![]() |
מישהו יכול לספר לי על טירונות 03 ?
מישהו יכול לספר לי על טירונות 03 ?
רשום לי טירונות 03 חודשיים ואחרי חודשיים הכשרה מה מי מו... מה עושים שם מבחינת כושר איזה תרגילים וכו' ואמרו לי גם שישנים באוהלים איך זה בחורף? מבטלים ימים \מחזירים הביתה .. ? שמעתי בבאר שבע יש שיטפונות בחורף... אז מה עושים |
קודם כל תרגע.. אין ממה להלחץ
עשיתי טירונות 07, (והשתחררתי כבר לפני שנה) אבל יש לי תשובות לכל השאלות שלך ישנים באוהלים - גם אם כן - נו אז מה? (בטירונות תמיד העדפתי אוהל על חדרים, יותר מרווח פחות לכלוך) עושים כושר? - זורמים עם המדסי"ם... לפעמים קשה יותר לפעמים פחות איך זה בחורף? מבטלים ימים \מחזירים הביתה .. ? :-0:-0:-0:-0:-0 במקרה הטוב תחכו באוהלים שהגשם יגמר, במקרה הרע, תמשיכו לו"ז גם בגשם אני מקווה שאתה מבין לאן אני לוקח אותך. קח הכל בקלות, 3 שנים לפניך יהיה לך זמן להתרגל להכל - אין לך מה לחשוש ותעשה טובה לעצמך, תנסה גם להנות בדרך, במיוחד בסיטואציות הזויות.. בנוגע לשאלות, דבר עם חברים שהתגייסו באוגוסט, אני בטוח שתמצא תשובות להכל. |
איפה אתה עושה את הטירונות? לאן אתה מתגייס?
|
לאן אתה מתגייס?
הכל תלוי באיזה חיל תשרת יש כאלה עם חדרים ויש כאלה עם אוהלים טירונות 03 היא לא קשה תכלס בטירונות אני נהנתי.. אם תנסה להנות מזה תרוויח |
מתגייס ל נ"מ במקום ליד באר שבע באוהלים.
|
יואו 03 (ועוד בביסנ"מ) זה אחד הדברים הכי קשים בעולם! אחי אני מרחם עליך...
|
ברצינות?
|
לא אחי. :-/
טירונות ג'ובניקית עם אקסטרה הצגה. אמנם אין ימי חופש בגשם, אבל *ממש* לא קשה. תשתדל לקחת הכל בקלילות ותעשה חיים. :-) |
03, קצת יותר אימונים מ02
הכשרה לירי ב-M16 הכשרה לירי ב-גליל הכשרה לירי ב-מאג (מקלעה). זקירת רימון פאקפאק, אין ממה לפחד אתה בישראל תראה חיילים ברוסיה לא רואים בית שנתיים וקוראים להם את הששונה!!! ככה שאתה בקייטנה לעומת זה! |
הקטע של הכושר מפחיד מה עושים מבחינת כושר גופני
|
כלום...
|
א יש מבחנים , יש את בוחן בר-אור שכול הבנים עושים את זה ואני דרך אגב מתגייס ב2 לדצמבר לחייל התותחנים ואני עושה טירונות 03 כרגע יום שישי האחרון היה אצלי קצין חייל תותחנים ראשי בבית שאלתי אותו לגבי הבוחן הזה גם אני מפחד מזה . הוא אמר שעם אתה תילך לעבוד בעצמך גם היה טוב בעיקרון הם מתחילים איתך מ0 והם משפרים לך את הכושר חוץ מה זה שמעתי שגם מלמדים בצבא קרב מגע שזה דבר מעולה לדעת את זה זה מאוד מאוד עוזר עם יבוא איזה טמבל ( סליחה על הביטוי ) ויחשוב שאתה ילד כאפות שלו פה תהיה לך הזדמנות לתת לו מכות לפוצץ אותו
|
ציטוט:
ב. הקרב מגע שמלמדים אותך ב-03 הוא לא בדיוק מועיל חח. |
חחח בגיבוש צנחנים בקושי סיימתי תריצת 2000 ועברתי את שלב הריצה אני לא יודע איך חצי הלכתי
|
כל כמה זמן חוזרים הביתה בטירונות 03?
אמרו לי שבועיים אז חוזרים יענו בחמישי כבר או רק בשישי יוצאים משם |
ציטוט:
אם תהיה בנ"מ, היציאות של יהלום [פטריוט] והוק הם 11-3 בסטינגר זה משתנה בהתאם לתקופה.. אין לך מה לפחד מכל מה שקשור לכושר בנ"מ רק אם תהיה בסטינגר ששם זה קצת יותר קשה.. |
אל תפחד מעניין הכושר. שהתגייסתי לצבא בראור ראשון עשיתי משהו כמו 10 וחצי ל 2000. בקורס מ"כים עשיתי 7.42 ל 2000.
וזה בטירונות 07 קרבית, אני מאמין שטירונות 03 הרבה יותר קלה, בלי לזלזל כמובן. |
אחי תהנה ממה שיש . בביסנ"מ יש את התנאים הכי טובים בצהל לטירונים . הטירונות יחסית קלילה. חודשיים שלוש , וזה נגמר .
בנוגע לכושר ,אין ממש ברירה והם מאוד מקפידים על עלייה הדרגתית . הם יוצאים מנקודת הערכה שכולם בטטות כורסא שלא עשו כושר כול החייים . ובנוסף יש להם מדסניקיות שלא מביישות את הסטנדרטיים של חיל האוויר . |
ציטוט:
|
ציטוט:
והקרב מגע הוא חרטא אחד גדול בתותחנים... אבל.. ברוך הבא לשבטההההההההה מואהאהאהא כל הזיןןןןןןןןןןן סתם אל תקח קשה.. אם אתה רוצה קצת הסבר על הגדודים ועל עוד דברים בתותחנים שלח לי הודעה פרטית.. |
היום בבקום הכי זוועה אתם אומרים אה
|
ציטוט:
|
לא אה זוועה ועוד איזה זוועה אצל הוועדת הרפואית במיוחד רופא מומחה אחד לכל אלף אנשים
ואתה יכול לחכות בראיון האישי מלא זמן בגלל שהמחשב שם התחרפן אצלי זה לפחות היה ככה .אבל היום זה משהו אחר אפשר להגיד הם שמו קורא ברקוד לכל המחשבים שלהם וזה מתקתק להם דיי בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ