![]() |
מכירת דומיין פופולרי
www.tv-net.co.il
הדומיין בעל כניסות משמעותיות של +30,000 כניסות יחודיות ע"פ http://extremetracking.com/open?login=fileflye יש לציין שהאתר עצמו אינו נמכר אלה הדומיין בלבד המכירה היא מכירה פומבית. מחיר התחלתי 5000 ש"ח נא לרשום בגוף ההודעה את סכום ההצעה ולשלוח אמצעי יצירת קשר בפרטי או בהודעה תודה רבה . |
כשתהיה מוכן לדבר ברצינות על מחירי הגיוניים, צור עמי קשר במסרים. אני בהחלט מעוניין אבל ברמת מחירים אחרת לחלוטין.
|
מה אמצעי תשלום שאתה מקבל ?
PP , העברה בנקאית .. ? |
ציטוט:
|
מצתער חבר'ה אני לא מבין מה לא הגיוני במחיר שהוא נקב.
לדומיין יש לא מעט תעבורה. ציטוט:
1. האם ניתן בתוספת תשלום לקנות גם את האתר. 2. האם יש לך אמצעי נוסף להוכחת התעבורה. תודה רבה. |
ציטוט:
ולא ניתן לקנות את האתר והאמצעי תשלום באמצעות הבנק |
יוסי ניתן לקנות את האתר דבר איתי.
|
ציטוט:
|
אני הבעלים של האתר הוא הבעלים של הדומיין, למה להגיד סתם?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2400 שקל מידי |
אחי אתה ממש לא רציני מה ההגיון פה ברגע שאתה תעביר כתובת הכניסות יופסקו יש המון כניסות בגלל בדיקות של אנשים לסיסמאות וברגע שאתה תעבור הכניסות ירדו ב 80% אני מצטער הדומיין לא שווה יותר ב 500 שקל..
|
וגם אחרי שאתה עשית עכשיו הפנייה לכתובת אחרת הצעה שלי
מבוטלת זה נירא כאילו אתם מנסים לעשות עקיצה על אנשים |
נמכר כבר .
|
הוא לא שווה את המחיר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד משהוא.כמו שאני רואה באתר ביכלל מופנה לדומיין החדש... לא ניראלי שנימכר אבל תנעלו כמו שאמרו לא שווה יותר מ 500 שקל. |
נמכר ב2500
|
הדומיין עדיין לא נמכר ..
|
וגם לא יקנו אותו אחרי שעשית הפניה אתה בא לעבוד על אנשים הדומין עכשיו בקושי שווה 100 שקל
|
אז אתה אדם חסר הגיון, שמגיב בחוסר פרופורציות מבלי לבדוק נתונים.
"תוצאות 1 - 10 מתוך כ- 5,140,000 עבור tv-net.co.il (0.10 שניות) " מעל 5 מליון תוצאות למילה tv-net.co.il ו מעל 35 אלף למילה tv-net.co.il נטו הדומיין שווה 100 שקל ? סלח לי אבל כמה עולה היום דומיין חדש לשנה ? תודה. |
אני מבין די טוב עוד כמה ימים הדומיין שלך יעלם מגוגל
כאילו לא היה והדומין החדש יתפוס את מקומו בגלל זה הדומין לא יהיה שווה ואני אומר לך מנסיון בהפניה 301 |
הפניה 301 בוצעה כשבוע ולאחר מכן הדומיין עבר לשרת אחר וכעת אינו מפנה לשום דבר
כמובן שנשלחה בקשה לשינוי כתובת בגוגל שאושרה |
http://www.tv-net.co.il/
זה עדין עושה הפניהה וגם אם אתה מחפש את שם הדומיין בגוגל זה מראה את הדומין החדש הודעה בפורום מסחר הדומיין איבד את כל השווי שלו ולכן לא שווה מחיר גבוה בהצלחה במחירה ציטוט:
|
שרת לא נמצא
Firefox לא יכול למצוא את השרת ב־www.tv-net.co.il. אצלי אין שום הפניה, הDNS כראה לא מעודכן אצלך. |
הדומין איבד את הכוח שלו ולכן לא שווה יותר!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גוגל הוא הדוגמא הטובה ביותר, נפלת לPR1 עם WWW, ובלי WWW אין לך PR. |
ציטוט:
|
היה עד לפני כמה חודשים PR2 אבל היו התקפות ובעקבות זה חסמתי את הגישה לכל מיני AGENTים למינהם וזה חסם את גוגל וזה מה שגרם להורדת הPR כנראה כי זה הציג להם דף שהם מזוהים כבוט
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ