![]() |
ביקורת-אתר למכירת נרגילות טבק וגחלים
|
לא נראה משהו,
אבל מחירים מצויינים. |
ציטוט:
זה לא נוח להזמין ככה, אבל הרעיון ממש טוב :-) |
ציטוט:
אבל ברגע שיהיה עגלת קניות אז יצטרכו להזמין בכרטיס אשראי וזה יעלה יותר כסף. כל הרעיון הוא להמשיך להיות זולים ולעמוד במחירים שהצבנו לעצמנו. |
ציטוט:
רק שיהיה נוח למשתמשים להזמין באתר, אחרי שזה מרכז הכל , ימלאו פרטים ליצירת קשר ואתה מקבל הזמנה מוכנה עם הכל בצורה מסודרת וגם אנחנו לא צריכים להסתבך בדפדוף מיותר. בהצלחה! |
ציטוט:
אבל אתה חושב שזה רציני שיהיה עגלת קניות ללא אופציית רכישה בכרטיס אשראי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
קח דוגמא שאתה נכנס לאתר של דומינוס יש לך לבחור פיצות והכל ,ואתה לא מחוייב לשלם באשראי , אתה מסיים לבחור את מה שבא לך , והם מקבלים תדפיס אצלם בחנות עם הכתובת והכל מוכן - אצלם למשל אתה מכניס מספר פלאפון מקבל הודעה לאישור ההזמנה ומגיע אליך שליח שאתה משלם לו במזומן. הם הגדילו ראש והוסיפו אימות ב SMS כאמצאי אבטחה ,אבל אתה לא חייב - זה לא שאנשים יזמינו נרגילה זולה וטבק לשכנים :-) http://www.dominos.co.il/ קח תראה את הקונספט תבין. |
אתר מאוד יפה ונוח.. הדבר היחיד שהפריע לי זה הכתובות שבחרת להשתמש בהם, במקום בעברית ב"אנגלית מעוברתת", אפילו שאתה משתמש ב-UTF-8 וזה היה עוזר לך מאוד בקידום ובסדר של האתר
לא יודע אם אתה נחשב זול אבל אם כן, אם אצטרך מתישהו אז אקנה ממך :) |
שלום,
אני אהבתי. נחמד ובלי יותר מידיי קישקושים. בהצלחה. |
תודה רבה על התגובות, אשמח לעוד
|
בעיקרון אהבתי את המבנה של האתר והכול אבל את העיצוב לא אהבתי.
פשוט מדי ומסכן... אם תשפר את העיצוב ותגדיל את האתר קצת מבחינת עמודים ותוכן יכול להיות לך אחלה של אתר. בהצלחה ! :) |
נחמד מאוד
על איזה מערכת האתר מבוסס? |
אתר נחמד מאוד. די פשוט, אבל בשביל דבר כזה לא צריך יותר מזה!
לדעתי האתר מספק את רוב המידע הדרוש ונוח לשימוש. קצת מידע שחסר (וגם אשמח לדעת), - כמה עולה משלוח אם לא מזמינים מעל 150 ש"ח? - יש אפשרות לאיסוף עצמי? אם כן, מאיפה? ולסיום, באמת מחירים מעולים! |
ציטוט:
קודם כל-תודה רבה על הפירגון לכולם... דבר שני המחירים באתר אטרקטיביים והם פונים אך ורק למי שמזמין מ150 ומעלה זתומרת אף אחד לא יקבל נרגילה עגבניה ב25 בלי לקנות דברים נוספים. וכן-אפשר להגיע למחסן שלנו, בנתניה בע"ה בקרוב גם נפתחת החנות שיהיה בה הכל אלכוהול נרגילות המזרח הרחוק ציוד לסטלנים |
ציטוט:
אתה לא יכול לפרסם מחיר מסויים ולא לעמוד בו לא רשמת בשום מקום באתר שהמחיר מותנה בכך שמזמינים ב150 ש"ח ומעלה |
קצת מוזר למכור במחירים כאלה רק למי שקונה מעל 150..
אני לא מכיר בן אדם שפוי שיקנה 4 פקטים של גחלים מראש, או קילו וחצי טבק... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואללה אחי אולי אתה לא מכיר אבל אצלנו כל הלקוחות מזמינים דברים ב300 400 שקל לפחות זה אנשים שמעשנים בכמויות ויודעים שהכי משתלם להם לקנות מאיתנו גם מבחינת המחירים, סחורה איכות ומשלוח עד הבית. |
אתר יפה מאוד , אני נהנתי : )
שיהיה המון בהצלחה !! אביב |
מאוד נחמד :)
|
שפר קצת את ראש האתר
בהצלחה ... |
פשוט, נחמד, נקי, מסדור.
רק דבר אחד לא אהבתי וזה את העיצוב, עיצוב עושה הרבה. |
פי זה אחלה עסק היום בטח העסק שלך שוצף ילדים בני 15
|
ציטוט:
|
אהבתי את האתר והמחירים וכמו שאמרו עגלת קניות תיהיה משהו הרבה יותר נוח :)
|
תודה רבה לכולם על התגובות:)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ