![]() |
הצגה רשת שותפים מאוד משתלמת
יש לי כיום אתר אם 500-600 כניסות ביום הם משלמים 2$ ומעלה כל יום
הם משלמים על כל 1000 צפיות הם משלמים על כל קליק כל הפרסומות אוטומטיות ניתן להוסיף כמה אתרים שתרצו כמו כן אתרים אם תוכן לא חוקי תמיכה מאוד מצוינת צאט תמיכה ופנהל תמיכה בדומה לפורום עונים בדקות ,מספר פעמים פניתי אליהם תמיד ענו ועזרו www.smowtion.com תתחילו להרוויח מהאתר שלכם |
לא חידשת פה משהו.. ושימו לב שאם נרשמים דרך מישהו מקבלים 80% ולא 60% לכן מומלץ להירשם דרך מישהו. שני הצדדים מרוויחים.
|
|
נחמד.. ארשם :)
אפשר גם אתרי סקס....? |
כן אפשר הכל
|
2$ ליום זה הרבה?? O.o
אני עושה מעל 40... |
נשמע טוב מאוד, תודה.
|
fasfas
ציטוט:
הוא כתב שיש לו 500-600 כניסות ביום. 2 דולר ליום זה סבבה לגמרי. |
וגם אם כבר רשמת שאתה עושה 40 תגיד איפה.שכולם יעשו
|
אחי אני עושה 40 דרך לידים דרך וויסל אבל אני עושה את זה אפקטיבי לא סתם פרסומות אלא שליחת מיילים וכאלה דברים...
|
אם יש לי אתר עם 4-6 אלף כניסות ביום..כמה אתה חושב שהם ישלמו?
כי עכשיו אני נמצא ברשת שותפים מסויימת שמשלמים לי על זה 1.7$ ליום שאני יודע שזה לא צודק..אבל לא מצאתי מקום שאני יקבל יותר.. |
היום לדעתי WESELL הפסיקו לספק את הסחורה.
לא שהם לא משלמים, הם כן. אבל הם הפסיקו להביא קמפיינים טובים ואני עדיין משתמש בהם אבל פחות. לפני 4 חודשים עלתה חברת שותפים חדשה בשם קליקון, שעובדת מצוין וכל הזמן מחדשת בקמפיינים וגם מציעה מלא בונוסים וכד'. לינק הרשמה דרכי: http://aff.clickon.co.il/signup/CD274 מי שלא רוצה להרשם דרכי www.clickon.co.il. אגב בין הבונוסים, 15% תוספת לכלל הרווחים, ועוד מתנות שונות לעמידה ביעדים כמו MP4, מחשבים, טלוויזיות ונופשים באילת. |
מישהו יודע למה אני שאני משתמש בsmowtion כבר קרוב ל3 חודשים לא מרוויח 2 דולר?
יש לי בין 500 ל 600 צפיות ביום. ואני עושה כל יום בממוצע 0.15 דולר ליום! זה נראלי קצת מאד. אשמח לעיצות איך להגדיל את התוצאות. |
Smowtion בהחלט חברה מומלצת,
קיבלתי מהם כבר למעלה מ5 צ'קים , ו3 העברות לPaypal. אני רוצה לתקן קצת את פותח האשכול: לSmowtion יש פרסומות אוטמטיות לכן הקמפיינים כל הזמן משתנים יש להם קמפיינים של לידים, צפיות ולעתים רחוקות של קליקים. הם חברה מאוד משתלמת אני עושה איתם בין 15-20 דולר ביום. מה שטוב בהם שהתשלום מתבצע כל 10 לחודש בלי שתוציא להם חשבונית או כל דבר אחר. מי שרוצה להירשם ולהרוויח 20% EXTRA, מוזמן להירשם דרכי אם הוא רוצה: https://publisher.smowtion.com/users/signup/meidan80 יש לי למעלה מ40 מופנים, רובם מרוויחים מאות דולרים בחודש בלי בעיה. בהצלחה :) |
יש להם פרסומות בעברית גם?
|
נרשמתי דרך אחד מכם וכבר שבועיים ועדיין לא אישרו לי את האתרים שם.
|
מעניין .. חתיכת השקעה
|
ציטוט:
|
האם דרוש להוציא חשבונית ?
יש גם פרסומות לקהל הישראלי ? |
ציטוט:
2) כן. |
מי שלא מאשרים אותו תשלחו טיקט
|
כמה מרוויחים ללחיצה בפרסומת?