![]() |
ביקורת טובה על sky-host
אוקיי רציתי לתת כמה מילות שבח על החברה הטובה הזאת...
הם מספקים את השירות על הצד הטוב ביותר... נותנים ללקוח את התמיכה הטובה ביותר וגם את השרות הטוב ביותר... בקיצור sky-host: מהירות יציבות ומחירים זולים זה רק sky-host אתר החברה: http://sky-host.org http://skyhost.co.il המשך יום טוב, liorrd |
חבל שהאתר רק לא עובד :confused:
|
הוא עובד יפה מאוד
|
אחלה חברה
|
תודה על הביקורת :)
האתר פועל :) |
ציטוט:
תבדוק את הלוגים בכל מקרה כרגע עובד וגם האתרים של הלקוחות שלך עובדים בטיל בהצלחה :) |
ציטוט:
:) |
ציטוט:
בכל מקרה שומעים רק טוב על החברה סחטיקה :) |
ציטוט:
זה ממש לא משנה. |
ציטוט:
הוא לא הספים .... בכל מקרה הנושא היה הכי למעלה , אם הוא היה רוצה להגביה אותו למעלה אז הוא היה עושה את זה שהוא היה יורד למטה קצת. אני לא רואה פה כוונה של ספאם אם כי הוא יכל היה להרחיב את התגובה קצת יותר מסמיילי |
..
נראת חברה טובה..לפי העיצוב, המחירים, ולפי מה שאומרים גם אחרים.
בהצלחה, אני בטוח שמגיע להם! |
אחלה חברה :-)
ריסיילר שלה, נהנה מכל רגע פרי מגיע לך ישר כוח |
אני דווקא לא ממליץ, למה? המרכז תמיכה שלהם... פעיל מ 08:40 עד 21:40 -> באתר, המרכז כביכול פעיל. בפועל -> הפלאפון סגור.
המנהל שלהם מנסה לדבר כמו איזה ערס שחושב שהוא עושה טובה למישהו שהוא עונה לו. בברכה, |
ציטוט:
רציתי להזמין ממנו חבילת ריסלר , בגלל זה הלכתי על חברה אחרת. |
לי נראה מרושם ראשוני ומחברי םשהחברה לא איכותית והבעלים פרי מאוד עדיש ומזניח את חלק מלקוחותיו
|
אחלה חברה
רק טוב אפשר להגיד |
ציטוט:
החברה הזאת מעולה :-) נכון היום למנהל היו בעיות בפלאפון אבל למה ישר להפיל אותו ולהגיד שהחברה גרועה? יום טוב. |
יו לבן אדם אסור להיות עסוק?
יש לו בעיות או עסוק או שסתם הוא לא רוצה לענות עכשיו לפלאפון, אז מה??? |
ציטוט:
וואלה תומר אתה במילה אחת "נבלה", מי אתה בכלל אתה מכיר אותי בכלל?, תשמור את הביקורות הלא ענייניות שלך לעצמך, ואל תתגרה בי. יום טוב. |
ציטוט:
תשמע אחי הפלאפון שלי נגנב היום בכוח ממני, כך שזמנית אני זמין בטלפון הבא: 088562814 |
אחלה חברה מניסיון.
|
אחלה חברה
|
תודה :) לכולם.
|
חברה מצויניית.
פרי באנדם זהב. |
תודה רבה לך רותם ותהנה עם הVPS החדש שלך :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ