![]() |
fireStyle.net - בואו לזכות בעיצוב ייחודי כבקשתכם בחינם !!!
fireStyle.net נותנת לכם את האפשרות לזכות בעיצוב ייחודי, אשר יותאם לפי בקשתכם!
מדי חודש תערך תחרות, כאשר המנצח יזכה בעיצוב ייחודי שיעוצב ע"י Opacity.co.il, בחינם! מהרו ! התחרות לחודש דצמבר פתוחה עד סוף החודש, יום לפני פתיחת השנה החדשה. לפרטים נוספים: http://firestyle.net/?a=contest בהצלחה ! |
בהצלחה לכולם :)
מומלץ להירשם, ותבקשו מכל הקרובים אליכם שיצביעו לכם ! |
בהצלחה
|
נרשמתי :)
|
כל הצבעה עולה שקל.. מכל דבר אתם מנסים להרוויח?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנחנו מנסים שאנשים ירוויחו, אתה יכול להירשם לתחרות, שיצביעו לך אנשים, אתה זוכה? זכית בעיצוב ייחודי חינם ממני, אתה לא רוצה, אל תירשם, אנשים עם ראש טוב יעשו חשבון לבד ויבינו שאין להם מה להפסיד. יום טוב. |
כן , הבנתי את זה.
ציטטת לפני שערכתי :qqb006: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ורעיון טוב... ושOpacity לא יעשה עיצוב חפיף למנצח :P אה כן תצביעו לי D: |
יפה בהצלחה.
|
כן אפשר להצביע יותר מפעם אחת..
עומרי.. אולי זאת הסיבה שקפצת תוך איזה 10 דקות ל14 :qqb007: סתם.. חחח זה לא כל כך שווה .. אנשים יכולים להצביע לעצמם הרבה מאוד פעמים.. ובכך לנצח.. |
ציטוט:
|
זה מה שהופך את זה לבעייתי..
למרות שזה יוצא חסכוני :qqb014: , משקיעים 40 ש"ח באס-אם-אס.. מנצחים ומקבלים עיצוב ששווה הרבה יותר.. למי שלא מתכוון להשקיע כסף בתחרות הזאת , לא נראה לי שיש טעם להשתתף בה.. |
גם אם ישראל ישראלי ישלח 150 הודעות בעלות 150 ש"ח והוא אכן יזכה,
ישראל ישראלי ירוויח ! מכיוון ועיצוב של שחר עולה 230 ש"ח. מה שגם, בעזרת התחרות מנהל אתר יכול לראות כמה הקהילה שלו באמת שווה וכמה היא מוכנה לעזור לו. לא מחייב שישראל ישראלי ישלח את כל ההודעות לעצמו, הקהילה שלו יכולה לעזור לו. כך הסיכוי שלו לזכות בעיצוב גדול יותר ! הקהילה, החברים, הסובבים של\את ישראל ישראלי ניצבת מול מבחן בזמן אמת ! האם ברגעי האמת כאשר ישראל ישראלי באמת זקוק לעיצוב לאתר שלו, או לפורום שלו, או לכל דבר אחר, האם הם יעזרו לו ? בהצלחה לך, ישראל ! |
ציטוט:
|
ומה עם כל הישראלים ישראלים האחרים שמשתתפים בתחרות?
מה שווה להם ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
"תוכנית הריאלתי החדשה! בקרוב!" ואז אפשר גם לפרסם את זה בתור פרומו לתוכנית ריאליטי חדשה בערוץ 2 בקשת. :qqb009: ציטוט:
בתחרות יש מנצחים ומפסידים. בגלל זה כדאי שהישראלים ישראלים האחרים יתחילו לשלוח יותר כדי לנסות להרוויח :) |
רעיון ענק. בהצלחה אורצ'וק ומזל טוב שחר D:
|
ציטוט:
כל אחד יכול לנסות את מזלו ולהשתתף בתחרות, ולראות כמה הסובבים אותו מוכנים לעזור לו. לכן, ה"ישראלים ישראלים" כפי שאמרת, ניצבים מול פרק חדש בחיים ובו הם יגלו מה באמת החברים ו\או הקהילה שלהם שווים ! |
ובקיצור ולעניין, בקש את החברים שלך, הסובבים, הקרובים,
ואפילו אתה עצמך תנסה לשלוח כמה שיותר הודעות אם בא לך לזכות, 150 הודעות SMS שוות ל 150 שקלים, יצא שהרווחת PSD במחיר מוזל, אני אתקן את אורי כי אני לוקח 250 ל PSD. בכל אופן, בקצרה, רוצה להשתתף? תשתתף, לא רוצה? לך תשלם על עיצוב, לבד :} |
ציטוט:
זה דווקא הרבה יותר ארוך ממה שאני כתבתי ! :D |
חחח, ועוד משהו, יש לכם חודש שלם, חודש שלם לארגן אנשים, לארגן את עצמכם, לשליחה של הרבה סמס, עד ה 31 לחודש :)
כך הסיכויים שלכם לזכות, עולים :) |
זה נגיד כמו באתרים של הקניות..
יש מכירה פומבית...זה מגיע לפעמים אפילו ליותר מהמחיר מחירון של המכשיר כן כן. אז בוא נגיד שאם השירות הזה יתפתח אצלכם שחר אתה תעשה רווח יותר גדול מ230 ש"ח אתה לא תעשה 150 ש"ח. אתם כן יוצאים יותר מורווחים...אין כזה דבר שאתם אנשים כל כך טובים שרוצים רק לעזור..זה לא קיים. אולי קיים..מה שבטוח...לא אצלכם. לא אמרתי לכם להיות כאלה אבל תהיו הוגנים אתם יודעים טוב מאוד שעם אני מצביע נגיד 150 פעמים לעצמי זה 150 שקל ונגיד אני משיג עוד 100 הצבעות זה 250.. כמה שווה העיצוב?230? אז אין לכם רווח נכון?אורי זה לא יפה איך שהסברת את זה אתה שיקרת. בכל זאת בהצלחה לכל המשתתפים. עריכה: "תשתתף, לא רוצה? לך תשלם על עיצוב, לבד :}" אולי זה ייצא לו גם יותר משתלם. |
ציטוט:
מתי איפה למה וכמה ? אם לא היה רווח אז למה שחר היה מעצב ? בחינם ? נקודה למחשבה. |
אורי צודק, מן הסתם .
|
אל תתקפו את אורי רק בגלל שיש לו רעיון מדהים להרוויח כסף :rolleyes:
גם אני רוצה להרוויח ככה...:D (אם אורי יגלה לי את הסוד שלו ;) ) |
אני לא מנסה להיות נגדכם או משהו..
מצטער עם אתם חושבים ככה. אבל רק ציינתי את זה לגולשים. |
ציטוט:
הם לא צריכים עוזרים ע"מ להבין את זה. אני מציע לך לחפש לך אשכול אחר ולהסביר לאנשים דברים שקשה להם להבין טיפה יותר. אורי. |
די כבר כל הזמן להתחמק ולאמר..
"אתה רוצה תשתתף אתה לא רוצה אל תשתתף.." כולנו בעצם הבנו , שהתחרות הזאת לא שווה הרבה. היא הייתה שווה משהו אם הייתם סוגרים את זה.. שכל פלאפון היה יכול להצביע פעם אחת לסיבה אחת. אבל כמובן שאתם לא עשיתם את זה בגלל מטרות רווח. אני לא מנסה לתקוף אותכם ולא כלום.. בהתחלה חשבתי שזה רעיון גדול , אבל בסוף הבנתי שבעצם מי שמשקיע יותר כסף , זוכה. גם עם תדבר עם הסובבים שלך ועם הקהילה שלך . מה שיכריע בסופו של דבר הוא הכסף שתשקיע בעצמך. לפחות הייתם נותנים "פרסי תנחומים" , כמו עיצוב חינם מהעיצובים של ה15 ש"ח.. למי שעובר כך וכך הצבעות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני גם משתתף בתחרות.... בהצלחה לכולם :)
|
ציטוט:
לפי דעתי, זה לא שווה בכלל, אבל נרשמתי לפני שהבנתי מה התחרות הזו. חשבתי בהתחלה שהסיבה הכי טובה תיבחר, אבל עכשיו והבנתי שזה סתם שטיות. |
ציטוט:
|
שאלה קטנה,
אם מקום ראשון יהיה עם 20 הצבעות - הוא עדיין יקבל את העיצוב ? |
כן.
אגב... מקום שני יזכה בעיצוב מתוך רשימת העיצובים בחינם. |
לאן נעלמו המספרי הצבעות?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6