![]() |
Israel-Host.co.il - שינוי בעלות
שלום לכל חברי הוסטס,
חברת Israel-Host.co.il עברה לבעלות חברת H4U.co.il. חברת Israel-Host.co.il וחברת H4U.co.il אוחדו וכך גם כל הלקוחות. בהזדמנות זו אני רוצה לומר תודה רבה למעוז, המנהל הקודם של חברת ישראל-הוסט. הוא בנאדם טוב ואחראי. עבדתי איתו מעל לשנה (אם אני לא טועה יותר) והוא תמיד עמד במילה שלו ולא איכזב אפילו פעם אחת. תודה רבה, איתמר סיילס, מנהל חברת Israel-Host. |
יפה יפה בהצלחה כמה זמן לא שמעתי על ישראל הוסט אני זוכר לפני 11 חודשים ניסיתי להעתיק את העיצוב שלהם חחחחחחחחחחחחחחחח
|
פשי שינוי ענק יפה איתמר!
|
כל הכבוד איתמר,
הרבה זמן לא שמענו לא ממך ולא מישראל-הוסט .. בהצלחה! |
בהצלחה!
אחת החברות הרציניות והוותיקות בתחום. אני זוכר אותם עוד מפורום phpbbheb ואת מעוז. ואיך הם התחילו מ-0 שעוד היה להם את המחירים ב-10 ש"ח והם היו ריסיילר. ורק אתמול נכנסתי לאתר שלהם ליראות אם הם עדיין קיימים. הדבר היחידי שחבל פה זה שבזמן האחרון התחילו לקום חברות אם שם זהה כמו isra-host israel-sev אבל שוב-ישראל הוסט חברה מעולה אם מאגר לקוחות מכובד מאוד(לפחות בניהולו של מעוז). |
תודה לכולם :).
|
בבקשה.
|
יפה .. בהצלחה!
|
כמו
webs-il ואקסטרים סרב ? , בקרוב משרד ? ,חחח. בהצלחה . |
ציטוט:
|
יפה מאד איתמר, דרך צלחה.
|
בהצלחה.
|
פששש יפה יפה :)
בהצלחה איתמר :) |
ציטוט:
מה אתה צריך משרד? :| זה לא שיש עשרות אלפי לקוחות שצריך לטפל בהם ו200 אנשים צריכים אותך ביום |
איתמר,
רק בהצלחה, אני בטוח שתיהיה מחליף ראוי למעוז הנפלא. ושוב, בהצלחה ;) |
בהצלחה איתמר, דבר איתי.
|
שוב תודה :).
|
חחח
סוף סוף איתמר הגיע הזמן שתכריז על זה אני יודע על התוכנית הזו מלפני חודשיים בערך חחח איתמר אם אתה רוצה משרד אז בוא אלי לביצפר אני יתן לך חדר שם תוכל לנהל שם תחברה |
ציטוט:
H4U , יש לקוחות . ישראל - הוסט , בטח לא חסר לקוחות. = המון לקוחות :qqb008: |
בהצלחה בהמשך הדרך איתמר
|
ציטוט:
ה.אנשים הכי גדולים בתחום עובדים עם משרד בבית. ושוב, דרך צלחה איתמר. :) |
שיהיה המון בהצלחה !
איתמר , אנחנו צריכים לדבר .. יותר נכון להגיד שאני צריך לדבר איתך .. אני כבר איצור קשר =) |
שיהיה בהצלחה איתמר, זה מגיע לך ;) .
|
בהצלחה איתמר! :)
מומלץ מאוד, מנסיון. |
ציטוט:
חחח בטח נשמע ככה. הלקוח בא ואתה אומר לו רק תגיד קודם שלום להורים שלי ? :qqb006: |
ציטוט:
ציטוט:
|
יפה...בהצלחה בעתיד :)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ