הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   הקהילה דיי מתה.. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81256)

satan 18-02-10 15:37

הקהילה דיי מתה..

טוב אני מקווה שהמנהלים לא ינעלו את הדיון. הרעיון בדיון הוא להאיר את העיניים של המנהלים קצת.

פעם הפורום היה הרבה יותר פעיל, עם יותר גולשים עם יותר בעלי אתרים שחילקו טיפים מידע, שיתפו פעולה, קידמו אחד את השני וכו'. אז היה לי נגיד הרבה יותר קל למצא בערמת גולשים בפורום מעדכנים לאתר שלי או למצא מחליפי קישורים או למצא שותפים לפרוייקטים וכו' וכו' כי הקהילה הייתה יותר תוססת.

אני חושב שהוסטס מתחיל למות לא לאט ולדעתי הסיבה העיקרית היא בגלל האימייל - אם זכור לי נכון לא ניתן להרשם עם מייל רגיל רק עם מייל של ספקית אינטרנט [שאפילו לי אין] הסיבה היחידה שאני רשום עם מייל של וואלה היא כי אני מאלו שנרשמו ממש ממש מזמן.

חבל שהקהילה נורא נורא מתה, זה נס בכלל שמישהו עוד מפרסם את האתר החדש שלו בפורום ביקורות אתרים או שמישהו בכלל מגיב לך לדיון שפתחת בפורום מסחר ויהיה לך מזל ענקי אם תקבל יותר משתי תגובות בפורום קידום אתרים על דיון א ונושא חם וחדש.

אני אם הוסטס לא מעוניינים בעוד גולשים חדשים כי עד כמה שזכור לי לפני שנתיים היו 5-6 אלף רשומים ועכשיו יש 8 וזה התקדמות נורא איטית וזה לדעתי בגלל האימייל של הספקיות שנדרש בהרשמה.

אז אם המנהלים לא מעוניינים לעשות שינויים בפורום כדי להחזיר את הפעילות לפורום אני אנצל את הבמה הזו כדי לשאול לאן כולם נעלמו? (אשמח אם התשובה הזו תכלול לינק אליי בהודעה פרטית)
ואני מקווה שהוסטס ישתפר ויחזור למה שהיה פעם - פורום פעיל תוסס ומעניין.

בתור בעלי אתרים שצריכים מקום כמו פורום הוסטס כדי להמשיך ולעבוד על הפרוייקטים המגוונים שלהם לדעתי עלינו לנצל את האשכול כדי להציע רעיונות לשיפרו הוסטס:
- לבטל הרשמה דרך מייל של ספקית בלבד
- לפתוח פורום החלפת קישורים בתת פורום קידום אתרים
- ליצור תחרות קידום אתרים חדשה
- להעיף את הפורומי ארכיון הכושלים או להשתמש בהם יותר
- לפתח את עניין המדריכים בפורום תיכנות יש לנו קהילה של מתכנתים ובוני אתרים להציע פרסום לאתרים ע"י פרסום מאמרים וכו' וכו'
- לתת תמריצים לאנשים שרוצים לתפוס עמדות ניהול ולעודד אותם
- ...

DaNieLLL 18-02-10 15:39

אמת, אני זוכר שלפני שנה-שנתיים הפורום היה מאוד פעיל, כל הזמן היו הרבה מחוברים וכל דקה הופיעו הודעות חדשות.
מאז השינוי הגדול שנעשה (לפני איזה שנה נראה לי) הפורום התייבש, הוא לא שוקק חיים כמו פעם...
לא יודע מה הסיבה באמת, יש מצב שזה בגלל האימייל הזה של הספקית :X

satan 18-02-10 15:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DaNieLLL (פרסם 755904)
אמת, אני זוכר שלפני שנה-שנתיים הפורום היה מאוד פעיל, כל הזמן היו הרבה מחוברים וכל דקה הופיעו הודעות חדשות.
מאז השינוי הגדול שנעשה (לפני איזה שנה נראה לי) הפורום התייבש, הוא לא שוקק חיים כמו פעם...
לא יודע מה הסיבה באמת, יש מצב שזה בגלל האימייל הזה של הספקית :X

אני יודע בוודאות שאם לא הייתי נרשם להוסטס מזמן לא הייתי מצליח להרשם אליו אף פעם והייתי נשאר בחוץ כאורח. כי פשוט אין לי אימייל של ספקית ואני לא אטרח ליצור אחד כזה רק בשביל פורום.

yonatan 18-02-10 16:01

כנראה יש להם את הסיבות שלהם.
קח בחשבון את כל הספאם שהם מונעים מעצמם ככה, והבעיה הכי רצינית שהייתה - משתמשים כפולים ( שאותו אדם מחזיק ב 2 חשבונות ועובד על אנשים ככה ).
המנהלים הנוכחיים עושים את העבודה שלהם עד כמה שמתאפשר להם בצורה מעולה , אבל מנגד יש פה מספר מנהלים שלדעתי לא ראויים בכלל לתפקיד, זה מה שיש.

שורה תחתונה , זה מה שיש.

satan 18-02-10 17:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 755906)
כנראה יש להם את הסיבות שלהם.
קח בחשבון את כל הספאם שהם מונעים מעצמם ככה, והבעיה הכי רצינית שהייתה - משתמשים כפולים ( שאותו אדם מחזיק ב 2 חשבונות ועובד על אנשים ככה ).
המנהלים הנוכחיים עושים את העבודה שלהם עד כמה שמתאפשר להם בצורה מעולה , אבל מנגד יש פה מספר מנהלים שלדעתי לא ראויים בכלל לתפקיד, זה מה שיש.

שורה תחתונה , זה מה שיש.

אני בספק מאוד לכמות ה'ספאם' שנמנעת בעזרת השיטה של האימייל של הספקית. ובכל מקרה עם כמות הפעילות הנוכחית כבר עדיף שיהיה בפורום ספאם מאשר המצב הנוכחי הדי עלוב.
לגבי משתמשים כפולים - הנזק לא עד כדי כך גדול מספיק שיהיה עדיף למנוע מרמאי אחד להרשם על חשבון 10 משתמשים הגונים אחרים. אם זה עם אמינות סגירת עסקאות שיתופי פעולה וכו' אז משתמש חכם צריך לדעת שלא ליצור שיתוף פעוהל עם משתמש שנרשם לפני חודש אלא עם משתמש בעל וותק בפורום.

Dima 18-02-10 20:00

לגבי החלק של ההרשמות שצויין בהודעה כבר יש פתרון, אנחנו ממתינים לשלב ההוצאה לפועל.

satan, בוא תגיד לי במה בדיוק אתה תרמת לפורום שאתה יכול לפתוח נושאים כאלה? כאילו, פאק בנאדם...
יש לך 1200 הודעות ורובן על כלום.
מה אתה יודע בדיוק על מצב הפורום? אתה משתתף בפורום כל יום?
אתה פעיל בפורום ונכנס לקרוא בו כל יום? אני מניח שהתשובה דיי ברורה.

דווקא המשתמשים היותר פעילים והתורמים, אני לא רואה שהם מתלוננים יותר מידי והם דווקא דיי מרוצים מהמצב כרגע.

חוץ מזה, פעילות הפורום תלויה בכם המשתמשים.
בשבילכם הפורום הזה קיים, לא בשבילינו ולא בשביל סבתא שמחה מטבריה.
כמה שאתם תפעילו אותו, זה מה שאתם תראו בחזרה.

עמרי שוסטר 18-02-10 20:04

תכלס עייף פה. יבש פצצות... נכנס מתוך הרגל, לא כיף פה.
יש את דימה, יש את ויש אחרים... תכלס אני מדבר איתם גם בלי קשר להוסטס. מה אני פאקינג עושה פה?

Labs 18-02-10 20:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 755931)
תכלס עייף פה. יבש פצצות... נכנס מתוך הרגל, לא כיף פה.
יש את דימה, יש את ויש אחרים... תכלס אני מדבר איתם גם בלי קשר להוסטס. מה אני פאקינג עושה פה?

צודק בו נסגור את הוסטס ונחזור לשיחות וועידה במסן

yNaxon 18-02-10 21:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Labs (פרסם 755935)
צודק בו נסגור את הוסטס ונחזור לשיחות וועידה במסן

אם תהפכו גם את הנושא הזה לשכונה, הוא יינעל, וחבל.

פותח הנושא,
אני יכול להבטיח לך שעשינו, אנחנו עושים ונעשה הכל בשביל להביא את הקהילה פה למצב של פעילות מלאה, אבל לא על חשבון איכות הגולשים, שאותה אנחנו מעדיפים על כמות הגולשים.

אני מבקש, בלי תלונות ספציפיות על מנהלים בנושא זה, אם יש לכם תלונות יש להפנות אותן לאימייל admin@hosts.co.il והן יטופלו.

satan 19-02-10 08:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 755930)
לגבי החלק של ההרשמות שצויין בהודעה כבר יש פתרון, אנחנו ממתינים לשלב ההוצאה לפועל.

satan, בוא תגיד לי במה בדיוק אתה תרמת לפורום שאתה יכול לפתוח נושאים כאלה? כאילו, פאק בנאדם...
יש לך 1200 הודעות ורובן על כלום.
מה אתה יודע בדיוק על מצב הפורום? אתה משתתף בפורום כל יום?
אתה פעיל בפורום ונכנס לקרוא בו כל יום? אני מניח שהתשובה דיי ברורה.

דווקא המשתמשים היותר פעילים והתורמים, אני לא רואה שהם מתלוננים יותר מידי והם דווקא דיי מרוצים מהמצב כרגע.

חוץ מזה, פעילות הפורום תלויה בכם המשתמשים.
בשבילכם הפורום הזה קיים, לא בשבילינו ולא בשביל סבתא שמחה מטבריה.
כמה שאתם תפעילו אותו, זה מה שאתם תראו בחזרה.

אני אשתדל לא להגיב על כל מה שאמרת פה.

סתכל אפילו על הדיון הזה - סך המשתתפים בו מסתכם ב-2 מנהלים ו-4 משתמשים.
אם אתם טוענים שמי שלא נרשם דרך אימייל של ספקית הוא לא משתמש איכותי אז אתם מפנים את זה כלפיי גם כי גם אני בלי מייל של ספקית ואני בטוח שלא חסר פה משתמשים איכותיים מהעבר שהם איכותיים בלי אימייל של ספקית.

כמו שאמרו מעליי אני נכנס גם מתוך הרגל, מה לעשות אין עוד פורומים טובים לבעלי אתרים שבהם הם יוכלו להשיג פרסום, קידום, שותפים ועוד אבל אני פותח את הדיון הזה כדי להגיד לכם .. שמעו הזירה הזו מצטמצמת מאוד! וזה בניגוד לשאר. איך קהילת הוסטס נהיית קטנה יותר ויותר בעוד שקהילת בוני האתרים רק גודלת וגודלת(?).

הקהילה אולי עם איכות אבל זו קהילה סגורה עם עצמה.

yaiRy 19-02-10 10:21

לפי דעתי המצב התחיל להתדרדר עוד בתקופה שאלון רכש את הפורום.
פעם הפורום עוד אכל פרסום, המנהל הראשי היה מגיב ומשתתף אבל הוא ננטש ע"י המנהלים ובצדק.

כשאין עניין בפורום מתאם המנהלים זה משפיע על כולם.

האמת שפעם להחזיק את הוסטס היה רווחי עכשיו אני לא מבין איך זה עוזר לאלון בכלל.

הפורום הזה היה יכול להיות מותג לכל חברת אחסון (לדוגמא קביעת תקנון סטנדרטים ודירוג חברות) שלא נדבר על מדריכים, הצעות, דיונים על חומרה מעניינת ותאוריות קלוסטר וכו'..

Yarden Benlulu 19-02-10 10:34

אני מסכים אני הייתי אורח בפורום יותר משנתיים אבל עכשיו הצלחתי להירשם עם המייל של הספקית והפורום באמת יבש...

Dima 19-02-10 12:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 755959)
אני אשתדל לא להגיב על כל מה שאמרת פה.

סתכל אפילו על הדיון הזה - סך המשתתפים בו מסתכם ב-2 מנהלים ו-4 משתמשים.
אם אתם טוענים שמי שלא נרשם דרך אימייל של ספקית הוא לא משתמש איכותי אז אתם מפנים את זה כלפיי גם כי גם אני בלי מייל של ספקית ואני בטוח שלא חסר פה משתמשים איכותיים מהעבר שהם איכותיים בלי אימייל של ספקית.

כמו שאמרו מעליי אני נכנס גם מתוך הרגל, מה לעשות אין עוד פורומים טובים לבעלי אתרים שבהם הם יוכלו להשיג פרסום, קידום, שותפים ועוד אבל אני פותח את הדיון הזה כדי להגיד לכם .. שמעו הזירה הזו מצטמצמת מאוד! וזה בניגוד לשאר. איך קהילת הוסטס נהיית קטנה יותר ויותר בעוד שקהילת בוני האתרים רק גודלת וגודלת(?).

הקהילה אולי עם איכות אבל זו קהילה סגורה עם עצמה.

איפה ראית שאנחנו טוענים שמי שלא נרשם דרך ספקית מייל הוא לא משתמש איכותי?
כבר עניתי שספציפית העניין הזה נמצא בטיפול, צריך להמתין עד שיישמו אותו.
שוב, פעילות הפורום ואיכותו תיקבע על ידי המשתמשים, איזה נושאים שאתם תפתחו, כמה שתפעילו את הפורום, זה מה שתקבלו חזרה.
החלטת שאתה רוצה לפתוח נושא על מצב הפורום? אין בעיה, אנחנו נדבר על זה מצאת החמה עד צאת הנשמה.
החלטת שאתה רוצה לתרום משהו בתאכלס כדי להפעיל את הפורום? מצויין, תרמת וזה ייחשב לך כנקודת זכות בעתיד.

It's as simple as that

Pavel 19-02-10 13:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 755971)
איפה ראית שאנחנו טוענים שמי שלא נרשם דרך ספקית מייל הוא לא משתמש איכותי?
כבר עניתי שספציפית העניין הזה נמצא בטיפול, צריך להמתין עד שיישמו אותו.
שוב, פעילות הפורום ואיכותו תיקבע על ידי המשתמשים, איזה נושאים שאתם תפתחו, כמה שתפעילו את הפורום, זה מה שתקבלו חזרה.
החלטת שאתה רוצה לפתוח נושא על מצב הפורום? אין בעיה, אנחנו נדבר על זה מצאת החמה עד צאת הנשמה.
החלטת שאתה רוצה לתרום משהו בתאכלס כדי להפעיל את הפורום? מצויין, תרמת וזה ייחשב לך כנקודת זכות בעתיד.

It's as simple as that

דימק'ה(♥), אי אפשר להפיל אחריות על המשתמשים,
הוסטס זה פורום שבבעלות פרטית, אם הבעלים הפרטים לא משקיעים בפורום זה משפיע על הקהילה כולה.
מה גם שעם חוקים כמו שיש פה, ומנהלים שבקושי נמצאים פה ומשקיעים.. התרומה של המשתמשים מוגבלת.
כל הודעה פה זה ספאם ע"פ ההגדרות של המנהלים פה, ואם לא אז בטח על איזה משהו לא מעניין.

והשאלה מה זה איכות, עדיף איכות על כמות אבל גם איבדתם כמות רבה וגם האיכות פה לא משהו אם יש פה אנשים שמתלוננים על יובש(ע"פ ההגדרה האישית שלי, המילה יבש מסמלת על איכות ירודה)

אגב דווקא המשתמש שפתח את האשכול הנ"ל וכל מי שהגיב, מראים על אכפתיות מהפורום ורצון לתרומה ושיפור..
דווקא לאנשים האלה שלא שותקים ומדחיקים את הנושא, צריך להקשיב.

Dima 19-02-10 13:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pavel (פרסם 755978)
דימק'ה(♥), אי אפשר להפיל אחריות על המשתמשים,
הוסטס זה פורום שבבעלות פרטית, אם הבעלים הפרטים לא משקיעים בפורום זה משפיע על הקהילה כולה.
מה גם שעם חוקים כמו שיש פה, ומנהלים שבקושי נמצאים פה ומשקיעים.. התרומה של המשתמשים מוגבלת.
כל הודעה פה זה ספאם ע"פ ההגדרות של המנהלים פה, ואם לא אז בטח על איזה משהו לא מעניין.

והשאלה מה זה איכות, עדיף איכות על כמות אבל גם איבדתם כמות רבה וגם האיכות פה לא משהו אם יש פה אנשים שמתלוננים על יובש(ע"פ ההגדרה האישית שלי, המילה יבש מסמלת על איכות ירודה)

אגב דווקא המשתמש שפתח את האשכול הנ"ל וכל מי שהגיב, מראים על אכפתיות מהפורום ורצון לתרומה ושיפור..
דווקא לאנשים האלה שלא שותקים ומדחיקים את הנושא, צריך להקשיב.

למשתמשים יש אחלה של תשתית להפעיל את הפורום, שיישתמשו בה.
תאמין לי שהוסטס היה כבר במצבים הרבה יותר גרועים.
כן כרגע יש תקופה של שקט יחסי, אבל אני לא חושב שזה צריך להפריע למישהו לפתוח נושא עם מדריך (לצורך העניין) או כל נושא תורם אחר.
לגבי החוקים של הפורום, אם משתמשים ייקראו אותם לא יווצר מצב שמשתמשים יקבלו אזהרות או יושעו.
אם יש איזו אי הבנה לגבי חוק ספציפי אפשר לשאול, אפילו לשאול אותי בפרטי ואני תמיד מתייחס.
אגב, אותו המשתמש ציין שהוא נכנס לפה מתוך הרגל וכי אין משהו טוב יותר.
אני חושב שזה דיי מסביר חלק מהדברים.

SpiKerG 19-02-10 14:01

הבעיה בפורום הוסטס בשנה-שנתיים האחרונות שהמנהלים לא יודעים לקבל ביקורת (נקודה.)

אני לא רוצה להתלונן או לציין שמות , אבל גם בדיון הזה יש כמה שלא יודעים לקבל ביקורת וחבל .

אולי אני לא וותיק מספיק , אבל אני מכיר את הפורום הזה משנת 2005 ואני מבקר פה כל יום ומגיב שיש לי על מה להגיב.
הפורום מת לדעתי מסיבה פשוטה שכל הצעה שנתנת פה ישר למנהלים יש תשובה , שהיא לא או ננסה לתקן/לשפר ,אבל באמיתי אני לא רואה שום שינוי.

חבל שהוסטס הגיע לרמה כזאת , וכל העניין הזה של פורום רק למנהלי חברות הוסטינג או לעוסקים בהוסטינג , די דבילים . כמה כבר אנשים בישראל מתעסקים בזה ?
נגיד שאלפים , אבל כמה מתוכם כבר מעניין אותם פורום רק של הוסטינג (ועם כמה קטגוריות שלא מעניינות גם את השכן שלי...)
צריך להכניס לפורום הזה אנשים חדשים (בעיקר מנהלים) שמבקרים כל יום-יומיים פה. ולא מנהלים שאני רואה אותם על תקן של מנהל והוא ביקר פה פעם אחרונה לפני 3 חודשים.

לסיכום:

-לשנות גישה (מדובר בעיקר על המנהלים) ולדעת לקבל ביקורת
-הוספת קטגוריות חדשות
-מנהלים חדשים (או בקיצור לרענן את הצוות ניהול)

מקווה שתבינו ותפנימו את זה , אני לא רוצה לפגוע באף אחד ,אבל במידה ופגעתי אני מצטער.

Pavel 19-02-10 14:05

דימה, אליך אין לי ביקורת כי אני יודע כמה אתה משקיע ואכפת לך מהפורום,
את הדעה שלי אתה יודע ואני לא מתכוון כאן להכנס לוויכוח,
אבל אתה יודע שאם בעל הפורום לא נכנס למיזם שלו, והמנהלים בקושי נכנסים, והניהול פה כושל,
זה שקוראים לפורום hosts ויש פה מערכת VB זה יפה, וזה גם יפה שיש היסטוריה יפה לפורום,
אבל אם אתם נשענים על זה, אין עתיד לפורום.

בקשר לחוקים, תגיד לי מה הבעיה שארשום "בא לי שווארמה, מה דעתכם?", גם בעלי חברות רעבים לפעמים.

בקשר לאותו משתמש שנכנס לפה מתוך הרגל ולא כי יש פה משהו יותר טוב
זה אומר הכל.
הדבר היחיד שמחזיק אותו פה זה ההרגל שהוא פיתח לעצמו בימים שהיה כיף לגלוש פה ועכשיו, אם הוא לא היה מורגל להכנס לפה, הוא לא היה נכנס!

עמרי שוסטר 19-02-10 14:07

אין צורך בקטגוריות חדשות... הפורום נוצר מצורך בפורום שעוסק בתחום הזה (מי שזוכר, זוכר... מי שלא, מה לעשות...).
אז היו תקופות שנושאים מסוימים התחזקו ואחרים נחלשו, so fucking what? העניין הוא שמבחינה תפעולית הפורום לקוי וזה מרחיק אנשים. זה כתוצאה הופך את הפורום למשעמם ומרחיק עוד אנשים. המשתמשים לא אמורים להחזיק את הפורום, הם אמורים להכנס לסביבה טובה ולהנות בה. כמות לא משתווה לאיכות, ואני זוכר תקופות שמשתמשים אחדים היו כל הפורום... העניין הוא שעכשיו אין לא זה ולא זה.

My $0.2

Shart 19-02-10 14:41

אני חושב שצריך לרענן את הממנהלים , יותר מ50% מהמנהלים נכנסים לכאן פעם בשבועיים במקרה הטוב .
מנהלים חידשים ירעננו את הפורומים השונים ויחזירו קצת את הפעילות .

galharth 19-02-10 14:56

אני לא כל כך ותיק אני פה בערך חצי שנה+- אבל אני מסכים עם ההצעות שלו

Onia 19-02-10 15:01

בתור אחד שהיה בהוסטס מהרגע שהוא קם בערך, אני כל כך מסכים שזה עצוב..

הייתי נכנס לפורום לפחות פעם ביום יומיים, כל לקוח חדש שהייתי עובד איתו הייתי מפרסם את העבודה ומראה לו את התגובות שהיו תמיד טובות.

היום כבר מעל שנה לא פירסמתי אף עיצוב, מהסיבה הפשוטה שאנשים פה נהיו קרים ורעים (לא כולם חלילה) אבל אם היום אני מפרסם עיצוב, יהיו המון המון תגובות שליליות..

קלפים על השולחן - אין פה הרבה מעצבים ברמה, שוב בלי לפגוע באף אחד. אבל גם כשמישהו טיפה יותר טוב מפרסם משהו, במקום לכבד אותו ולבקש עזרה מי שצריך, או להגיד תשובה כנה, אנשים מנסים "לגנוב" לך את הלקוח, או להגיב סתם הודעות צרות עין על דברים שטותיים..

הדבר הבא,

המייל, - זו אחת השטויות הכי גדולות שראיתי... באמת סליחה שוב.. אבל מספיק יש את חוק החברות הזה, שחייבםי להציג תעודת עסק או עוסק מורשה בכדי לפרסם הודעות בתור עסק.. למה צריך גם את זה וגם את המייל?.. שיהיה רק חוק החברות וזהו... - אז מישהו יפתח 10 יוזרים וימלציץ על עצמו?... אני בטוח שזה יראה קצת חשוד ויעשו בדיקת איפי, או שמישהו יעלה על זה ויספר לכולם...

המנהלים - אני לא רוצה לפגוע באף אחד אז אני פשוט לא אכנס לזה... אני רק אגיד שפעם אנדרי דרמסנקי ניהל את פורום גראפיקה, והוא פרח.. בגלל שהוא היה מעצב טוב.

האנשים בכללי - במקום לקבל אנשים חדשים, תופסים תחת, ממש צבא מה שהולך פה... לפי פז"מ... מי שצעיר צריך לטחון צעירות ולקבל ירידות, וכל הוותיקים עם האף למעלה..

שוב, בלי כוונה לפגוע באף אחד.. רק אושר לכולם, מקווה שהפורום יחזור להיות כמו שהיה..

אני ממליץ על:

1. עיצוב חדש!!!
2. פרסום מאסיבי, כן פרסום, למה לא?... יש המון אנשים שלא יודעים על קיום הפוורם.
3. מנהלים עם רעבק, ואפילו בשכר זעום.
4. תעודת "אישור פורום הוסטס" לעסקים אמינים ביותר לצורך העניין, שתהיה חותמת שאתה שם באתר שלך, שזה גם פרסום להוסטס וגם המלצה על אותה חברת אכסון לצורך העניין.

מה עוד?..

אם אפשר קצת תמונות של בחורות ערומות זה אף צפעם לא מזיק :)

יאללה, חסל חפירה, רק אושר לכולם.

Dima 19-02-10 15:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Onia (פרסם 755990)

הייתי נכנס לפורום לפחות פעם ביום יומיים, כל לקוח חדש שהייתי עובד איתו הייתי מפרסם את העבודה ומראה לו את התגובות שהיו תמיד טובות.

היום כבר מעל שנה לא פירסמתי אף עיצוב, מהסיבה הפשוטה שאנשים פה נהיו קרים ורעים (לא כולם חלילה) אבל אם היום אני מפרסם עיצוב, יהיו המון המון תגובות שליליות..

קלפים על השולחן - אין פה הרבה מעצבים ברמה, שוב בלי לפגוע באף אחד. אבל גם כשמישהו טיפה יותר טוב מפרסם משהו, במקום לכבד אותו ולבקש עזרה מי שצריך, או להגיד תשובה כנה, אנשים מנסים "לגנוב" לך את הלקוח, או להגיב סתם הודעות צרות עין על דברים שטותיים..

הדבר הבא,

המייל, - זו אחת השטויות הכי גדולות שראיתי... באמת סליחה שוב.. אבל מספיק יש את חוק החברות הזה, שחייבםי להציג תעודת עסק או עוסק מורשה בכדי לפרסם הודעות בתור עסק.. למה צריך גם את זה וגם את המייל?.. שיהיה רק חוק החברות וזהו... - אז מישהו יפתח 10 יוזרים וימלציץ על עצמו?... אני בטוח שזה יראה קצת חשוד ויעשו בדיקת איפי, או שמישהו יעלה על זה ויספר לכולם...

המנהלים - אני לא רוצה לפגוע באף אחד אז אני פשוט לא אכנס לזה... אני רק אגיד שפעם אנדרי דרמסנקי ניהל את פורום גראפיקה, והוא פרח.. בגלל שהוא היה מעצב טוב.

האנשים בכללי - במקום לקבל אנשים חדשים, תופסים תחת, ממש צבא מה שהולך פה... לפי פז"מ... מי שצעיר צריך לטחון צעירות ולקבל ירידות, וכל הוותיקים עם האף למעלה..

שוב, בלי כוונה לפגוע באף אחד.. רק אושר לכולם, מקווה שהפורום יחזור להיות כמו שהיה..

אני ממליץ על:

1. עיצוב חדש!!!
4. תעודת "אישור פורום הוסטס" לעסקים אמינים ביותר לצורך העניין, שתהיה חותמת שאתה שם באתר שלך, שזה גם פרסום להוסטס וגם המלצה על אותה חברת אכסון לצורך העניין.

מה עוד?..

עניין המייל לא נועד בשביל מה שציינת, אלא כדי שמשתמש שנחסם מהפורום מסיבות אלו או אחרות, לא יוכל להרשם מחדש לפורום.
אבל זה הולך להיפתר בקרוב, כמו שכבר ציינתי.

ronka 19-02-10 21:40

עיצוב חדש בהחלט לא יזיק, במיוחד שהיה אתגר דיי מזמן תאמת על עיצוב חדש לפורום והיה שמה כמה עבודות ממש טובות.

yonatan 19-02-10 23:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Onia (פרסם 755990)

הדבר הבא,

אני ממליץ על:

1. עיצוב חדש!!!

מה עוד?..

אני חייב להסכים עם העניין שציינת פה , צרות עיין מאוד מורגשת, לא פעם ראיתי שלקוח בא ומפרסם את האתר שלו באמת בשביל לקבל תגובות וביקורות, אבל יש לתת ביקורת ויש לתת ביקורת.

יש ביקורת? משהו יצא מכוער בעיצוב? אז קדימה , בכיף להציע הצעה שתעזור לשפר את האתר
( ותביאו לינק \ דוגמא \ הסבר ). - בסדר מותר להביע דעה אישית , אבל יש דרך לעשות זאת.
למה לפגוע \ להעליב בנאדם?
הנה דוגמא קלאסית : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81157

הבעיה שכולם פה מרגישים שהם בתחרות , - חברים אף אחד פה לא בתחרות מול אף אחד - אנחנו כאן סה"כ כדי שללקוחות שלנו יהיה יותר טוב, ואם לא הבנתם את זה עדיין , כנראה שאתם לא מבינים למה הפורום הזה נוצר בכלל.

ben 20-02-10 00:57

אגב,בקשר לעיצוב.
אני זוכר שפעם פעם היתה תחרות ממש מוצלחת לעיצוב הפורום
והיה מישו שזכה , היה לו עיצוב מדהים ,באמת אחד היפים ,סגנון וויסטה אם אני לא טועה,כולם אהבו .
בסוף לא עשו מזה כלום וחבל ,
בכל מקרה,
כמה תחרויות [בסגונונות האלה] לא יזיקו, פרסום ,
אני מודה שאני נכנס לפה כל יום ,בעיקר לפורום מסחר, קצת דיבורים וזהו .. כל השאר אין לי עניין ..
ככה שבאמת צריך לעשות עם זה משו.

ronka 20-02-10 14:44

אני בטוח שרובכם מכירים את פורום רוטר, לא רק שהוא דורש מייל של הספקית גם צריך לשלם 210 שקל לשנה בשביל להיות חבר בו. והוא עדין הפורום הכי פעיל שקיים בארץ(חוץ מFXP, שזה לא פורום ממש מבחינתי).
איך זה?

syn 20-02-10 15:21

אני מסכים ב-100% עם פותח האשכול, אני נכנס לכאן רק מתוך הרגל, ניהיה כאן די שומם...
זה התפקיד של המנהלים לייעל ולפתח את הקהילה... לפי דעתי הבעיה כאן זה שיש פה כמה אנשים שמנסים לשחק אותה "רציניים" ועם זה בעצם מורידים את הרמה בפורום...

למשל: http://hostscoil.net/online/index.htm
"פורום הוסטס אינו פורום "משקר""
כל העמוד הזה מיותר לחלוטין וכשקראתי מה שכתוב שם פשוט צחקתי, למה אתם חייבים להסביר את עצמכם? זה שאתם משווים את עצמכם לפורומים אחרים שכן "משקרים" זה כבר מוריד מהרמה.

לי אישית יש הרגשה שהפורום הזה ניהיה יותר ויותר מוזנח עם הזמן... אבל אולי זה רק אני.

Kuchi 20-02-10 18:05

אני בהוסטס מ 2004 (יבואו המתחכמים ויגידו נרשמת ב2005) יש משתמש ישן שאני לא זוכר תסיסמא שלו בתכלס מ 2003 אם אני לא טועה אבל אז לא הייתי פעיל ...
בכל מקרה לנושא ..
אני יכול להגיד שאכן במשך 6 השנים שאני נמצא כאן רצוף יום אחרי יום אני יכול להגיד הפורום השתנה ולרעה ולכן כל המשתמשים עם הפז"מ נעלמו למה ?
כי פעם לא היו פה חוקים כאילו אנחנו בכלא
היום אסור לך להיות חופשי בפורום אתה יכול לקבל בעיטה בתחת על כל דבר שתגיד !
אתה לא יכול לפרסם ביקורת אם אין לך אזרחות ישראלית LOL
אתה לא יכול לפתוח אשכול כי לא עשית ברית מילה
ובכלל אתה לא יכול להרשם כי אתה לא יודע תמשתמש וסיסמא של האינטרנט ככה שלא תוכל להתחבר לאינטרנט וזה אומר שפרצת תחשבון של מישהו לאינטרנט (ככה הוסטס עובד חחח)
אנשים שאין להם אימייל מספקית אינטרנט או שלא יודעים להשתמש בו לא יכולים להרשם
מה גם הניהול פה ניהיה דיקטטורי כמו בתקופט המנדט בריטי
סדר הפורומים השתנה בצורה מכאיבה לכתיבה

ולמה אני אומר תדברים הללו ?
אני למשל הייתי במשך כמעט שנתיים רצופות רוב הזמן בפורום תכנות עוזר נעזר וכדומה
אבל זה נהרס למה ? חוקים ...
הכל נהרס בפורום בגלל חוקים !
רוב הילדודס כאן בני 12 לעומת פעם ... היו פה אנשים טובים וגברים !
היום ? כל מי שנרשם לפה הוא רמאי או אחד שלא באמת הולך להיות איש דובר אמת ...
בקיצור כן השתנה ואני מבין אותך

Dima 20-02-10 19:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi (פרסם 756101)
אני בהוסטס מ 2004 (יבואו המתחכמים ויגידו נרשמת ב2005) יש משתמש ישן שאני לא זוכר תסיסמא שלו בתכלס מ 2003 אם אני לא טועה אבל אז לא הייתי פעיל ...
בכל מקרה לנושא ..
אני יכול להגיד שאכן במשך 6 השנים שאני נמצא כאן רצוף יום אחרי יום אני יכול להגיד הפורום השתנה ולרעה ולכן כל המשתמשים עם הפז"מ נעלמו למה ?
כי פעם לא היו פה חוקים כאילו אנחנו בכלא
היום אסור לך להיות חופשי בפורום אתה יכול לקבל בעיטה בתחת על כל דבר שתגיד !
אתה לא יכול לפרסם ביקורת אם אין לך אזרחות ישראלית LOL
אתה לא יכול לפתוח אשכול כי לא עשית ברית מילה
ובכלל אתה לא יכול להרשם כי אתה לא יודע תמשתמש וסיסמא של האינטרנט ככה שלא תוכל להתחבר לאינטרנט וזה אומר שפרצת תחשבון של מישהו לאינטרנט (ככה הוסטס עובד חחח)
אנשים שאין להם אימייל מספקית אינטרנט או שלא יודעים להשתמש בו לא יכולים להרשם
מה גם הניהול פה ניהיה דיקטטורי כמו בתקופט המנדט בריטי
סדר הפורומים השתנה בצורה מכאיבה לכתיבה

ולמה אני אומר תדברים הללו ?
אני למשל הייתי במשך כמעט שנתיים רצופות רוב הזמן בפורום תכנות עוזר נעזר וכדומה
אבל זה נהרס למה ? חוקים ...
הכל נהרס בפורום בגלל חוקים !
רוב הילדודס כאן בני 12 לעומת פעם ... היו פה אנשים טובים וגברים !
היום ? כל מי שנרשם לפה הוא רמאי או אחד שלא באמת הולך להיות איש דובר אמת ...
בקיצור כן השתנה ואני מבין אותך

אתה יכול להמשיך להקצין כמה שבא לך, בתאכלס בתור משתמש וותיק פה אתה יודע טוב מאוד מה היה קורה פה אם החוקים לא היו קייימים.

ביקורת זה לא משהו שנותן לקוח שהצטרף לפני שבוע לחברה וגם זה בגלל שהמנהל של חברת האחסון התחנן בפניו כדי שהוא ייפתח אשכול.
אני מבחינתי עושה הכל כדי שהביקורת תהיה כמה שיותר אמיתית ואתה יודע מה? אני חושב שהצלחתי במשימה.
ניקיתי את כל הביקורות הלא רלוונטיות מהפורום והביקורות שאתה רואה היום זה פחות או יותר מה שמשקף את ספקי האחסון.

חוץ מזה, ידידי הנכבד.. אתה שוכח משהו יותר חשוב.
אתה משתמש היכל תהילה, אז יש חוקים שלא חלים עליך, למה? כי מבחינתינו אתה לא משתמש בעייתי.
כמוך יכול להיות כל אחד שהחליט שבא לו להשקיע ולתרום.

אני דיי בטוח שאתה עדין בעצבים מהתקרית הלא נעימה שהייתה לנו ובגלל זה גם הביקורת הזאת.
אם בא לך לדבר איתי על זה, שלח הודעה בפרטי.

satan 20-02-10 19:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 756120)
אתה יכול להמשיך להקצין כמה שבא לך, בתאכלס בתור משתמש וותיק פה אתה יודע טוב מאוד מה היה קורה פה אם החוקים לא היו קייימים.

ביקורת זה לא משהו שנותן לקוח שהצטרף לפני שבוע לחברה וגם זה בגלל שהמנהל של חברת האחסון התחנן בפניו כדי שהוא ייפתח אשכול.
אני מבחינתי עושה הכל כדי שהביקורת תהיה כמה שיותר אמיתית ואתה יודע מה? אני חושב שהצלחתי במשימה.
ניקיתי את כל הביקורות הלא רלוונטיות מהפורום והביקורות שאתה רואה היום זה פחות או יותר מה שמשקף את ספקי האחסון.

חוץ מזה, ידידי הנכבד.. אתה שוכח משהו יותר חשוב.
אתה משתמש היכל תהילה, אז יש חוקים שלא חלים עליך, למה? כי מבחינתינו אתה לא משתמש בעייתי.
כמוך יכול להיות כל אחד שהחליט שבא לו להשקיע ולתרום.

אני דיי בטוח שאתה עדין בעצבים מהתקרית הלא נעימה שהייתה לנו ובגלל זה גם הביקורת הזאת.
אם בא לך לדבר איתי על זה, שלח הודעה בפרטי.

יש חוקים שלא חלים עליו? |:
נראה לי שאני מתחיל לגבש את הסיבות שבגללן הפורום הופך לכינרת אחרי שנתיים של בצורת.

קיצר לא פתחתי את הדיון הזה כדי שכל אחד יגיד מה כואב לו על הלב וכמה רע לו ואיך התאכזרו אליו וכו'. המטרה של הדיון הזה היא אחד משני דברים:
1. שהפורום יחזור לקדמותו\ישתפר וישתדרג בעזרת רעיונות שאני ואחראים העלנו פה בדיון (ובעזרת רעיונות שאתם עדיין יכולים להעלות פה בדיון)
2. לקבל את העובדה שהוסטס ימשיך להתייבש..

אי אפשר לקרוא לקהילת הוסטס איכותית לדעתי בין היתר בגלל מדדים כמו:
1. מתי לאחרונה מישהו כתב מדריך\מאמר כלשהו ופרסם אותו בפורום?
2. מתי לאחרונה מישהו פתח דיון ענייני שעורר דיאלוג מעניין או משהו שיצית קצת עניין בפורום.
3. מתי מישהו עשה משהו בשביל הפורום?

במשפט אחד דעתי היא כזו:
פורומים מסתמכים על תוכן של גולשים ( WEB 2.0 ) סופו של הוסטס התחיל כשאנשים הפסיקו ליצור תוכן בפורום כמו מדריכים\מאמרים\דיונים ויגיע לקיצו כאשר לאנשים אפילו ימאס מלהכנס מתוך הרגל.

Dima 20-02-10 20:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 756126)
יש חוקים שלא חלים עליו? |:
נראה לי שאני מתחיל לגבש את הסיבות שבגללן הפורום הופך לכינרת אחרי שנתיים של בצורת.

קיצר לא פתחתי את הדיון הזה כדי שכל אחד יגיד מה כואב לו על הלב וכמה רע לו ואיך התאכזרו אליו וכו'. המטרה של הדיון הזה היא אחד משני דברים:
1. שהפורום יחזור לקדמותו\ישתפר וישתדרג בעזרת רעיונות שאני ואחראים העלנו פה בדיון (ובעזרת רעיונות שאתם עדיין יכולים להעלות פה בדיון)
2. לקבל את העובדה שהוסטס ימשיך להתייבש..

אי אפשר לקרוא לקהילת הוסטס איכותית לדעתי בין היתר בגלל מדדים כמו:
1. מתי לאחרונה מישהו כתב מדריך\מאמר כלשהו ופרסם אותו בפורום?
2. מתי לאחרונה מישהו פתח דיון ענייני שעורר דיאלוג מעניין או משהו שיצית קצת עניין בפורום.
3. מתי מישהו עשה משהו בשביל הפורום?

במשפט אחד דעתי היא כזו:
פורומים מסתמכים על תוכן של גולשים ( WEB 2.0 ) סופו של הוסטס התחיל כשאנשים הפסיקו ליצור תוכן בפורום כמו מדריכים\מאמרים\דיונים ויגיע לקיצו כאשר לאנשים אפילו ימאס מלהכנס מתוך הרגל.

כן תתפלא אבל יש דברים שלא חלים על משתמשים שהם היכל התהילה,
אני לא אפרט לגבי מה בדיוק... אם בהנהלה הראשית רוצים, הם מוזמנים לעשות זאת.
זה דברים שלא אני קבעתי, אבל זה ככה.

אני את התגובות באשכול הזה סיימתי.
שורה תחתונה, רוב מה שנכתב בתגובות פה נמצא בטיפול ואנחנו מחכים ליישום של הדברים האלה.
כמו כן, האשכול הנ"ל הועבר לתשומת ליבם של הדרגים הגבוהים יותר.

ערב טוב.

loading 20-02-10 20:31

הכי בושה לדעתי שרק מנהל אחד (ועוד אחד הגיב תגובה אחת), השתתפו בדיון כל כך חשוב שהיה מאוד רציני ובו לקחו חלק, משתמשים וותיקים ורציניים. מכאן הכל מתחיל.

Kuchi 20-02-10 20:44

דימה נשמה באמת שאני לא כועס אני אפילו לא זוכר חחחחחחחחחחחחח
אני לא באתי להביא עליך ביקורת רעה ולהאשים אותך אבל הקצנתי בשביל שיבינו שהחוקים קצת מוגזמים בכללל הוסטס לא רק בפורום ביקורות וכן אני מודה בזכותך יש נקיון אבל הניקיון הזה לא תמיד טוב !
אה ובאמת שאין לי מושג על מה רבנו אם בכלל רבנו ולא אני לא שונא אותך או כועס עליך אני מת עליך ומעריך אותך ואת העבודה שאתה עושה
כמו כן
תחשוב שמשתמש שהוא לקוח של עסק יותר מ 3 חודש והבן אדם גנב אותו יענו רמאי ...
ולא הביא לו קבלה אז המשתמש לא יכול לתת ביקורת ?
מה גם ביקורת אפשר לתת על היום הראשון כי זה ביקורת !
וכל אחד יכול לקבל תביקורת איך שהוא רוצה לטובה או לרעה
וכן אני מודע לכך שאז יש שקרנים או כל השטויות האלה
לא בעיה היום לזייף קבלה כן ?

אגב דימה אני חוזר ואומר אין לי בעיה בפורום שאתה מנהל ספציפית להפך ! חוקים לא סתם נוצרו יש סיבה
אבל בעיקר אני אומר שמאז כל החוקים בכל הוסטס והשינוי פורומים ושינוי כל הדברים האלה מביא לבריחת האנשים הטובים והמשקיעים
אה ובקשר למשתמש שקיבל באן מהאתר ויפתח משתמש ?
אמממ בוא נגיד ככה שאני בתור לקוח של 013 אני יכול ליצור 200 אימיילים חינם יענו לשנות תיוזר שלי אז מה זה עוזר ?
ומשתמש שקיבל באן ופתח משתמש מה זה עוזר לו ? זה שהוא מסכן ? שישאר מסכן
אבל ברגע שזה אימייל ספקית בלבד אתה מרחיק מהאתר משתמשים שלא שולטים באינטרנט בצורה מוצלחת כמו שימוש באימייל של ספקית לא כולם יודעים להשתמש בזה !

דימה אני לא מאשים אותך ואין לי בעיה איתך כמו שאמרתי אתה אחד המנהלים הכי מוערכים אצלי ברשימה גם אם יצא וכעסתי עליך !
אני בן אדם לפעמים אני כועס כמו שאתה לפעמים כועס יכול להיות שצדקתי אני לא זוכר תמקרה אבל גם יכול להיות שאני לא צדקתי וזה לא משנה
הקטע הוא שבאתי להגיד שבאמת פעם הוסטס היה שונה

וזה בא לידי ביטוי אפילו בכמות מחוברים
אם פעם היו מחוברים בו זמנית 300 אנשים או בימים הטובים 500 + היום אולי אבל אולי ! 10 (אני מדבר על רשומים לא אורחים ..)

ronka 20-02-10 21:00

אתם לא יכולים להגיד שאין אשכולות מעניינים וזה, אני בעצמי הייתי אחראי על כמה אשכולות השראה בפורום עיצוב, אומנם פתחתי רק 3 כאלה אבל הם היו מושקעים ועם תוכן ממש שימושי.

הבעיה כן שהמנהלים ממש לא פעילים, כמו שאמרו פה, הדיון הזה כבר איזה יומים וחוץ מדימה אף אחד לא הגיב. בושה.

Alon Abergil 20-02-10 21:20

קראתי את כל התגובות, ודימה, שורה תחתונה תמצאו פתרון ל-2 דברים חשובים, שהם הבסיס לפריחת הקהילה:
*תמצאו פיתרון לאימייל, אפשר לעשות משהו בסגנון שזה עדיין אימייל של ספקית, אבל שיהיה רשום מתחת הערה שאם מסיבה מסויימת אין אפשרות לבן אדם להרשם עם מייל של ספקית (ואני מכיר אחלה אנשים ואחלה מתכנתים שלא פה רק בגלל זה), שיתקשר למספר מסויים/ישלח מייל (אבל יענה תוך 24 שעות) והמשתמש שלו ירשם ידנית..
אני מבין את הצורך באימייל של ספקית, אבל מה שקורה בתכלס שאתם מפסידים הרבה גולשים בגלל סיבה פשוטה של פחד מספאם ..

ועוד משהו, הקטע של הקבלה בביקורת, קרה לי מקרה, שההיתי מאוחסן 2 חודשים אצל חברה, שהתגלתה כאן בפורום כאאחת שלא מוציאה קבלות (israkal - וכבר הורדה מעסק רשום),
שפשוט אני עד היום לא יכול לפרסם את הביקורת כי השמוק הזה לא הוציא לי קבלה, באמת שאתם צריכים לבוא לקראת אנשים בקטע הזה..

ולגבי גולשים והחייאת הפורום - עיצוב חדש לא יזיק, מרענן יותר, חי יותר, יש פה מספיק עסקים שישמחו לספק לכם את זה = רוצו על זה.
ואחרי העיצוב ופתרון 2 הבעיות הנ"ל, כבר ירשמו יותר אנשים והפורום קצת יקום לתחייה.

בהצלחה !

yNaxon 21-02-10 00:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading (פרסם 756136)
הכי בושה לדעתי שרק מנהל אחד (ועוד אחד הגיב תגובה אחת), השתתפו בדיון כל כך חשוב שהיה מאוד רציני ובו לקחו חלק, משתמשים וותיקים ורציניים. מכאן הכל מתחיל.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי rOnka (פרסם 756146)
אתם לא יכולים להגיד שאין אשכולות מעניינים וזה, אני בעצמי הייתי אחראי על כמה אשכולות השראה בפורום עיצוב, אומנם פתחתי רק 3 כאלה אבל הם היו מושקעים ועם תוכן ממש שימושי.

הבעיה כן שהמנהלים ממש לא פעילים, כמו שאמרו פה, הדיון הזה כבר איזה יומים וחוץ מדימה אף אחד לא הגיב. בושה.

אני מוכן להבטיח לכם שלמרות שבאמת דימה הוא היחיד ש"מתמודד" מול הטענות,
מאחורי הקלעים יודעים ועוקבים אחר הנושא.

תאמינו לנו שאנחנו הראשונים לרצות בהצלחה של הקהילה פה ועושים הכל למענה.

לגבי התלונות לגבי זה שאנחנו לא יודעים לקבל ביקורת - אני חושב שעצם העובדה שהנושא נשאר פתוח ולא נעלנו אותו מראה שאנחנו כן יודעים לקבל ביקורת.

אני חושב שלמרות הכל הרבה אנשים פה הביאו את הצד האישי של מה מפריע להם בחוק:

חברים, אנחנו פתוחים לקבל ביקורות על החוקים אבל לא הגיוני שנבטל את החוק כי לבנאדם כזה או אחר הוא לא מתאים.

לסיכום הדברים,
צוות הוסטס מורכב ממתנדבים שאוהבים ורוצים בהצלחת הפורום.
אנחנו מודעים לכך שהפורום נמצא בדאיכה מסויימת ונעשים צעדים בשביל לשוב לדרך המלך.

אני חושב שהנושא הגיע לידי מיצוי, הנקודות שהועלו חשובות,
אנחנו לוקחים וניקח לצומת ליבנו הכל, ונעשה את הטוב ביותר מהצד שלנו בשביל לחזור למצב הקודם, ונקווה שגם אתם המשתמשים תעשו את הכל מהצד שלכם ;)

הנושא נשאר פתוח, אבל בבקשה: בלי להעלות טיעונים שכבר הועלו.

עריכה:
ושוב אני מבקש, בלי תלונות ספציפיות על בנאדם כזה או אחר.

Kuchi 21-02-10 01:15

יונתן אף אחד לא אמר משהו נגד מישהו ספציפי
אמרו רק על האתר
כמו כן לא ביקשנו לבטל חוקים כי אנחנו רוצים לבטל אלא אמרנו תנסו לעשות שינויים "לרעה" מה זאת אומרת ? תורידו טיפה מההגבלות ותראו אם באמת יהיה ספאם אם באמת יהיו בעיות
כי כרגע הקהילה נופלת ולא עומדת ...
כמוני כמוך וכמותנו אחרים רוצים קהילה פורחת ומשגשגת ממשתמשים פעילות והצלחה
אבל זה לא קורה לא באנו בקטע של אנחנו רוצים להרוס אנחנו המשתמשים רוצים שיהיה פורום פעיל ולא משעמם
ומאחר ואתה והמנהלים האחרים יכולים לעזור בזה אנחנו פונים אליכם כי אני למשל לא יכול לעשות משהו בנידון ואם כן תגיד לנו מה מי מו ונעשה כי אנחנו רוצים לטובת הפורום !
אנחנו לא רוצים לרעה

ושוב התגובה שלך לא ממש קשורה כי אף אחד פה לא אמר שאתם לא יודעים לקבל ביקורת אלא אמרו שאתם פשוט לא עונים
וזה מרגיש כאילו רק דימה פעיל מהמנהלים
מה שאומר שמשתמשים שרואים שאפילו מנהלים לא מגיבים ומקדמים תפורום אז הקהילה לא שווה

לא באתי לפה להגיד לכם איך לעבוד ומה לעשות באתי לבקש ממך ומדימה ומשאר הצוות המנהל את הקהילה בבקשה ואני חוזר מילת ביקוש !! בבקשה
עשו משהו אנחנו רוצים שהקהילה תישאר ושהיא תפרח !

אני מקווה שהבנת את דברי ושלא באתי להתלונן עליך או על מישהו אלא על על משהו בכללי שהקהילה לא כמו פעם כבר לא פורחת ולא זהרת
לא כייפית לא עניינית לא מוצלחת
שוב אני בהוסטס יותר מ5 שנים ואני מעריך את עבודת המנהלים ואני יודע שזאת לא באמת עבודה קלה ושאתם לא 24 שעות על המחשב
אבל אני מבקש יפה כשאתם כן על המחשב בבקשה אבל בבקשה עיזרו לפורום !
פיתחו תדלתות לאנשים חדשים
שחררו לחץ וחוקים אפילו לנסיון של חודש או שבוע אם זה יעשה רע לפורום תמיד אפשר להחזיר תחוקים !

תודה .. ויום טוב

Syst3ch 21-02-10 07:36

עד לפני שנה וחצי ככה הקהילה הייתה מאוד גדולה היו הרבה אנשים.
באמת השתנה משהו , צריך פשוט לפרסם את האתר יותר , להציע למשתמשים סתם לדוגמא עיצוב חינם אם תעשה ככה וככה.
למשוך אנשים לפורום כי אנחנו קהילה מאוד גדולה בישראל.

Kuchi 21-02-10 07:52

זהו שאתר ידוע ומפורסם אבל הוא "נעול" בפני אחרים

ben the master 21-02-10 22:52

יש הרבה אפשרויות להחיות את הפורום !
התנאי היחיד הוא שכל אחד פה יתן מעצמו קצת
והמנהלים יפתחו חסימות שנוצרו פה , כל המשתמשים שקיבלו באנים יוותרו להם על הבאן ויתנו להם עוד צ'אנס אחד אחרון
סתכלו אני יגיד ת'אמת יש לי פה משתמש בשם hosting_144 הייתי בבאן הרבה זמן מאוד הרבה ולדמתי הרבה לקחים מהטעויות שעשיתי והצחוק שעשיתי מעצמי , יש לי חברה לא גדולה שפועלת על שרתים יעודיים אבל לא נגזים 40 אבל בגלל שאני משרת בצבא אני לא ממש מתעסק בעסק ויש לי מישהו אחר שמתעסק בזה .
מי שידוע וזוכר את מה שכתבתי בפורום מתחרה שלכם ואני לא יגיד את שמו הפוסט שהיה יולי - אוגוסט 2006 זה היה משהו שלא יכולתי להחזיק בלב כבר ונשבעתי בעצמי וכל מי שסובב אותי שאני לא יעשה דברים כאלה בעתיד ומאז שכתבתי ועד היום לא ביצעתי כאלה דברים יותר
וכדאי לכפר על מעשיי בפורום , אני רוצה לתרום קצת מעצמי להחזרת הקהילה חזרה
אני גדלתי על הפורום הזה ואני פה מאז שנת 2003 כבר יותר מ6 שנים בפורום ורק לעצמי גרמתי נזק !
כיום אני כבר עוד מעט בן 20 באוקטובר כבר לא ילד סימיתי את תקופת הילדות שלי מזמן ועכשיו אני רציני , סיימתי תיכון בהצלחה רבה ועם תעודת מקצוע שכמו מטומטם לא הלכתי ועבדתי בזה לפני הצבא שזה הנהלת חשבונות סוג ב'
ובקיצור ובקרצרה יש פה אנשים שיקבלו את מה שכתבתי עכשיו ויש שלא יקבלו זה לא מעניין אותי
מה שהכי חשוב לי זה לתרום לקהילה שאני כל יום נמצא בה מסביב לשעון
ועם אפשר לעזור במשהו , אני מאוד מאוד אשמח לבצע את זה !!
בברכה בן !

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:05.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ