![]() |
מעלה PageRank ל4+ - בדרך חוקית!
מעלה PageRank ל4+ - בדרך חוקית!
ע"י שימוש בBackLinks של 125 אתרים בעלי PR 1+! המחיר הינה 50 ש"ח. מכבד PP ו-PC. *אם בעדכון הבא הPR לא יעלה - אתם מקבלים את מלוא כספיכם בחזרה! הנחות לבעלי 2 אתרים ומעלה!!! יש להשאיר כאן כתובת מסנג'ר ואחזור אליכם. |
|
אם זה נכון ואמיתי אני אעבוד איך באופן קבוע
|
שלחתי מסנג'ר בפרטי..
|
בדוק שזה מעלה לי את הפייג ראנק ?
|
מדובר בקישורים מאתרים בעברית או אנגלית?
אתה יכול לתת דוגמאות לחלק מהאתרים בהם מתפרסמים קישורים? זה מתבצע ידנית או סקריפט? tomedia2@gmail.com טל. |
admin@qpp.co.il -מסן.
|
יש לך דוגמאות לאתרים שקנו ממך את השירות?
|
אני מעוניין מהיום להיום מעדיף לשלם בהעברה בנקאית
צור איתי קשר בבקשה: msn: shuval10@walla.co.il icq: 266699299 |
yogev_p@hotmail.co.il
אבל תוכיח שזה אמיתי |
|
YardenBenlulu@Gmail.com - צור קשר
|
שים לב שאתה לא מקשר מכל האתרים בבת אחת כי גוגל יעלו עליך.
תנסה לחלק את זה למשך שבוע או אפילו חודש. |
ציטוט:
מה רע במה שהוא עושה, זה נשמע לי כמו הוספה לאינדקסים וכן הלאה אין כאן שום דבר שהוא לא חוקי, לכן עדיף שיעשה את זה תוך יום כדי שגוגל יקלוט את זה מהר |
שלח לי אתר שעשית לו את זה.. שהעלאת אותו ותוך כמה זמן יש עדכון ?
|
ציטוט:
אף אחד לא יודע אם זה חוקי או לא וזה גם לא מעניין, פשוט רואים קישורים נכנסים ובכמות לא הגיונית אז האתר עף ישר לארגז חול. |
שגוגל רואה 100 קישורים ביום אחד הוא מכבד את זה יותר ויש לזה חשיבות יותר גדולה שהוא רוצה שאתה אתר רציני..
ופותח האשכול אני עדיין מחכה לאתרים לדוגמא שהפכת אותם ל PR 4 |
בעדכון הבא האתרים אמורים להעלות, כי זה לא קורה בשנייה.
יש עדכון PR רשמי של גוגל תוך X זמן. |
|
אפשר לראות אתרים שעשיתה להם את זה / אתרים שמהם אתה מוציא קישורים ?
|
נוסף עוד אופצייה ל300 קישורים ב80 שקל!!!
ו425 קישורים ב120 שקל!!! * חבר שלי בחו"ל, הוא מנהל דירוג אתרים, יש לו מלאאאא אתרים בעלי PR 1+! |
מישהו קיבל אתרים לדוגמא ? או את הטלפון של הבחור ? או שהוא אנונימי ?
אם מישהו ביצע עסקה הוא מוזמן לפרסם זאת שנדע אם יש אמת בפרסום |
עוד מעט יהיה הוכחות...
|
מסן - galharth@hotmail.com
|
@@@
|
אני רק ממליץ לכולם לזכור שאין "קסמים",
אם משהו נראה לכם מכל סיבה שהיא לא מציאותי - ייתכן מאוד שהוא כזה. בנוסף, אני ממליץ לחשוב על הנושא לעומק.. כי מהכתוב, לא נראה כי פותח האשכול מתחייב לטפל בנזק כלשהוא שעלול להגרם (למשל מהוצאת קישורים מאתרים ספאם) לקידום האתר שלכם. אולי אם פותח האשכול יגדיל ויסביר אודות השירות שהוא מציע ואיזה נסיון יש לו בתחום.. יותר מאשר לכתוב כי "הדרך חוקית". |
די מיותר.. אף אחד לא יכול להבטיח תוצאה כזאת. אני מתפלא על אנשים פה. זה תלוי באתר עצמו ובעוד גורמים שלא קשורים רק להחלפת לינקים.
|
ציטוט:
|
|
אתה מבטיח שהאתר יקבל PR4 ומעלה, או רק מבטיח שנקבל קישורים חוזרים?
|
למה אתה לא יכול להראות פה אתרים דוגמא שאתה מוציא מהם
|
scam
|
נשמע מאוד מוזר
אני אומנם מאמין בטכניקות שונות לקידום.
אבל.... כל כך הרבה פניות אף אחד עדיין לא שמע כלום. ממשיך לפרסם... אני מסכים להיות שפן נסיונות במרבית המקרים אבל..... למה עדיין לא שמענו על עיסקה. על הצלחה נקווה שהתעלומה תגיע לקיצה בקרוב בדרך זו או אחרת |
ציטוט:
זה דווקא קיים, באמריקה יש הרבה חברות קידום אתרים שפותחות מאות אתרי לוויין (סרק) (דף עם תוכן - בדרך כלל מועתק), ומקשרות מכל אתר לכמה אתרים אחרים ומהאחרים לעוד אחרים וככה מעלות את הPR. ואז אחרי העידכון שמעלה להם את הPR הם מחליפות עם אתרים בכמויות, בכל אתר יש כמה מאות של קישורים. |
חסימה מגוגל מובטחת + PR הוא גורם לא משמעותי באלגוריתם של גוגל נכון להיום, יש עוד המון משתנים לקידום אתרים שמשנים הרבה יותר.
|
ציטוט:
|
הרבה מקורות בינהם גם רישמיים:
1. אני לא גר בארץ, יש לאח שלי חבר שעובד בתור אנאליסט בגוגל ב LA והוא אמר את זה 2. שים לב שהם הסירו את המידע הזה ב Webmaster Tool 3. יש על זה שפע של מידע באינטרנט, תחפש בגוגל ותגיע לעיקר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ