![]() |
iAsk - כל מה שרצית לדעת
טוב
אז אחרי פיתוח ממושך, השקעה וחשיבה סוף סוף האתר יוצא לגרסאת בטא, אני אשמח לשמוע ביקורות , הערות והארות לגבי האתר מקווה שתאהבו... iAsk - כל מה שרצית לדעת |
רעיון נחמד לא אהבתי את העיצוב
|
ציטוט:
האתר ייראה יותר טוב.. |
יפה מאוד, stackoverflow סטייל, האמת שקצת יותר מדי הסטייל שלהם :\
אבל עבודה יפה, בהצלחה! |
נחמד מאוד, אהבתי ! :)
הדבר היחיד שלא התחברתי אליו הוא הקטע עם ההרשמה\התחברות. לפי דעתי או שתבטל את זה (ותיפתח את האפשרות תגובה ושליחה ולכולם..) או שתעבוד על הרשמה\התחברות רגילה. במידה ותבטל את זה - פשוט תחשוב על אופציות חדשות למשתמשים רשומים.. ד"א, הייתי הולך על דומיין כמו נגיד: U-Ask.US דומיין נחמד כזה שיכול לשרת את המטרה שלך יותר טוב..:) בהצלחה ! |
מה הבעיה עם ההרשמה ?
אתה לא ממלא טפסים לא מאשר הרבה לא עושה כלום אתה מתחבר באמצעות החשבון של ה GMAIL אני מקבל את המייל שלך וזהו, מרגע זה אתה רשום לאתר אתה רוצה להיות מחובר לאתר ? תתחבר ל GMAIL שלך קודם ככה אני לא צריך לדאוג לשחזור סיסמא ועוד טפסים אחרים ומעצבנים. |
ציטוט:
תאמת עובד קצת לאט הדפדוף , תנסה להוסיף עוד CPU |
האמת שרק הטעינה הראשונה של עמוד יחסית "איטית" כשנייה וחצי (בגלל הקומפרס ל WHITESPACE) מעבר לזה כל טעינה של האתר מסתכמת בממוצע של 0.500 שניות , (השרת יושב בחו"ל)
אם כבר נכנסים לנושא , העמוד הראשי (עליו בעיקר ביצעתי את האופטימיזצייה) קיבל ציון של 99 ב YSLOW :) |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
תודה רבה על העידכון , תוקן. |
בדף הראשי רושם לי:
----------------------------- » העמוד המבוקש לא נמצא העמוד אליו ניסית להגיע במערכת אינו קיים. אם הגעת דרך לינק במערכת נשמח אם תיידע אותנו דרך טופס היצירת קשר. תודה על העזרה בפיתוח ומניעת בעיות באתר. בברכת גלישה נעימה, צוות iAsk -------------------------------------------- גם בלינק הזה : http://www.iask.co.il/Qustions/ נראה לי שה memcache משחק איתנו .... אבל באמת עובד מהר עם ה ramfs :) ( מה שכן אפשר לגשת אליו בינתיים ). לדעתי תרשום BETA בגדול על הלוגו בינתיים. . . |
ככה זה כשמתקנים באמצע הלילה
גם זה סודר :) |
אחלה רעיון, עם פירסום נכון וצוות טוב אין ספק שזה הולך להיות הצלחה...
|
http://stackoverflow.com/
דומה יותר מדי... |
ציטוט:
|
עיצוב יפה, וביצוע טוב,
יש טיפה מה לשפר בתאימות ל chrome. סה"כ מעולה! |
יפה מאוד רותם. נושא מעניין לאתר.
שיהיה בהצלחה |
נחמד מאוד, העיצוב דורש קצת שיפורים, שיהיה בהצלחה!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ