הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   [שאלה]קידום בגוגל (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=82537)

SuperDiv 11-05-10 15:36

[שאלה]קידום בגוגל

ממש מעניין אותי כול העסק הזה ובכלל אני נכנסתי אילו מץוך סקרנות ורצון להצליח בתחום הרשת. בכול מקרה לא הבנתי כיצד לעלות מושג בעמודים בגוגל. ניקח לדוגמא משהו ארוך ומסורבל על מנת שיתקדם ממש מהר, "החלפת קישורים ברשת במהירות ויעילות" לדוגמא יש לי מאמר על זה באתר שלי ואני רוצה לקדם את המאמר.

וברגע שיתכבו את המושג "החלפת קישורים ברשת במהירות ויעילות" בגוגל הוא יהיה תוצאה ראשונה.

איך בעצם עושים את זה?

**חוץ מבנייה טובה של האתר וכו' (זה לא רלוונטי מכוון שאני משתמש ב WP)

DrA 11-05-10 17:39

אני בטוח שיש עוד דברים אבל בגדול אם תפרסם קישורים (או תחליף עם אתרים אחרים) קישור שבעצם אומר "החלפת קישורים ברשת במהירות ויעילות" והוא בעצם יפנה לאתר שלך או לעמוד המאמר זה מקדם אותך בגוגל.

בטוח יש עוד דרכים אבל זו דרך שאני יודע שבטוח עובדת ואולי גם הכי יעילה :)

(לדוגמא החתימה שלי)

SuperDiv 11-05-10 17:50

זהו?
אז מה בעצם עושים מקדמי אתרים? מפרסמים את הקישור במלא מלא מלא מקומות וככה הוא עולה?

אגב אם תצליח לקדם את המושג Counter Strike למקום ראשון בגוגל אז כבוד! :-)

DrA 11-05-10 18:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SuperDiv (פרסם 763706)
זהו?
אז מה בעצם עושים מקדמי אתרים? מפרסמים את הקישור במלא מלא מלא מקומות וככה הוא עולה?

אגב אם תצליח לקדם את המושג Counter Strike למקום ראשון בגוגל אז כבוד! :-)

כמו שרשמתי,ברור שיש עוד דברים שבעזרתם מקדמים את האתר,אבל זה דבר הכרחי ומרכזי בקידום האתר ההחלפת קישורים,וכן אם אני אצליח להגיע למקום ראשון במושג הזה בחיפוש בישראל זה באמת כבוד,בעולם אין לי ממש סיכוי חח

עריכה: בדקתי ואני מקום ראשון בדף שני בישראל במושג Counter Strike :)

SuperDiv 11-05-10 19:03

בעולם אין מצב שתגיע למקום שלישי P; ממש קשה לקדם בעולם חח
עריכה:
אני אפתח דף באחסון חינמי בשם הזה ואני אנסה לקדם אותו :)

DrA 11-05-10 20:48

אל תשכח להחליף עם אתרים אחרים :]

SuperDiv 11-05-10 20:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DrA (פרסם 763739)
אל תשכח להחליף עם אתרים אחרים :]

תראה את זה.
http://www.google.co.il/#hl=iw&sourc...60b78e5dc7e1cc

למה זה מראה את ד'צו במקום הראשון ? ;P קידמתי בטעות את דצו עם המושג הזה במקום את האתר שלי :O למה?

אגב יש לך מסן?

Mystic 11-05-10 21:20

למה לעזאזל אתה רוצה לקדם את הביטוי הלא מועיל הזה? מי יחפש את הביטוי הנל ברשת?!

SuperDiv 11-05-10 21:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Mystic (פרסם 763743)
למה לעזאזל אתה רוצה לקדם את הביטוי הלא מועיל הזה? מי יחפש את הביטוי הנל ברשת?!

סתם בשביל הכיף |קורץ| ולראות איך כול העסק עובד

Mystic 12-05-10 08:36

אוקי... שיהיה בהצלחה

SuperDiv 12-05-10 08:50

רגע מישהו יכול לענות לי? למה אתרים שפירסמתי בהם קישורים לדף שלי עלו לעמוד הראשון והדף שלי בכלל לא מופיע
לחצו כאן לחיפוש בגוגל

CBox.Co.il 12-05-10 09:55

חחח אפילו הפוסט שפתחת פה נמצא בגוגל.

SuperDiv 12-05-10 12:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CBox.Co.il (פרסם 763803)
חחח אפילו הפוסט שפתחת פה נמצא בגוגל.

כן אה? חחח אבל למה זה קרה? XD

CBox.Co.il 12-05-10 12:31

לפי דעתי זה כי האתרים/פורומים האלו מקודמים טוב - PR גבוה וגוגל מאנדקס מהר את הדפים שנפתחים.
עם קצת זמן אתה תעקוף אותם.

SuperDiv 12-05-10 12:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CBox.Co.il (פרסם 763826)
לפי דעתי זה כי האתרים/פורומים האלו מקודמים טוב - PR גבוה וגוגל מאנדקס מהר את הדפים שנפתחים.
עם קצת זמן אתה תעקוף אותם.

שמתי לב שהדף הזה שפתחתי בכלל לא מאונדקס בגוגל O.ם"

CBox.Co.il 12-05-10 12:45

לוקח לזה זמן, אם יש לך קישור בחתימה היא כבר תגיע אליו ותסרוק אותו.
מידיי פעם בשביל לבדוק - site:http://www.free-k.load.co.il

DrA 12-05-10 17:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SuperDiv (פרסם 763797)
רגע מישהו יכול לענות לי? למה אתרים שפירסמתי בהם קישורים לדף שלי עלו לעמוד הראשון והדף שלי בכלל לא מופיע
לחצו כאן לחיפוש בגוגל

הם עלו למקומות הגבוהים בגלל כמה סיבות בעיקר בגלל שהם מקודמים הרבה יותר טוב ממך וגם הנושא שפתחת קיבל יותר צפיות מהאתר שאליו הוא הוביל אם בכלל אנשים נכנסו אליו...

אם במקומות שפירסמת אנשים יילחצו על קישור לאתר שלך דרך המשפט שאתה מנסה לקדם אתה במהירות תעלה למקום ראשון..

בנוסף אל תצפה לתוצאות משמעותיות במהירות (כגון עליה בPR,כניסות מגוגל,פרסום האתר שלך בנושאים שפחות קשורים אליו) דברים כאלו לוקחים זמן...

SuperDiv 13-05-10 15:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DrA (פרסם 763864)
הם עלו למקומות הגבוהים בגלל כמה סיבות בעיקר בגלל שהם מקודמים הרבה יותר טוב ממך וגם הנושא שפתחת קיבל יותר צפיות מהאתר שאליו הוא הוביל אם בכלל אנשים נכנסו אליו...

אם במקומות שפירסמת אנשים יילחצו על קישור לאתר שלך דרך המשפט שאתה מנסה לקדם אתה במהירות תעלה למקום ראשון..

בנוסף אל תצפה לתוצאות משמעותיות במהירות (כגון עליה בPR,כניסות מגוגל,פרסום האתר שלך בנושאים שפחות קשורים אליו) דברים כאלו לוקחים זמן...

אני סתם מקדם את הדף הזה כדי ללמוד |קורץ|, הנושא עצמו מעניין אותי.
בכול מקרה אני לא מבין למה עדיין גוגל לא אינדקס את האתר, כמה זמן בערך דבר כזה לוקח?

DrA 13-05-10 16:34

זה לוקח זמן....,לא יכול לומר לך כמה ימים/שבועות,ככל שיותר אנשים ייכנסו אליו ככה יותר מהר זה יאונדקס :)

SuperDiv 16-05-10 06:51

הוא נכנס לגוגל D: היום שמתי לב הוא מקום שלישי.
מה אני צריך לעשות כדי לקדם אותו למקום ראשון?

DrA 16-05-10 17:05

פשוט תמשיך ככה,כזה נושא קל מאוד לקדם,תנסה לקדם אחסון אתרים,נראה לאן תגיע :)

SuperDiv 16-05-10 18:40

מה הכוונה תמשיך ככה? פשוט לפרסם לינקים במלא מקומות?

DrA 16-05-10 18:44

בדיוק...

SuperDiv 16-05-10 19:06

זה מה שמקדמי אתרים עושים? מפרסמים לינקים במלא מקומות?

DrA 16-05-10 19:34

לא רק,אבל זה חלק נכבד מהעבודה,אם יש לך תפוצת לינקים גדולה אז הפרסום שלך גדול,כמובן שיש גם את גורם המשיכה שמקדמי אתרים מוסיפים לאתר כי זאת המטרה הסופית :)

tomer1 19-05-10 13:18

בשירשור הזה יש המון דברים שלא ממש נכונים. הכנסת לינקים בהמון מקומות אלו שיטות של קידום אתרים ישן ובתחומים מסויימים זה לא ממש יעזור.

לינקים צריכים להיות כמה שיותר רלוונטיים לנושא שרוצים לקדם. מלבד זאת יש לבנות היררכיה נכונה באתר לפני שבכלל מתחילים להכניס לו לינקים, להכניס תוכן מעניין, לעדכן תוכן כל פעם מחדש וכו'.

לקדם מונח כמו "החלפת קישורים ברשת במהירות ויעילות" יספיק לרוב title על המונח, 1H על המונח ומשם פוסט מקורי שהמונח מפוזר בו. מקסימום עוד כמה קישורים ושם זה יגמר.

מונח כמו "משחקים" לדוגמא ידרוש הרבה יותר עבודה וקישורים שיהיו קצת יותר רלוונטיים לנושא מאתרים חזקים בנושא.

Mystic 19-05-10 14:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי tomer1 (פרסם 764638)
בשירשור הזה יש המון דברים שלא ממש נכונים. הכנסת לינקים בהמון מקומות אלו שיטות של קידום אתרים ישן ובתחומים מסויימים זה לא ממש יעזור.

לינקים צריכים להיות כמה שיותר רלוונטיים לנושא שרוצים לקדם. מלבד זאת יש לבנות היררכיה נכונה באתר לפני שבכלל מתחילים להכניס לו לינקים, להכניס תוכן מעניין, לעדכן תוכן כל פעם מחדש וכו'.

לקדם מונח כמו "החלפת קישורים ברשת במהירות ויעילות" יספיק לרוב title על המונח, 1H על המונח ומשם פוסט מקורי שהמונח מפוזר בו. מקסימום עוד כמה קישורים ושם זה יגמר.

מונח כמו "משחקים" לדוגמא ידרוש הרבה יותר עבודה וקישורים שיהיו קצת יותר רלוונטיים לנושא מאתרים חזקים בנושא.

מחזק.

ככל שמספר המילים בביטוי שאותו אנחנו רוצים לקדם ארוך יותר כך הקושי בקידום שלו קטן יותר.

SuperDiv 07-06-10 14:00

עדכון: היום הסתכלתי ואני במקום ראשון D:

Mystic 07-06-10 14:18

כל הכבוד....

DrA 07-06-10 16:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SuperDiv (פרסם 766703)
עדכון: היום הסתכלתי ואני במקום ראשון D:

סחטיין, עכשיו תהפוך את זה לרווח :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ