![]() |
התקבלתי לסטי"לים :)
קיבלתי לפני יומיים בערך את מכתב התוצאות של "גיבוש" לוחם ימי לסטי"לים ופלוגת דבורים :)
הקדימו לי את תאריך הגיוס ל15/7/2010 :) |
שלא תדע עוד צער.
תתכנון נפשית לראות את הבית פעם בחודש וחצי. |
בהצלחה צעיר !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הכבוד, בהצלחה!
|
אני הגשתי טופס 55 לסטילים אני יקבל גיבוש נראה לי
ספר לי מה עושים בגיבוש... |
בהצלחה גבר!
|
ציטוט:
חברים שלי בסטילים וסוגרים שבת 1 ל 3.. בהתחלה סוגרים יותר.. אבל אחרכך היציאות משתפרות.. |
ציטוט:
תחפש בגוגל.. יש כאלה שכתבו את הגיבוש 1:1.. אבל לא קשה.. רוב הסיכוים שאתה מתקבל אבל תחשוב טוב טוב אם אתה באמת רוצה ללכת לשם.. בהצלחה :) |
שמע אחי התחלתי קרבי ירדתי ל 02 ואני רוצה לחזור לקרבי הדבר היחידי שהוא קרבי והוא 02 שאני לא אצטרך לעשות טירונות שוב זה סטילים... הבעיה שצריך גיבוש ואני ממש לא בכושר בגלל ה 02 החנטריש הזה
אני רוצה כל מיני דעות על מה עושים שם מה סדר היום וכו'... מה השלבים |
ציטוט:
לך תעשה 05 (והלאה) כמו גבר, כולה כמה חודשים. |
מזל טוב ובהצלחה
|
ציטוט:
ואין לי כוח שוב לטירונות |
ציטוט:
|
פשש כל הכבוד, בהצלחה :)
|
לי יש גיבוש ב3/5 אבל לא בטוח שאני הולך כי אני כנראה אלך למודיעין של חיל הים אבל זה אחלה דבר הסט"ילים
מה שכן לידע כללי כל פעם הגיבוש משתנה בהתאם למילואימניקים שעושים אותו... אז אם הוא יספר לך פה משהו יש מצב שזה לא יהיה בגיבוש שלך או משהו כזה חיל הים שולט!! בהצלחה אחי |
ואו כל הכבוד-לא פשוט בכלל!
המון בהצלחה ושהשרות יהיה מהנה ויעבור מהר :) |
יפה יפה ! :)
בהצלחה! :) |
ציטוט:
|
בהצלחה חבר!
כשוחר חיל הים ופליט גיבוש חובלים, אני מאחל לך המון בהצלחה, ולך תדע, אם תצטיין, תוכל אולי (כמו המפקד מהגיבוש שלי) להגיע לקורס חובלים (מה שעדיף ביותר מאשר שירות רגיל בסטי"ל). בנוסף תקווה לשרת על סער 5, הן הכי משוכללות ועם כל מיני אמצעי בידור :) אוכל יהיה לך בכיף, כל הפלגה של סטי"ל מלווה בשף. |
תודה לכולם :)
|
עזוב אותך סטילים בוא תהיה נמר מעופף
|
ציטוט:
|
אתה יכול...
אתה מכיר יחידה שמתעלה על הנמרים? |
שיהיה המון בהצלחה (:
|
ציטוט:
|
יפה לך בהצלחה
חבר שלי קצין שם |
קיבלתי זימון לשם, אבל לא נראלי שאני אלך, אני יותר בכיוון של מג"ב.. :) בהצלחה שיהיה
|
לא נורא,אם תתחרט,הכי הרבה תיהיה טבח סטיל 5-9 :P
|
ציטוט:
|
אתם סתם אומרים דברים לא נכונים
בתור אחד ששירת בחיל הים , אתה תעשה טירונות וקורס בבה"ד (בסיס הדרכה חיל הים) השירות שלך יתבצע חלק אתה תעגון בבה"ד וחלק באשדוד ... היציאות שלך אתה סוגר 1 ל 3 ולפעמיים גם יוצא לך לעשות ON , OFF (שבת יוצא , שבת סגור) ... הת"ש בסטייל הוא רמה גבוה , וזה כיף לשרת בים 3 שנים , לפעמיים אתם מפליגים לכל מיני מקומות בעולם ועושים חיים ... תביא איתך חקה לדוג כל היום (= תהנה בשירות ובהצלחה . בברכה , |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ