images/icons/icon13.gif http://hosts.co.il/forums/images/icons/icon13.gif http://hosts.co.il/forums/images/icons/icon13.gif

Light-Era.Net || Ronen 19-10-09 17:49

אתם באמת כאלה מצחיקים עם כל הקרבי\ג'וב הזה...
לדוגמא אני, חייל בשלישות באחד בסיסים ליד עזה.
אני עובד עם מחשבים וניירת, אבל יוצא הביתה חמשושים.
אני עובד עם במשרד עם מזגן, אבל בחוץ נופלים קאסמים ופצמ"רים...
בעקרון אני לא קרבי כי אני לא יושב עם M-16 במארב, אבל במידה ויש אר"ן(אירוע רב נפגעים), אני רץ לרשום את שמות הפצועים והחללים תחת הפצצות או ירי מחבל.
לך תגדיר :)

עמרי שוסטר 19-10-09 18:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 742888)
למה חיים קלים? לפי מה שאני רואה בפרופיל שלך אתה בן 17.ככה שאתה לא יודע מה זה צבא.
וחייל תיקשוב זה חייל גדול יש כאלה שמשרתים בעזה ויוצאים רק פעם בשבועיים,אז קל זה בטוח לא.

גבר, אני יוצא פעם בשבועיים ואני ג'ובניק מת.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben the master (פרסם 742926)
ולזה שמתגייס יש דבר אחד שאולי לא אמרו לך לא משנה לאן אתה מתגייס בטירונות יתפוס אותך מבחני הבר-אור

03 זו לא קריעת תחת... סמוך עלי.
ציטוט:

שמעת נכון

מי אתה שתגיד מה קשה ומה לא? מאחל לך להיות חימושניק.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 742940)
ואוו איזה תגובה לתפארת מדינת ישראל!
קודם כל התפקיד הזה הוא לא דווקא גובניק. ממש לא. לשרת בעזה ולצאת פעם בשבועיים זה ממש אבל ממש לא נחשב גובניק.
ואם מדברים בצורה כזו אז היחידות הקרביות לא יכולות בלי חייל תיקשוב,חייל תיקשוב זה חייל מציל חיים בצורה בלתי רגילה. ועוד יותר אם מדברים בצורה הזו דיי מגעילה אז,חייל הקרבי זה פחות להשתמש בשכל,הראש מאחורי הפעולות האלה זה יותר חייל התיקשוב וחייל התיקשוב מציל חיים,גם את חיי החיילים וגם את חיי האזרחים.
ושוב אתה מוציאים מילים מהפה בלי הכרה ובלי חשיבה.
מאיפה לך לדעת שלא הולך להיות לי קשה?! את מכיר אותי?1 אתה יודע מה היכולות שלי?! אתה מכיר את כל התפקידים בצה"ל ועשית את כולם כדי לדעת מה הוא תפקיד קשה ומה לא?!
זה שבחייל התיקשוב לא משתמשים בכוח פיזי זה לא אומר שזה "קל",כי במקום כוח פיזי משתמשים בכוח אחר.
תגובות כאלה פשוט מוציאות אותי מדעתי,זה פשוט זילזול אין מילה אחרת.
עריכה:
ותודה לשאר המגיבים.
עריכה 2:
חחחח.. שמעתי שיש את המסלול 2000 מטר,אבל שמעתי שזה בגדר "מומלץ" ולא חובה.

גבר עם כל הכבוד (ואני ג'ובניק, טוב נו... "תומך לחימה"), אף אחד לא ישלח אותך לעזה עם 02. יש תפקידים עורפיים שדורשים 03. תקשוב זה חשוב, אבל אל תעשה מעצמך המוח מאחורי צה"ל. אתה תעשה תפקיד כמו כולם וסך הכל בורג במערכת. לא פחות ולא יותר חשוב מכל חייל אחר.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי WebProject (פרסם 742945)
אתם הורגים אותי פה

תפסיקו עם ההפרדה הזו - ג'ובניק\קרבי.

ג'ובניק יכול לתרום בידיוק באותה מידה למדינה ווואלה לפעמים אפילו יותר, מי אתם חושבים ששולח את הקרביים לפעולות? שמכוון את הכוחות?
בטח שקרבי מקריב יותר, מן הסתם, הוא בסכנת חיים גדולה יותר, אבל זה לא אומר שג'ובניקים נחותים לעומתו.

תגיעו קודם לצבא לפני שאתם מתחילים לדבר.

חח איזה שפיץ.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Light-Era.Net || Ronen (פרסם 742985)
אתם באמת כאלה מצחיקים עם כל הקרבי\ג'וב הזה...
לדוגמא אני, חייל בשלישות באחד בסיסים ליד עזה.
אני עובד עם מחשבים וניירת, אבל יוצא הביתה חמשושים.
אני עובד עם במשרד עם מזגן, אבל בחוץ נופלים קאסמים ופצמ"רים...
בעקרון אני לא קרבי כי אני לא יושב עם M-16 במארב, אבל במידה ויש אר"ן(אירוע רב נפגעים), אני רץ לרשום את שמות הפצועים והחללים תחת הפצצות או ירי מחבל.
לך תגדיר :)

רכ"א? כל מה שאני יכול להגיד זה פנאן... וכן אפשר להגדיר... ג'ובניק.

ozsason 19-10-09 19:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading (פרסם 742954)
אני לא מרבה להגיב כאן, אבל הפעם יש כמה תגובות של ילדים צעירים פעורים שעוד אין להם את הריח של הבקום...

כמה מילים על חיל התקשוב - החיל הכי חשוב מבין כל הסוגים שאתם מכירים. ללא חיל התקשוב, וללא מערך התקשובי, המפקד לא שווה כלום. אנשי הקשר הם אלו שגורמים למפקד לשלוט בחיילים שלו בין אם זה בשטח עצמו ובין אם זה בחדרי פיקוד הנמצאים בקריה או בכל מקום אחר.

נכון, יש תפקידי בלאי בחיל התקשוב כמו בכל מקום אבל יש כמה קורסים שהם מאוד איכותיים... יש גם קורס אחד לוחם בחיל התקשוב והוא קציני קשר גדודיים (קשר"גים). הקשרגים מבצעים טירונות 03\04 (תלוי) ועוברים מסלול קרבי לכל דבר (בהתאם לצרכים שלהם בסדיר). ביום יום הם לא עושים הרבה אבל במהלך מלחמה או הכנה למלחמה, הם ואנשי הקשר האחרים מבצעים את העבודה היותר חשובה שקיימת.

חבר'ה, אני אומנם לא בחרתי במערך העורפי, אבל גם התפקידים העורפיים מאוד חשובים ואל תזלזלו בהם.

שיהיה לך בהצלחה, יהיה לך כיף בקורס...

תודה,סוף סוף תגובה נורמאלית והגיונית.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 743000)
גבר, אני יוצא פעם בשבועיים ואני ג'ובניק מת.

03 זו לא קריעת תחת... סמוך עלי.

מי אתה שתגיד מה קשה ומה לא? מאחל לך להיות חימושניק.

גבר עם כל הכבוד (ואני ג'ובניק, טוב נו... "תומך לחימה"), אף אחד לא ישלח אותך לעזה עם 02. יש תפקידים עורפיים שדורשים 03. תקשוב זה חשוב, אבל אל תעשה מעצמך המוח מאחורי צה"ל. אתה תעשה תפקיד כמו כולם וסך הכל בורג במערכת. לא פחות ולא יותר חשוב מכל חייל אחר.

חח איזה שפיץ.

רכ"א? כל מה שאני יכול להגיד זה פנאן... וכן אפשר להגדיר... ג'ובניק.

אמרתי שאני לא בורג במערכת? אני אפילו בורג קטן במערכת,כל החיילים הם בסה"כ בורג קטן מאוד מאוד מאוד קטן במערכת גם ההכי קרבי והכי "שפיץ" הוא בורג קטנטן במערכת!
וזה בפירוש לא גובניק,באו אליי הביתה מהיחידה הזו שני מפקדים ועוד אחד שעומד להשתחרר,הם בעצמם אמרו בפירוש שזה לא נחשב גובניק,זה לא קרבי אבל גם לא גובניק.
ומישהו אמר שאני לא אעשה שירות כמו כולם?! ומישהו אמר שאני יותר חשוב מככל חייל אחר? אם זה מה שאתה הבנת ממה שכתבתי אז צר לי על ההבנה שלך! שים לב מה הגבתי ולמי.

עמרי שוסטר 19-10-09 19:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 743005)
תודה,סוף סוף תגובה נורמאלית והגיונית.

אמרתי שאני לא בורג במערכת? אני אפילו בורג קטן במערכת,כל החיילים הם בסה"כ בורג קטן מאוד מאוד מאוד קטן במערכת גם ההכי קרבי והכי "שפיץ" הוא בורג קטנטן במערכת!
וזה בפירוש לא גובניק,באו אליי הביתה מהיחידה הזו שני מפקדים ועוד אחד שעומד להשתחרר,הם בעצמם אמרו בפירוש שזה לא נחשב גובניק,זה לא קרבי אבל גם לא גובניק.
ומישהו אמר שאני לא אעשה שירות כמו כולם?! ומישהו אמר שאני יותר חשוב מככל חייל אחר? אם זה מה שאתה הבנת ממה שכתבתי אז צר לי על ההבנה שלך! שים לב מה הגבתי ולמי.

יש ג'ובניק, תומך לחימה וקרבי... אין כל כך הרבה אפשרויות. אני תומך לחימה ותן לי להבהיר לך שזה תיאור לג'ובניק שיותר בעניינים, אבל עדיין ג'ובניק. אז אתה מקבל דרגה חודשיים לפני ומקבל כמה שקלים יותר במשכורת, אתה ג'ובניק. אל תזלזל בג'ובניקים, יש כמה תפקידים קשים, זה לא הכל משרד ומזגן.

ozsason 19-10-09 19:56

לא מזלזל בגובניקים... ההפך.
פשוט עיצבן אותי הזילזול הזה של אחד המשתמשים שאמר במילים אחרות אתה כולה גובניק אתה עשה שירות קל,ואני סתרתי אותו.
ההפל אני חושב ששגובניקים עושים עבודה חשובה וקשה,לפי דעתי אין כזה דבר תפקיד קל... אפילו המזכירות זה לא עבודה קלה,עצם זה שאתה תורם מעצמך למדינה "התנדבות" זה כבר מבחינתי מעל ומעבר ואסור להגדיר את זה כ"אתה לא עושה כלום\אתה עושה עבודה קלה".
כי זה לא קל לוותר על החופשיות שלך במשך 3 שנים.
וחוץ מזה בלי גובניקים אין צבא! כולם תורמים לצבא בצורה בלתי רגילה! אז נכון הקרביים מסכנים גם את החיים שלהם,אבל הם תלויים בגובניקים.

עמרי שוסטר 19-10-09 19:58

תאמין לי שיש ג'ובניקים טוחנים. :)

Speed-Host.co.il 19-10-09 21:18

המון בהצלחה!

Tomer 19-10-09 22:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 743019)
תאמין לי שיש ג'ובניקים טוחנים. :)

;-(

עמרי שוסטר 19-10-09 23:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 743036)
;-(

חח אל תבכה, יהיה בסדר.
אני הייתי אמור לסגור שתי שבתות ברצף ותוך כדי לסגור שני חגים! למזלי (אע, בערך...), אחרי החג הראשון עברתי תאונה ושברתי את היד. הגימלים הצילו אותי.

Proviewz 19-10-09 23:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben the master (פרסם 742926)

גם אני 2 לדצמבר תותחנים... מנסה לצאת משם, אם אני לא יצליח אז אני יזרום...

עמרי שוסטר 19-10-09 23:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Proviewz (פרסם 743040)
גם אני 2 לדצמבר תותחנים... מנסה לצאת משם, אם אני לא יצליח אז אני יזרום...

אבל אתה מקבל כומתה מצועצעת מגניבה כזאת!

Proviewz 19-10-09 23:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 743042)
אבל אתה מקבל כומתה מצועצעת מגניבה כזאת!

כן! זו הסיבה שאם אני לא יצליח לצאת אני יזרום ;)

Tomer 19-10-09 23:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 743039)
חח אל תבכה, יהיה בסדר.
אני הייתי אמור לסגור שתי שבתות ברצף ותוך כדי לסגור שני חגים! למזלי (אע, בערך...), אחרי החג הראשון עברתי תאונה ושברתי את היד. הגימלים הצילו אותי.

אה, אני עושה 2-5 (2 בסיס, 5 בית), אבל בזמן שאני בבסיס אני טוחן :(

עמרי שוסטר 19-10-09 23:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 743047)
אה, אני עושה 2-5 (2 בסיס, 5 בית), אבל בזמן שאני בבסיס אני טוחן :(

מניאק...

the-wolf 19-10-09 23:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 742888)

נכון, אני בן 17
אבל אני בכל זאת מתגייס שבועיים אחרי יום הולדת 18 שזה אומר עוד חודש בערך
ולא התכוונתי לזלזל, חלילה
פשוט אני אעבור טירונות של כמה חודשים והכשרה יותר ארוכה, השוותי פשוט את הזמן של ההכשרה שלך לשלי

עמרי שוסטר 20-10-09 00:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי the-wolf (פרסם 743049)
נכון, אני בן 17
אבל אני בכל זאת מתגייס שבועיים אחרי יום הולדת 18 שזה אומר עוד חודש בערך
ולא התכוונתי לזלזל, חלילה
פשוט אני אעבור טירונות של כמה חודשים והכשרה יותר ארוכה, השוותי פשוט את הזמן של ההכשרה שלך לשלי

מה ההכשרה קשורה? יש ג'ובניקים שהתפקיד עצמו הרבה יותר קשה מכל הכשרה שתקבל. גם מבחינת סיכון.

שליחטא 20-10-09 00:04

שוסטר נהייתה פה מינימום דובר צה"ל
תן לכל אחד להגיד מה שבראש שלו בלי לקטול אף אחד

ben 20-10-09 00:05

the-wolf
אוקי אבל אתה הולך כנראה לתפקיד קרבי אם אתה עושה זמן הכשרה של מספר חודשים ,
אז הוא הולך לתפקיד אחר ותאמין לי לא פחות חשוב,

הרבה צוחקים על ג'ובניקים ..אבל אם הם יחשבו טיפה הם יבינו שבלי מודיעין ,ועוד תפקידים שג'ובניקים עושים ,קרבי =0 ...
קרבי לא יכל להתקיים בלי מודיעין ,בלי תמיכה, בלי כל התפקידם שהג'ובניקים עושים ..
ואל תתחיל לכתוב פה "אני פשוט משווה תטירונות שלי לשלך .."
אתה בחרת בתפקיד שבחרת שמצריך מספר חודשים של אימונים ,אףאחד לא ציווה עליך .. ככה שאל תשווה .
אגב עוז...
מה בעקרון אתם עושים בתפקיד הזה ? [ יכל להיות שכתבת ולא ראיתי פשוט ] כי ראיתי עזה וזה ..
זה מודיעין צמוד לקרבי? מזה?חח

ויאללה בהצלחה ! !בפעם המיודע כמה חח
ותזכור חח [פאק אני נשמע כמו אבא שלי >< ] צבא מבין רק התנגדות ..
אז אם משהו לא נראה לך ... >אל תלך לצבא..תיהיה קצת בכלא >ואז תקבל את מה שתרצה :]

גיוס קל > ותהנה בתפקיד כי זה בתכלס בין הדברים החשובים ..בכל זאת 3 שנים חח

יאללה סלמאת =]

שליחטא
אין פה מה לקטול ,אבל אנשים אומרים פה דברים ילדותים ודפוקים ..
וזכותו לקטול את מי שהוא רוצה אם זה לעניין חח :]

the-wolf 20-10-09 00:18

לקחתם יותר מידי רחוק את מה שאמרתי
אני לא מזלזל בג'ובניקים ובאף אחד אחר, יש לי שני אחים שהיו ג'ובניקים ותרמו המון, ומי כמוני יודע כמה הם חשובים

ben 20-10-09 00:20

לפי מה שכתבת זה היה נראה כאילו אתה מזלזל ,

בכל מקרה..
כל אחד והתפקיד שלו ,כל אחד והיכולות שלו ,וכל אחד והתרומה שלו .

העיקר שבסוף כולם שמחים :]

Netraffic 20-10-09 08:13

טירונות 02 היא כשלושה שבועות , כמובן שיש בה דברים פיזיים, אבל לא כאלו שבחור בן 18 לא יכול לעבור.
על כל פנים שיהיה לך גיוס קל ונעים והרבה בהצלחה בשירות הצבאי : )

Tomer 20-10-09 08:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Avivip (פרסם 743071)
טירונות 02 היא כשלושה שבועות , כמובן שיש בה דברים פיזיים, אבל לא כאלו שבחור בן 18 לא יכול לעבור.
על כל פנים שיהיה לך גיוס קל ונעים והרבה בהצלחה בשירות הצבאי : )

לא ממש האמת. אין שום קושי פיזי בטירונות 02.. הקושי היחיד, שהיה לי לפחות, הוא לרוץ למיגונית בכל פעם שיש צבע אדום...

עמרי שוסטר 22-10-09 22:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 743073)
לא ממש האמת. אין שום קושי פיזי בטירונות 02.. הקושי היחיד, שהיה לי לפחות, הוא לרוץ למיגונית בכל פעם שיש צבע אדום...

הקושי הכי גדול הוא ההסתגלות לאוכל הצבאי חח.

WebProject 22-10-09 23:05

חח אתה לא מבין איזה אוכל יש בבסיס עתלית.. הלוחמים שסיימו מסלול חיים טוב :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:05.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ