![]() |
דרוש מתכנת - הצעת מחיר לבניית אתר לפי אפיון
אני צריך לבנות אתר אינטרנט בנושא מסוים.
יש לי אפיון מפורט ביותר במסמך DOC. אם אתה בונה אתרים ואתה מעוניין, תשאיר בבקשה תיק עבודות קודמות ופרטי יצירת קשר (אימייל או פלא') ואני אשלח אליך את האפיון להערכה והצעת מחיר. תודה ויום טוב |
חבל שלא השארת פרטים ליצירת קשר (אימייל או פלא').
אתה מוזמן לשלוח אליי לאימייל שבחתימה את האפיון |
שלחתי מייל
|
שלום,
הנך מוזמן ליצור עמנו קשר. תיק עבודות תוכל למצוא באתרינו: http://www.Skiza.co.il עסק רשום כחוק ומספקים קבלות. ניתן ליצור איתנו קשר בטל' מספר: 050-7442744. או במייל הבא: arturb111@gmail.com לילה טוב |
שלחתי מייל
|
admin(at)webz.co.il
|
ציטוט:
עריכה: כל מי ששלח בפרטי עם פרטים ועבודות קודמות קיבל גם במייל |
אהלן
תיק עבודות: www.kalkar.org.il פינת-האופה.com www.inetkey.net/1 ועוד כמה אתרים שאיני יכול לפרט עליהם כאן... אתה מוזמן ליצור קשר 0543941846 איליה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שלחתי
|
אתר
אני מעוניין בעבודה, שלח לי בבקשה פרטים למייל
|
אני צריך קודם לראות עבודות קודמות שלך
|
כל מי ששלח הפ קיבל מייל
|
מחכה לעוד הצעות.
|
כל מי ששלח עם אימייל קיבל. אני לא נותן לינק ולא מפרסם את זה, אז כל מי ששלח בלי מייל נא לשלוח שוב או להשאיר כאן עם פרטים
|
אושר להקפיץ (עברו מעל יומיים) - UP :-)
כל מתכנת שיש לו ניסיון קודם (מספיק לי לראות עבודה אחת) מוזמן להשאיר מייל או ליצור איתי קשר ב raanan50@gmail.com או בה"פ ואני אעביר לו את האפיון במסודר |
יש לי המון עבודות...הנה אחת מהם:
http://www.remont.co.il שלח לי למייל אפיון מפורט ואחזור אליך עם הצעת מחיר. sales@viewp.net המשך יום טוב. |
שלחתי למייל
|
מחכה לעוד הצעות
UP |
היי,
אשמח להציע לך את שירותיי , הנה מספר עבודות אחרונות: עבודה מספר 1 עבודה מספר 2 עבודה מספר 3 על מנת לתת הצעת מחיר משתלמת , עלייך לשלוח איפיון מלא לפרטי. |
שלחתי
|
|
שלחתי ה"פ
|
שלח לי את האפיון למקום שכתבתי לך אני ישלח לך עבודות זה לא הבעיה.
admin@webz.co.il סתם לידיעה מתוך כל המגיבים לא מצאת מישהו מתאים ? |
שלחתי לך למייל.
מצאתי כמה מתאימים, אני משווה אחד עם השני בפירוט העבודה שקיבלתי (כמה ימי עסקים לערך יקח לבנות את האתר, מה כלול, על בסיס איזה שפה ומערכות נבנה האתר וכו'), וגם באיכות של עבודות קודמות, ובמידה והמחיר גם בטווח השפוי (היה אחד ששלח לי הצעה של 48,000 ש"ח, לא ניסיתי לקרוא אפילו) אני מכניס לרשימה, עד סוף שבוע בע"ה אני בוחר אחד. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ