![]() |
פורום הכרזות ותמיכה מחפש מנהל!
אם אתם חושבים שאתם מתאימים לפורום הזה ורוצים לנהל אותו, אתם מוזמנים להגיש פה בקשות.
בקשה אחת בלבד באשכול הזה. אין תשובות מיידיות, נא להמתין מספר ימים עד שבוע עד שנחליט. |
אני כבר הגשתי לך בה"פ,
אני אשמח לקבל ניהול, יש לי וותק, גם הייתי בהוסטס הישן, אין לי אזהרות בכלל, שומר על החוקים, יודע את החוקים ויודע לעשות את העבודה כמו שצריך, נ.ב - שוב, שלחתי לך ה"פ לפני כמה ימים שהיה לך את התאונת דרכים, תהיה בריא . מקווה שהתשובה תהיה חיובית . |
אלון שלום רב אני מעוניין להיות מנהל בפורום זה אני גם שומר על חוקים והייתי גם בפורום הישן...
ואני אשמח אם אוכל לעזור לפורום להישתפר יום טוב. |
אלון גם אני מעוניין להיות המנהל פה.
יש לי וותק עוד מהוסטס הישן . אני פעיל כ6 חודשים בערך בכללי בהוסטס..[כולל הישן כמובן]. יודע את החוקים. יש לי ניסיון בניהולי פורומים. תחזור אלי.. |
אהלן אלון.
אני פעיל בהוסטס למעלה משנה, ובעבר ניהלתי מספר פורומים בהוסטס. נכון, תקופה מסויימת לא הייתי פעיל (עקב בעיה במחשב), אך בימים האחרונים אני חוזר לאט לאט לפעילות מלאה. לגבי ידע חוקים, מי שמכיר אותי, אני לא צריך אפילו לדבר. תמיד הקפדתי לשמור על החוקים, וניסיתי לשכנע גם משתמשים אחרים לדרך הזו. אגב, שמעתי שנפצעת לא מזמן בתאונה, תבריא מהר. הבריאות מעל הכל ;). |
ציטוט:
באמת מנהל מצויין היה בהוסטס הישן שמר על החוקים ומנלה היטב לדעתי. |
ציטוט:
הוא מתאים לזה. :) |
בהצלחה בחיפושים,
מקווה שתבחר מנהל רציני. |
ציטוט:
|
גם פה,
גם פה אני רוצה לנסות להיות מנהל ושוב, אני אשמח אם תתן לי לנסות להראות מה אני מסוגל לעשות ולעזור ולשפר בפורום, תודה לך אלון, יום טוב. |
בן 18 וחצי..שפה נאותה וגבוהה..
יש לי וותק (משתמש מס' 100 ומשהו..) כמו כן, הייתי בהוסטס הישן, שומר על החוקים, יודע את החוקים ויודע לעשות את העבודה כמו שצריך. בעבר..בעלים ומקים של פורום רציני ביותר שקיים עד היום..(שלחתי לך בפרטי את השם). בעל ניסיון של מס' שנים בתחום. כיום בעל עסק בתחום ההוסטינג. |
ברצוני לנהל את הפורום הכרזות ותמיכה.
*אני יודע את חוקי הפורום *איני קיבלתי אזהרה *אני פעיל כבר מהוסטס הישן אשמח עם תחזור אלי עם תשובה. תודה רבה, דן. |
שלום רב אלון ,
יש לי ניסיון רב בניהול פורומים רבים. אני יודע לנהל ולשלוט על סדר טוב בפורום אם אתה מעוניין אשמח שתיצור קשר 0525680075 |
תודה על ההמלצה ExtraMusic.Net, אביב ושי.
|
אני אשמח לנהל את הפורום הנ"ל , יש לי ניסיון עם המערכת , ואני דיי מבין בעניין הכללי , מקווה שהטוב ביותר יבחר ,
בברכה , *לא קיבלתי אזהרה אחת בחיים בפורום , או בשום פורום אחר , |
שלום אלון,
אני מאוד אשמח לנהל את פורום "הכרזות ותמיכה" גיל מעל 14 וחצי. איני קיבלתי אזהרות ב HOSTS הישן והקיים כיום, גם כמו כולם אני גם הייתי פעיל. אם תראה בהודעותי האחרונות, אני כל הזמן מנסה לעזור למשתמשים. אני מבקש מכולם שיצרו קשר כדי שאוכל לעזור להם. אשמח עם תחזיר לי תשובה, בהקדם האפשרי. בתודה, מושיר |
אני ממליץ על מושיר טויזר. (Moshir.t) אני בטוח ב 100% שהוא מתאים לנהל.
|
ממליץ על מושיר באמת בנאדם זהב...
הוא יקדיש הכל לניהול אלון ממליץ בחום. |
שמי רותם.
אני פעיל בהוסטס המון זמן. ניהלתי חברות אחסון בעבר, ואני מרגיש שאני יכול לתרום הרבה! כמו כן, אשמור על החוקים, ואנסה כמה שיותר לתת דוגמה ולעזור. אתה יכול לתת לי ניסיון, אתה תראה את הרמה ותבחר. יום טוב, רותם. |
ממליץ על מושיר, אחלה בנאדם מנוסה בניהול פורמים.
בברכה, אסף. |
בס"ד
עונה במהירות מושיר בהצלחה |
אני ממליץ על מושיר אחלה בנאדם
|
חברה אני ממליץ על מושיר!
אחלה בן אדם.. חברה אני מכיר אותו אישית.. שווה לתת לו לנהל את הפורום!! אז מושיר בהצלחה אחי! :) נ.ב מושיר תעשה לי ילד..חח |
וחברה,
אני מאמין שאתם צריכים לתת לאלון ליבחור לבד, אני בטוח שהוא יכול והוא יודע מה הוא צריך לעשות ובמי ליבחור, יום טוב. |
ממליץ על מושיר,
אחלה בנאדם =] |
שלום לך אלון,אני אשמח לקבל את הניהול,כמה פרטים עלי.
פרטים אישיים: שם פרטי:דודי שם משפחה:כהן גיל:15 פרטיים כללים(בפורום): מספר מתמש:131. מספר הודעות:426. וותק בפורום(כללי,10 חודשים). אין לי שום אזהרה ולא הייתה. אני שומר על החוקים בקפידות רבה. כותב ללא שגיאות כתיב+כתיבה בשפה גבוהה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ