![]() |
פורטל רעל
אהלן חבר'ה,
לפני שבועיים שלושה פירסמתי כאן את הקהילה עצמה, מערכת הפורומים, אתמול עלה האתר הרשמי, רציתי לשתף אתכם, מקווה שיעזור למי שצריך הכוונה בכל מה שקשור בצבא, http://www.raal.co.il/ לכל שאלה בהקשר הצבא, תוכלו לפנות למערכת הפורומים, ביומיים הקרובים יצטרף לצוות קצין במיל' ביחידה מוברחת שישמח לענות על כל השאלות בגבולות הבט"ש. - טל |
כל הכבוד :)
ד'א אני חושב שהיום קוראים לזה ב"מ |
יש גם ב"מ.. דיברתי על בטחון שדה, אתה מדבר על בטחון מידע (מסמכים , תוכנות וכו' וכו')
|
בעמוד הראשי איפה שהכתבות החדשות תעשה שאם לוחצים על הכותרת/תוכן זה יוביל לכתבה המלאה.
אחלה אתר :) |
טופל, תודה! :)
|
במודיעין זה ב"מ (בטחון מידע), ביח"ר זה בט"ש (בטחון שדה), בח"א זה אב"מ (אבטחת מידע)... כל מקום שם אחר... אותו חרא.
בקיצור אחלה אתר, אחלה אנשים, אחלה מידע... כנסו! |
הועבר לביקורת אתרים.
שיהיה בהצלחה |
וואוו מאוד מרשים!!
יפה מאוד בהצלחה. |
ציטוט:
|
אחלה אתר,
משרת את המטרה כמו שצריך :) בהצלחה. |
ציטוט:
תודה :) |
האתר מתעדכן, חבר'ה. (:
|
אתר מעולה!! כבר מלפני גלשתי בו קצת בפורום.
רק דבר אחד שהפריע לי, בפורום שלוחצים על קישור זה לא נפתח כחלון חדש אלא הקישור נפתח באותו חלון. תעשה שיפתח בחלון חדש. קבל ח"ח. |
וואו, בהצלחה!
ד"א, ממליץ לעשות לאנשים הכנות גם לשלבים המוקדמים יותר של המיונים לצבא. דוגמאת הצו הראשון. |
לאט, לאט כל הכנים יתווספו והאתר יקבל קצת יותר מבנה פונקצויונלי.
|
אם אתה צריך עזרה, צור קשר בפרטי.
ישלי לא מעט חברים שכותבים מאמרים ברמה גבוהה במיוחד. |
אני גולש קבוע באתר ובפורומים ..
ראיתי אותך בהוסטס בעבר, לא תיארתי לעצמי שזה אתה המנהל של האתר הזה. יפה מאוד. אחלה אתר - באמת עבודה טובה.. אם יש צורך בעזרה מבחינה טכנית אשמח לעזור .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם נו... אחלה אתר והשתדרגנו המון מבחינה טכנית! מערכת תגובות מגניבה, מאמרים מטורפים בעליל וכן הלאה. |winky| |
ציטוט:
ועכשיו אני באמת מתאם בין עמרי שבפורומים אליך.. |
ציטוט:
אז מה טל (אני מנחש שזה השם חח), לפני גיוס? משרת? משוחרר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אהבתי את הרעיון :P
|
תודה!
|
רעיון מצוין :) אתעדכן באתר באופן קבוע
|
האתר גאוני ובזמן הקרוב נתחיל להזרים המון תכנים חדשים. זה עדיין לא אושר בועדה המנהלתית, אבל יש לי כמה רעיונות חדשניים כמו יומן חי של לוחם סיירת חי"ר מתחילת הטירונות ועד סוף המסלול. |winky|
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ