![]() |
תיק העבודות החדש שלי... אשמח לחוות דעת :)
היי כולם.. הרבה זמן לא פרסמתי פה עבודה.. ככה שכל העבודות שמופיעות פה זו כנראה פעם ראשונה שתראו.
אשמח לשמוע את דעתכם :) על העיצוב של תיק העבודות, ועל העבודות עצמן.. תודה! ופורים שמח! www.Layer.co.il |
נראה ממש מגניב
מלבד התצוגה של העבודות שמאוד מאוד לא נוחה |
כן אני שוקל להפוך לThumnails
מעצבן שהאינטרנט בישראל כל כך איטי!! |
ציטוט:
והאינטרנט כאן לא איטי, אוליי ביחס ליפן כן, אבל מהירות ממוצעת של 3-5 מגה זה מצויין. |
לא מספיק טוב בשביל להציג את העבודות שלי במהירות ובאיכות טובה :) בשבילי זה לא מספיק מהיר.
|
תנסה לשמור את התמונות דרך "ייצוא לאינטרנט" בפוטו
בחר בדחיסת JPEG ונסה להקטין את הגודל כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות משמעותית תראה בתיק עבודות שלי לוקח שנה לטעון עבודה אחת... על איכות משלמים :( |
תעשה שיראו את התמונה בתצוגה מלאה... בקושי רואים את העבודה
|
יפה אבל מה שלא אהבתי זה הזיקוקים בצד שמאל למעלה או מה שזה לא יהיה.
לא יודע אם זה קשור אליך אבל חלק מהאתרים זה לא מראה טוב ב FF . (נסה את האתר השני). |
חבר'ה אשמח לחוות דעת על העיצובים יותר.. פחות על התכנות.. תודה :)
|
אהבתי את העדינות שבעיצוב אך עם זאת את כל האלמנטים שעושים אותו מושך, ח"ח
|
תלחץ "כניסה לתיק עבודות"
חחחח :) אגב בכל ריפרש מופיעים אתרים אחרים בבין לקוחותיי.. תודה לכולם! נירוס.. איזה ישן אתה !.. :") |
לא צריך להגזים -_-.... הצבא לקח לי את החיים..
אבל יהיה טוב :) |
אני בדיוק סיימתי איתו... באמת גוזל החיים...
צעיר שכמוך... |
חחח חצוף... אני אחדול את הספאם :)
|
לא יודע מה כולם מדברים!
לדעתי זה פשוט מ-ד-ה-י-ם! |
עיצובים נחמדים.
מה ששמתי לב הוא כשאמרת "האינטרנט בישראל איטי ולא מציג מהר את האתרים. הסיבה לכך מאוד פשוטה. אתה חותך (או חותכים לך) דרך הפוטושופ בדרך הישנה ושומרים ב HTML בקידוד טבלאות. הרי ידוע לכולם לא משנה עד כמה העיצוב מורכב, ברגע שיש לך את המקודד הטוב האתר יעלה מהר גם עם 1.5 מגה אינטרנט. טוב אני לא אכנס לזה.. בסה"כ הרבה עבודות מקצועיות! בהצלחה! |
מה הקשר בין מחט לתחת?..
יש לי את אחד המקודדים היותר טובים... ותאמין לי שיש לי נסיון עם מקודדים ומתכנתים.. הכוונה לעבודות בתיק העבודות ולא לעליית האתר עצמו.. |
אני יצטט מהודעה שלי ...
" בסה"כ הרבה עבודות מקצועיות! בהצלחה! " פשוט ציינת שהאתרים עולים לאט וממה שאני בדקתי זה המקודד לא משהו. זהו בסה"כ. |
קודם כל, שמח שחזרת לlayer וויתרת על viruz.
אהבתי את העיצוב והמבנה של תיק העבודות, קשה מאוד לראות את העבודות אז אני לא אגיב עליהן. בהצלחה :) |
מדהים!
אולי תכין לי עיצוב לMEGAHOST :P חחח |
1. חרא קידוד.
2. המתכנת שלך חובבן, אני מכיר 3 אתרים שהוא בנה [אתה מבינהם] ובכולם יש SQLi. אם אתה רוצה תביא לי פרטים של המתכנת ואני יסביר לו הכל. |
יפה הוספת תאתר שלי STOGROUP... אהבתי תאתר החדש למרות שהישן גם היה יפה שיהיה בהצלחה!!
|
אהבתי מאוד את העיצוב.
הייתי ממליץ לשפר את הקידוד ותהכנות. תכניס בצור קשר JS בהצלחה... |
תודה לכולם :)
אשמח לתגובות על העיצובים יותר ופחות על התכנות.. תודה שוב : |
מעולה !
|
נורא אהבתי את הלוגו שלך, בהצלחה!
|
רוב העבודות בתיק העבודות שלך קטנות מדי בשביל שלקוח יוכל לבדוק את איכות העיצוב.
אני מציע להגדיל את התמונות או לחילופין לתת לינק לתמונה מוגדלת. בהצלחה! |
אהבתי את העבודה וגם את הסגנון שלך.
אני מקודד אתרים טוב ב- xhtml + css וכרגע גם לומד java script אם אתה רוצה לעבוד ביחד שלח לי הודעה פרטית.. זה יכול היות מצוין. |
מלבד התצוגת עבודות שלא נוחה, יופי של עיצוב, אחלה סטייל ודומיין נדיר (:
בהצלחה! |
נראה ממש מקצועי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ