![]() |
עזרה|מחשב חדש שהרכבתי לא עולה
אוקי אז ככה קודם כל זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב מאפס אז אל תגידו לך לחנות או טעות לעשות את זה וכאלה
קניתי שלשום רכיבים למחשב שישמש כשרת מדיה בכל מקרה הרכבתי ושאני מפעיל אני לא רואה כלום על המסך כל המאווררים מסתובבים וכן גם מנורות הבקרה של החשמל ומצב הדיסקים שעל ההמארז עכשיו גם הספייקר לא נותן ציפצופ בהפעלה אשמח לעזרה יקיר |
בדוק שהמעבד מותקן כמו שצריך,
בדוק שהזיכרון בסלוטים הנכונים(כן, לקרוא מה-MANUAL), ותחבר מחדש את הספק כוח. אבי |
ציטוט:
|
ציטוט:
עברתי גם על המדריך של הלוח שוב לראות אם פספסתי משהו עשיתי כך הוצאתי את הדיסקים והצורב השארתי רק מעבד וזיכרון וגם לא עולה בדקתי את כל החיבורים של הספק ושהמעבד והזכרונות מחוברים כמו שצריך חיברתי אחרי זה שוב גם את הדיסק קשיח וכלום אין לי אפילו ציפצוף מהספייקר כרגע אני לא חושב על משהו על מה יכול להיות בחיים לא נתקלתי בבעיה כזאת בדר"כ הספייקר מצפצף ואני מזהה מייד בנוסף בדקתי הרגע את הזכרונות על מחשב אחר והם בסדר גמור |
ציטוט:
|
כן הספק נדלק וכל המאווררים שמחוברים איליו ואל הלוח
|
יכול להיות שהספק חלש בשביל המחשב?יש לך בטח גם כרטיס מסך חזק שם אם זה מחשב מדיה??
|
בדקת שכל החלקים תואמים בכלל אחד לשני? אולי אתה משתמש ברכיבים לא תואמים
|
שבוע טוב
הכרטיס מסך מובנה בלוח אם ואני רואה שכל הרכיבים תאומים אחד לשני ומתאימים ללוח אם לפי המפרט הטכני שלהם והספק כוח אני מאמין שהוא מספיק 500W של ZALMAN מה שכן כל הרכיבים מלבד הספק ודיסק קשיח חדשים הספק היה בארון קצת זמן(3 חודשים והוא עבד בפעם אחרונה שהיה בתוך מחשב) ואני לא רואה סיבה שלא יספיק או יעבוד לא כמו שצריך כי כל המאווררים דולקים כמו שצריך גם אלו שמחוברים ישירות איליו וגם אלו שמחוברים ללוח אם בנוסף אני רואה המנורה של הלוח נדלקת והכל בסדר והדיסק יחסיית חדש בן חודש (1.5TB WD) היה עד עכשיו במחשב אחר ועובד כמו שצריך כרגע אני חושב ללכת כבר לחנות לבדוק עוד אפשרויות שלא בדקתי ואני אנסה לחסוך מאמצים בלשבור את הראש אבל עדיין אשמח לרעיונות נוספות שבוע טוב ותודה על העזרה יקיר |
נסה להוציא את הזכרונות, לראות האם הוא מצפצף, לא כתבת שניסית את זה.
זה יכול להיות כל דבר... תעבור על כל האופציות לפני שאתה מחזיר אותו. נסה לאפס את הביוס ע"י שליפת הסוללה הקטנה. |
אני יתן לך מטאפורה של פאזל,
יש לך 20 חלקים לפאזל ואתה מבקש עזרה בפורום לסיים אותו .. צריך לראות את המחשב מול העיניים כדי לעזור... |
תוציא הכל, גם את המעבד והזיכרון,
תישאר עם לוח, זיכרון, מעבד וספק. תתקין מחדש את המעבד, ותשחק עם הזיכרון עד שיידלק, לא עובד? נסה זכרונות אחרים, יכול להיות שהלוח לא תומך בזכרונות. |
ציטוט:
אלא אם כן יש לו רמקול מובנה בלוח . |
קודם כל תודה על העזרה חברים
אז ככה כן יש ספייקר מחובר ללוח כמו שצריך בדקתי פעמים ניסתי להפעיל גם כשרק המעבד והזכרונות מחוברים בלי כוננים וגם אותו סיפור ניסתי גם לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטרייה וגם כלום ואני אנסה עוד מעט גם לאפס אותו ע"י הג'מפור ניסתי כמה סוגים של זכרונות ונסיתי גם בלי זיכרונות כרגע אני בודק שתי אופציות או המעבד, אני מנסה מעבד אחר או שלבסוף הלוח אם לא תקין ניסתי גם ספק אחר והספק בסדר גמור |
אולי הכרטיס מסך לא עובד ?
|
טעות**
|
ציטוט:
פה לא יוכלו לעזור לך כמו שכתבתי לפני. |
אולי יש לכרטיס מסך חיבור לחשמל קטן כזה?
ניסית לחבר את המסך ליציאה השניה בכרטיס מסך? לא לכחול ללבן :) אם עשית את כל מה שאמרת שעשית ושום דבר לא עבד אז תבדוק שאין מגע של הלוח עם המארז ואם גם זה לא אז תיקח את המחשב לחנות יש מצב שאחד מהרכיבים לא תקינים אני מהמר על לוח אבל יכול להיות כ מסך בהצלחה |
אחרי שבדקתי הכלללל הלוח אם פגום כנראה מהמפעל והלכתי החליפו לי אותו
תודה בכל מקרה לכולם |
ציטוט:
כולם פה שוברים ת'ראש D: חשבתי כבר שלא חיברת את הכפתור הדלקה לחוט הנכון .. |
^^ חחחח תאמין לי את זה בדקתי כבר בהתחלה לפני הכללל פשוט בחיים לא היה לי דבר כזה
קרה שלא עלה אבל אז היה ציפצוף או שהייתי בודק זיכרון והייתי ישר מזהה את הבעיה כמה דקות והכל נפתר אבל דבר כזה עוד לא היה לי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ