![]() |
פורום עיצוב וגרפיקה מחפש מנהל נוסף שיצטרף לניהול
מי שמעוניין לנהל בפורום גרפיקה, מוזמן להגיש מועמדות פה.
יש להשאיר הודעה אחת בלבד באשכול הזה. אין תשובות מיידיות. זה ייקח מספר ימים ואולי אפילו שבוע. אנחנו מוסיפים ולא מחליפים את צוות ההנהלה. |
אלון שלם!
אני גולש דיי הרבה זמן בפורום הנ"ל ואני מאוד נהנה להיות בו... הייתי רוצה מאוד גם לתרום לו בזה שאני אהיה מנהל... נכון אני לא מעצב אבל אני לא חושב שזה אמור להיות משהו שימנע... ההחלתה שלך:qqb014: תודה, תומר ציגלר |
אני אשמח לנהל אותו.
|
בהצלחה חברים, אני רוצה מנהל שמבין עניין, שיוכל לשתף איתי פעולה, כמו שצריך, וכמובן שיודע לעצב.
|
ציטוט:
אז אני לא יוכל להיתקבל:( |
ציטוט:
|
אשמח מאוד להפוך לחלק מצוות הניהול של פורום זה
|
ציטוט:
אני עומד לבכות :qqb001: :qqb001: החלטה* hosts קחו את עצמכם בידים.! |
היי,
אני מוכן להשקיע מזמני לפורום זה, שהרי במילא אני גולש בפורום הזה הרבה בלי שום קשר. אני גם מעצב שכתוצאה מכך אוכל לעזור לשואלי שאלות וכל הסובב בנושא זה. אשמח להשקיע מזמני גם לניהול הפורום בנוסף לזמן שאני נמצא בוא עכשיו. |
לפי דעתי אנדרי או אופיר מתאימים לתפקיד בלבד!
|
הפורום הזה הוא הפורום שאני נמצא בו רוב הזמן ורוב ההודעות שלי הם בפורום הזה...
אני מעצב מתלמד שמבין בעיצוב אבל אני לא יכול להשוות את הרמה שלי לרמה של מעצב... אני מוכן לעזור למנוע ספאם וריבים ולתת עונשים הוגנים במידה ונעשתה עבירה על החוק, אם תבחרו בי לפקח/מנהל אני אשמח וייתן מזמני למנוע ספאם! ואם לא, אני אמשיך לגלוש ולהנות מהפורום. |
יוצא לי לגלוש בפורום הרבה
יש לי נסיון בתחום העיצוב אני מבין במערכות פרומים ויש לי נסיון בניהול אני אשמח לעזור לשחר בניהול הפורום ערב טוב יוני :) |
אלון שלום,
אני הגשתי מספר פעמים בקשת ניהול לאחד הפורומים (אתה כבר יודע ^^), אני נימצא בפורום זמן רב, אם אבחר אשמח (אשמח שתתן לי לנסות ולהראות למה אני מסוגל ולהראות איך אני יכול לעזור), אני חושב שאני ושחר (Opacity) יכולים להפוך את הפורום הזה למשהו משהו! :), תודה לך אלון, יום טוב. |
ציטוט:
מומלץ מכיר אותו אישית :qqb015: |
רק אנדריי מומלץ מבין כל אלו שהגישו בקשה.
הוא היחיד שלא מעתיק עיצובים. (מבין אלו שבאשכול) |
ציטוט:
|
אני מעוניין אני לא מעצב אבל אני רוצה ללמוד והיה לי ניסיון היו לי פורומים מפה עד להודעה חדשב וסגרתי לא באשמתי פעם חברה פשטה רגל ועוד כל מיני דברים ואני גם יכול להביא משתמשים אשמח לנהל
|
צריך להסתדר עם המנהל הנוחכי?.. :)
|
אותה שאלה כמו זאת של הבחור שמעליי...
אני בעד שתחליפו בכללי. =] אני מציע את עצמי עם ידע של כמעט שנתיים בתחום.. |
ממליץ על Niros לדעתי ניר מאוד מתאים לתפקיד הזה
בהצלחה! |
אני מעוניין להיות מנהל פורום עיצוב וגרפיקה,
אני מעצב ויש לי ניסיון ניהול. אני מאוד אוהב את הפורום ואני מוכן להשקיע בו. |
ציטוט:
מישהו שאל אותך? לא |
אני רוצה מעוניין ביותר אני קורא פה כמעט כל פוסט לא מגיב כל כך הרבה רק על מה שצריך
והכי חשוב הרצון!! |
הייתי שמח לנהלו, אני עוסק ומבין הרבה על עיצוב וגרפיקה ממוחשבת
בעל זמן פנוי ורצון לנהל |
ציטוט:
תיזהרו ממני שאני לא יעתיק עיצובים שלכם!!! הייתי אומר לך get a life אבל במקום זה אני אומר לך להסתכל עוד פעם ולא להכליל.... |
היתי מעוניין להצטרף לצוות ניהול
יתרונות: - נסיון בעיצוב - נסיון ניהולי - מבין בכל תחומי העיצוב והתכנות - אחראי ובעל שפה נקיה חסרונות: - שעות הגלישה בממוצע בין שעה לשעתיים ביום מקווה לשמוע ממך. :) |
אממ, אני מציע את עצמי לצוות הניהול...
1)היתי מנהל פורום(ראשי), גלובאלי, פורום...הכל.. 2)אני יודע לעצב פורומים. 3)אני יודע לעזור לאנשים. 4)וכמובן אני יודע לעצב אתרים ואת כל השאר. זהו...כעיקרון יש לי ניסיון בהכל. |
ציטוט:
לא נראה לי :| |
למה חובה שהמנהל יהיה מעצב איהפ זה כתוב?
לדעית יכול להיות משיה לא פחות טוב ואפילו יותר טוב והוא לא מעצב. שיהיה בהצלחה לכל מגישי המועמדות |
לא שחר אני בעד שיחליפו אותך בכללי בין אם זה אני או מישהו אחר יש עוד כמה שחושבים כמוני.
יש לי סיבות ואנלא עומד לריב איתך על זה דיברתי לאלון לא אלייך. אל תגיב בבקשה זה סתאם יסטה מהנושא |
אני לא ממליץ על niros, סתם ילד קטן ובכיין ויתלהב מהגישות שלו :/
והוא עוד מדבר על שחר שהוא מעצב שנתיים ועדיין עושה עיגול ישר :| אני ממליץ על יקיר, הכי טוב פה יכול ללמד חצי ממכם עיצוב..או ולנטין אבל הוא לא הגיש מועמדות :( |
ציטוט:
בהצלחה לנבחר |
ציטוט:
|
אני חושב שאתה צריך להחליף גם את המנהל הנוכחי, אם כבר אז כבר.
בין אלו שהציאו בו מועמדות אני הייתי מציע את אנדריי adwd. |
אופיר או אנדרי.
בהצלחה. |
חח לא נראה לי שאופיר ירצה כל כך להיות מנהל פה אם הוא צריך להסתדר עם שחר...
אבל כעיקרון ממליץ על אנדריי ואופיר |
blackspot
אין כזה דבר ריבוע מעוגל אם היית קצת חכם היית יודע את זה.( הגדרה של ריבוע היא שכל זוויותיו הם 90 מעלות וזה מה שיוצר ריבוע ). אכן אם לא אני ועוד מישו אחר משחר.... אז אנדרי,אופיר ואולי קובנו למרות שהוא נראה לי לא עם הרבה זמן במיוחד |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ