![]() |
[למכירה] מערכת ניהול לקוחות - לבעלי חברות/ בעלי לקוחות
שלום לכם,
בתקופה האחרונה, עבדתי על מערכת ניהול לקוחות בשביל כל בעלי החברות/ בעלי הלקוחות, שקשה להם לנהל בצורה טובה את לקוחותיהם - זוהי מערכת מלאה בשבילכם. אפיון המערכת בקצרה מאוד - המערכת מאפשרת ניהול מלא של לקוחותיכם, ניהול מעמיק שכולל המון אפשרויות, המערכת מגיעה עם פאנל מאוד אסטטי הכולל טפסים נוחים לעין, פאנל ידידותי מאוד לבעל לקוחות אפילו מתחיל. - מערכת זו כוללת גם מודול מנהלים, שתוכלו להוסיף מנהלים שיעזרו לכם לנהל את לקוחותיכם, במערכת זו יש הרשאות מסויימות שעליהן מנהל העל יוכל לשלוט[הסבר מלא בתוך המערכת]. - יש עוד המון מודולים של ניהול קצר וקולע, הצגת תוכן עזר, אך זאת יוכלו לראות רק האנשים שיקבלו את הדמו של המערכת. - המערכת כוללת בתוכה תשובות לשאלות שצצות במהלך שימוש במערכת, ועונה על כולם בצורה טובה ומשאירה אתכם בלי שאלה אחת. תמחור המערכת המחיר מאוד גמיש ונח לכל מעוניין ומעוניין. כמו כן, ניתן לשדרג/ להוסיף/ למחוק/ לערוך את המערכת בתוספת תשלום/ בחינם. *אני רוצה לציין ולהדגיש, רק, אבל רק, אנשים שמעוניינים במערכת להגיב, זוהי לא מערכת ציבורית, אלא פרטית בלבד לצפייתו של המעוניין בלבד. יצירת קשר - פרטים מלאים נמצאים בחתימתי. - לפלאפון ואימייל, יש לפנות בהודעה פרטית/ ICQ / הודעה כאן באשכול. שבת שלום, תום. |
|
תעביר לי בבקשה דמו לפרטי עם כל הפרטים הדרושים כולל מחיר.
אני גם מעוניין לרכוש את המערכת במספר רישיונות. תודה |
אשמח לקבל דמו של המערכת בהודעה פרטית.
שבת שלום |
אשמח לקבל דמו.
|
אשמח לקבל דמו בפרטי.
|
שלום לכם,
דמויים נשלחו למעוניינים. שבת שלום, תום. |
אשמח לקבל דמו ומחיר בהודעה פרטית.
שבת שלום. |
שלום אני מעוניין לראות במה מדובר, במידה והמערכת תענה על כל הדרישות שלי, יש על מה לדבר :)
תודה |
שלח לי בבקשה דמו לפרטי
|
שלום לכם,
דמויים נשלחו לכל המעוניינים עד עתה. שבת שלום, תום. |
אשמח גם לדמו ומחיר.
תודה |
אהלן, אני אשמח לקבל דמו ומחיר.
תודה, שי |
שלח לי דמו בפרטי בבקשה
|
שלום לכם,
דמויים נשלחו לכל המעוניינים עד עתה. שבת שלום, תום. |
היי
אני מעוניין לראות את הדמו. מדובר בתוכנה שרצה לוקאלית על המחשב או WEB? |
אשמח לקבל דמו + טווח מחירים
|
שבת שלום,
אשמח לקבל דמו למערכת + מחיר מדוייק. |
שלום לכם,
אני כעת מעדכן אתכם, שהמערכת עוברת עדכונים גדולים ותוספות חדשות: דפים חדשים, CSS נקי יותר, עיצוב הכולל תמונות הנוחות לעיין ועוד, לכן דמויים לאלו שעדיין לא קיבלו, ישלחו בקרוב. -עדכונים בהמשך- יום טוב, תום. |
|
אפשר דמו ומחיר לפרטי.
|
שלח דמו לפרטי
|
שלח דמו ומחיר
|
אשמח לדמו בפרטי + מחיר.
תודה |
דמו בבקשה
|
דמו בבקשה
|
שלום לכם,
אני מעדכן אתכם שוב כעת, בהודעה מאוד משמחת, המערכת שודרגה המון המון המון, נוספו אליה המון דפים ומודולים, העוזרים לכם לנהל את לקוחותיכם, ולקבל את כל המידע הדרוש לכך. בקרוב מאוד אני אעלה ואעדכן את הדמו, ואשלח לכולם דמו חדש. יום טוב וחג שמח, תום. |
שלום לכם,
כל האנשים שביקשו דמו, קיבלו בפרטי הודעת דמו מפורטת ומוסברת. יום טוב וחג שמח, תום. |
אשמח לקבל דמו.
|
אהלן Tomer,
הודעת דמו מפורטת נשלחה אליך בהודעה פרטית. ערב טוב וחג שמח, תום. |
ציטוט:
מערכת יפה מאוד. |
אשמח לקבל פרטים נוספים.
כמו כן נא כתוב האם ניתן לבצע שינויים במערכת בתוספת תשלום. תודה. |
Tomer, אני שמח מאוד לשמוע שהמערכת מוצאת חן בעניך, זה כבר היה שווה את כל המאמץ |winky|.
שלום לך Ron, מוזר לי לראות הודעה כזו ממך, כי ציינתי זאת ואף חזרתי על כך מספר פעמים: ציטוט:
בכל מקרה, הודעת דמו מפורטת נשלחה אליך בהודעה פרטית. ערב טוב וחג שמח, תום. |
אשמח לדמו, תודה.
|
שלח בבקשה דמו.
|
אשמח לקבל דמו למערכת לאימייל: daniel@starttech.co.il
תודה. |
אשמח לקבלת הדמו ואת המחיר בפרטי.
תודה. |
שלום לך,
שלח בבקשה דמו בהודעה פרטית. |
שלום לכם,
דמויים נשלחו לכל המעוניינים עד עתה. יום טוב, תום. |
היי,
צפיתי במערכת וברצוני לציין שאהבתי מאוד את אותה - נראית לי מאוד שימושית ונוחה. שיהיה לך בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ