![]() |
הטבות לחיילים ברשתות הסלולר...
אהלן,
שמעתי מחברים שלי שיש הטבות לחיילים ברשתות הסלולר... ההטבה היא מחשב נייד +אינטרנט סלולרי מובנה במחיר של 150 ש"ח לחודש למשך תקופה של שנה וחצי בחברת פאלפון (האינטרנט הוא 8 גיגה). עכשיו השאלה שלי היא האם זה כדאי,ז"א איך איכות הגלישה וכד'? |
אתה כנראה מתכוון ל8GB הגבלת תעבורה, אז תחשוב אם זה ישתלם לך.
רק לצורכי גלישה ישתלם, הורדה לא. |
אם אני לא טועה זה ל 36 חודש..
יש איזה שהוא סכום שהוא ל 36 חודש ההתחיבות רק 18 |
בוא נעמיד דברים על דיוקם:
18GB תעבורה חודשית, 150 ש"ח בחודש, 18 חודשים התחייבות, לאחר מכן, המחשב שלך -> 2700 ש"ח מדובר ב-LG X120, מחיר מחירון בחנות הוא בערך 2200 ש"ח. ההפרש עומד על 500 ש"ח, שהם 28 ש"ח לחודש לחבילת גלישה שעולה לפחות פי 5. היתרון הכי נחמד במחשב, שהוא מגיע עם מודם פנימי(יש SIM CARD בתוך הנייד), יצא לי להתעסק עם מודם חיצוני(ועם הקריזות שלו), היום מדובר בגן עדן לעומת פעם. גילוי נאות: הכותב הוא בעלים של המכשיר(עוד גילוי נאות, אם מבקשים ממש יפה, מקבלים 22 ש"ח הנחה בחודש) |
ציטוט:
|
אם כבר יש נושא יש לי שאלה,
אם קיבלתי צו ראשון ועדיין אין לי תאריך גיוס,אני יכול ללכת לאורנג ולעשות מסלול חיילים ? |
ציטוט:
אתה יודע בכלל מה המשמעות של להיות חייל? המשכורת המגוחכת? אי היכולת לעבוד ולהשלים הכנסה? יש סיבה לכך שקיימים מסלולים לחיילים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הבחור קיבל צו ראשון אבל משתמט משירות? |
ציטוט:
|
ברגע שקיבלת צו גיוס (כמעט בטוח שלא צו ראשון) תוכל להצטרף למסלול חיילים.
עומרי, כמה שזה נשמע מגוחך, אבל זה התנאי |
ציטוט:
דיברתי על הרעיון של לחלק הטבות לכל שמעק עם צו ראשון. 1. תרגיע. 2. זה לא כזה משנה אם אתה קרבי או לא, דופקים אותך כספית בכל מצב (ג'ובניקים מרוויחים משמעותית פחות). |
אני עשיתי ככה קיבלתי צו ראשון עוד לפני גיוס והצטרפתי למסלול חיילים באורנג' כיום אני מנוי ב4 חברות אורנג' סלקום פלאפון מירס
אורנג' לא אני משלם אלא ההורים שלי אבל 3 המכשירים שלי אני משלם לבד המלצה שלי בצו ראשון תבקשו ג'ובני'ק יש כאלה שהם אתגריים ומוכנים ללכת לקרבי תותחנים , שיריון וכ'ו אבל תאמינו או לא גם ג'ובניקים תורמים מאוד לצבא ודרכםן אתה יכול ללכת ללמוד ולהלשלים הכנסה ! |
ציטוט:
תברחחחחחחחחחח |
ציטוט:
למה שאנחנו נילך לקרבי יש מספיק פרייארים שיעשו את זה בישבלינו מה זה המילים האלו?! ויש ג'ובניקים שתורמים לצבא אבל יש כל כך הרבה ג'ובניקים שבגדול לא עושים כלום ואלא אם אתה הולך לבאמת משהו משמעותי באמת עדיף קרבי לפחות תעשה משהו 3 שנים שאשכרה משמעותי אם אתה יושב מאחורי שולחן קורא חתיכת נייר ומעביר אותה למישהו אחר צר לי להגיד לך זה לא משמעותי |
ציטוט:
איך החדרים החדשים בפלס? |Lol| |
ציטוט:
מה שכן כרגע אני בחדרים משנות 30 של המנדט הבריטי בצריפין |עצוב| (קורס חובשים קרביים) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ