![]() |
בעייה בהצבת עוגיות..הדרים נשלחו..
שלום.
בניתי טופס התחברות. הרעיון הוא כזה: אם הכפתור נלחץ - המערכת תבדוק אם הפרטים נכונים, אם כן תחבר את המשתמש, אם לא (else) מציג לו את הטופס עם שגיאה. אם הכפתור לא נשלח - מציג לו את הטופס בלבד. כשאני מצליח להתחבר..אני מקבל שגיאה: Cannot modify header information - headers already sent by אני מקבל פעמיים, השורות שמצויינות הן השורות של הצבת העוגיות. זה הקוד המלא: PHP קוד:
תודה רבה לכם :) |
יש לך 2 אנטרים בראש הדף.
|
מחקתי אותם..עדיין.
אנטר יכול לעשות דבר כזה? חח בכל אופן לא עזר..אתה רואה משהו אחר אולי? טנקס (: |
כל טקסט. שלח מחדש את מה שעכשיו כתוב.
באיזה קידוד אתה שומר את זה? |
כתוב בדיוק אותה שגיאה.
הקידוד הוא utf-8. |
1. את הקוד. שלח את הקוד בדיוק כמו שמופיע לך בקובץ.
2. שמור כ-UTF WITHOUT BOM. |
זה הקוד:
PHP קוד:
בקשר לקידוד, איך שומרים קידוד כזה? |
נסה במקום
קוד:
echo '<meta http-equiv="refresh" content="10;url=index.php" />'; קוד:
header("location: index.php"); קוד:
ob_start(); <?php |
לא..
עכשיו יש שלשושה הודעות כאלה: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\wamp\www\a\sign_in.php:1) in c:\wamp\www\a\sign_in.php on line 17 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\wamp\www\a\sign_in.php:1) in c:\wamp\www\a\sign_in.php on line 18 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\wamp\www\a\sign_in.php:1) in c:\wamp\www\a\sign_in.php on line 19 זה הקוד..למקרה שטעיתי..: PHP קוד:
|
יש לך בעיה בקידוד של הקובץ הפעלתי את הקוד ואין שגיאה... תשנה את הקידוד לANSI אפשרי בעזרת הכתבן הרגיל או בעזרת תוכנת עריכה כלשהי אני משתמש בeclipse
|
תודה..עובד..
אבל שנייה אני חייב להבין... בקבוץ עתמו הגדרתי כutf וכמובן גם בשמירת הקובץ.. עכשיו שיניתי ל ANSI..אני צריך למחוק את השורה הזו: PHP קוד:
עוד משהו..לשנות את הקחדוד של כל הדפים לANSI או רק של הדף הזה? תודה. |
תשמור בansi
ותשתמש בזה PHP קוד:
|
אוקיי..תודה אבל שאלה..
אני אשנה את הקידוד רק לדף הזה עם העוגיות ואת כל שאר הדפים אני אשאיר כמו שהוא? (utf). עוד משהו..הדף הזה ששמור בwindows-1255 הוא דף באנגלית, זה בסדר? תודה. |
אל תקשיב לזה.
לעבוד תמיד בUTF8, בהמשך תגלה הרבה מאוד יתרונות על פני ANSI. בכל אופן, לפתרון הבעיה שלך תצטרך לשמור את הקובץ כUTF8 Without BOM. אתה מוזמן לגגל את זה. אתה יכול להשתמש בעורך כמו NOTEPAD++ בשביל לשמור את זה ככה, מאוד מאוד פשוט ונוח. |
יש לי notepad++..
עשיתי שמירה בשם, ואז ב"שמור כסוג" אין לי אל סוג הקדוד שאמרת. עוד משהו..כשאני שומר את זה בקידוד הזה, אני משאיר את השורה של הutf כמו שהיא? ועוד פעם, רק את הדף הזהנ אני משנה, את כל השאר אני משאיר utf רגיל? תודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ