הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   שאלה| קישורים משם מתחם חינמי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=83989)

Dynamo 25-07-10 14:17

שאלה| קישורים משם מתחם חינמי

היי יש לי כמה שאלות בנוגע לקישורים,

אתר ללא PR בנושא שלי בעל דומיין info/net/com/co.il ואתר ללא PR בנושא שלי בעל דומיין CO.CC או סאב דומיין של חברת אחסון, מבחינת קישורים איכותיים עדיף לי לקבל קישור מאתר עם הדומיין? יש לו יותר ערך?

ואותה השוואה רק ב INFO לעומת Net/co.il
כנ"ל net לעומת co.il

אם למישהו יש קישור להסבר קטן גם יעזור לי.

someone100 25-07-10 17:35

אני מציע שתעשה מבחן.
אל תשכח שבהצגת מידע בצורה כזאת אתה מתיחס לחלק קטן מהנתונים הגלוים.

Dynamo 25-07-10 18:27

לא מסובך לבדוק את זה?

someone100 25-07-10 18:37

מסובך ? ממש לא .
לא צריך בשביל לפתור את הבעיה ידע מעבר ל-4 יחידות לימוד בציון 80 אחוז בבגרות.
הבעיה היא כאן שלא לומדים פתרון בעיות כאלו בלימודים הפורמלים ואפילו לא במכללות לקידום אתרים|קורץ|

Dynamo 25-07-10 18:41

אני חושב שאנחנו בנושאים שונים?
אם היית יודע איך לפתור את זה לא הייתי בא לשאול פה :D

someone100 25-07-10 19:01

כי אין פתרון אחד לבעיה . הפורום יכול לעזור לך לא רק לקבל תשובות אלה גם לאמץ גישה שדורשת לחשוב כדי למצוא מבחן שיתן לך תשובה לבעיה תוך התעלמות ממרבית הגורמים שיכולים להשפיע על התוצאה . תחשוב בעצמך על פתרון אפשרי לבעיה ונחשוב בפורום איך לשפר את המבחן.

Dynamo 25-07-10 19:10

ללכת על מילה ממש קלה כמו Sappy מערכונים מצחיקים (הכל ביחד)
לבקש קישור מאתר חינמי להמתין שבוע, אם אין שינוי לבקש קישור מאתר עם דומיין לחכות שבוע ולראות אם היה משהו?
זה בטוח לא יצא מדוייק ויהיה קשה להסיק מסקנות, ביגלל זה אני מבקש עזרה פה למישהו שניסה את זה או שיטה אחרת או יודע איך שהוא.

someone100 25-07-10 22:04

יפה, אתה בכיוון הנכון.
איך תנטרל את שוני בתרומת הקישורים בין שני האתרים שהוא לא השוני בין הסיומות של הדומינים ? יתכן מצב שאתה תיקח דומין חינמי אבל נורא מקודם.
איך תשפר את תוקף המבחן שלך? למה יכולות להיות בעיות בתוקף המבחן ?

Dynamo 25-07-10 22:07

עזוב אני אחכה לתשובה וזהו.. אני בחיים לא אצליח לעשות את זה נכון ולהגיע למסקנות נכונות אני רק אטעה את עצמי.

someone100 25-07-10 22:31

אין תשובות נכונות. יש הרבה אפשריות . כאשר אתה מנסה רק אז אתה מצליח . סבבה. אחכה לדעות של חברי הפורום.

Dynamo 25-07-10 22:36

וששמים לרגע בצד את הנושא של הדומיינים בתשלום ( יקר לעומת פחות יקר וישראלים לעומת עולמיים ) ומדברים רק על החינמיים לעומת דומיינים בתשלום,
קישור איכותי יותר עם אותם מאפיינים של האתר יבוא מאתר עם דומיין בתשלום?

M.M 25-07-10 22:58

השגת קישורים לא רלוונטים לתחום שלך הינה לרב קלה, לכן הייתי ממליץ לקחת קישור מהאתר הרלוונטי והקשור לתחום שלך ( במידה והוא מדורג נורמלי ולא כמו מאמר זרוק אי שם בעמודים ),
מאחר ואתה יכול להשיג קישורים אחרים מאתרים שונים.

בהצלחה.

Dynamo 25-07-10 22:59

אבל ברחתם מהנושא, אני מדבר על דומיין חינמי..

someone100 25-07-10 23:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 772801)
אבל ברחתם מהנושא, אני מדבר על דומיין חינמי..

אני לא ברחתי |קורץ|

Dynamo 26-07-10 19:32

כן אבל גם תשובה מדוייקת לא נתת ;P

someone100 26-07-10 21:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 772877)
כן אבל גם תשובה מדוייקת לא נתת ;P

תשובות מדויקות יש בחשבון של כיתה ח'.
פה אתה צריך טיפה לחשוב בצורה ביקורתית .
בכל שאלה שאתה שואל על גוגל תמיד יהיו 10 מומחים שיגידו תשובה א' 10 שיגידו תשובה ב' ו 5000 תשובות אחרות.

אנסה להמשיך את הדיון :
"איך תנטרל את שוני בתרומת הקישורים בין שני האתרים שהוא לא השוני בין הסיומות של הדומינים ?" כדי לבדוק את העניין את חייב לנטרל וותק (ועוד פרמטרים משפיעים) של הדומינים בהשווה על בסיס סיומת אתה חייב דומנים ממש חדשים אחרת אם תיקח דומין INFO ודומין חינמי כאשר הראשון בן 5 שנים אבל עם PR 0 לאומת דומין חינמי שהוא עם PR0 שלא אונקס עדין ולכן בגלל שיש כאן גורמים נוספים המבחן לא יהיה קביל.
להערכתי צריך לקחת דומנים חדשים שלא אונקסו במצב כזה כאשר אתה עורך את המבחן.

Dynamo 26-07-10 21:42

אבל הקטע שאם אני אעשה את זה התשובה תהיה שלי נכונה, אבל אני מאמין שאני לא הראשון שאני חושב על זה ואחרים עשו את זה כבר.. אולי יש אחד כזה פה או כמה שיודעים על אחד כזה.. או אפילו רק קראו את זה.

~The_Sultan~ 26-07-10 21:44

SOMEONE100.. יצאת פה ממש חופר.. תגיד שאתה לא יודע את התשובה, ואם אתה יודע, אז תעזור לבנאדם בפעם הזו ותגיד לו שבפעם הבאה יישתמש בתשובה שנתת לו כדי להפעיל את הראש.

someone100 26-07-10 21:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ~The_Sultan~ (פרסם 772902)
SOMEONE100.. יצאת פה ממש חופר.. תגיד שאתה לא יודע את התשובה, ואם אתה יודע, אז תעזור לבנאדם בפעם הזו ותגיד לו שבפעם הבאה יישתמש בתשובה שנתת לו כדי להפעיל את הראש.

אם אתה מצפה לתשובה של כן ולא אז אתה בכלל לא בכיוון.כל הקטע זה לפתח דיון כדאי למצוא דרך איך לקבל תשובה בתנאי מידע מזערי ולכן צריך לבקר שוב ושוב את שיטת הבדיקה.

אני הצעתי לנטרל את וותק הדומינים במבחן המקורי שהציע Dynamo

אולי אתה גם תשתתף בדיון במקום לצפות לתשובות של כן ולא.

someone100 26-07-10 21:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 772901)
אבל הקטע שאם אני אעשה את זה התשובה תהיה שלי נכונה, אבל אני מאמין שאני לא הראשון שאני חושב על זה ואחרים עשו את זה כבר.. אולי יש אחד כזה פה או כמה שיודעים על אחד כזה.. או אפילו רק קראו את זה.

תשובה נכונה יש בחשבון של כיתה ח'.מה שנכון היום אצל מר גוגל יכול להיות לא נכון מחר ולכן המטרה שלי היא לפתח דיון ולנסח מבחן שיכול לבדוק את העניין.

Dynamo 26-07-10 21:56

מז"א לנטרל את וותק את הדומיינים? יש אפשרות כזאת או אתה מתכוון לקנות חדשים?

someone100 26-07-10 22:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 772907)
מז"א לנטרל את וותק את הדומיינים? יש אפשרות כזאת או אתה מתכוון לקנות חדשים?

כאשר אתה בוחן איך גוגל עובד רצוי שתנאי הבחינה יהיו כמה שיותר הוגנים ולכן צריך לנטרל השפעות שיכולות להשפיע על התוצאה. האם חובה לקנות דומינים? לא בהכרח.

~The_Sultan~ 27-07-10 09:17

אתה שוכחים את האפקט המשפיע שאם הדומיין החינמי שהשתמשת בו בשבוע הראשון עשה גם קידום מסויים שלא שמתם לב אליו, והחשבתם את זה כאילו הוא לא עשה כלום ובעצם זה יעזור לדומיין הלא חינמי שתשימו אחריו (מקווה שאני מובן)

someone100 27-07-10 09:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ~The_Sultan~ (פרסם 772957)
אתה שוכחים את האפקט המשפיע שאם הדומיין החינמי שהשתמשת בו בשבוע הראשון עשה גם קידום מסויים שלא שמתם לב אליו, והחשבתם את זה כאילו הוא לא עשה כלום ובעצם זה יעזור לדומיין הלא חינמי שתשימו אחריו (מקווה שאני מובן)

ולכן צריך לתכנן ניסוי שימנע השפעה זאת אבל לא הכל אפשר למנוע (בהנחה שאין מגבלת תקציב ). כל הכבוד על המחשבה !רעיון ראשוני : נניח 3 ביטוים ממש לא תחרותים וכל אחד מקודם על ידי דומינים מסוג אחד ולאחר שבוצע עקיפה אז עוברים לדומין מסוג שני.
אגב, התיחסתי למה שאמרת מקודם בהתיחסות דומה לזאת.

~The_Sultan~ 27-07-10 11:42

לדעתי לקנות שני דומיינים טיפשיים לבדיקה, למשל:
9145.com
4875.com

ושני דומיינים זהים להוצאת הקישור:
blablabla.co.cc
blablabla.com

ועל אחד (מהדומיינים הטיפשיים) לבדוק את ההשפעה של דומיין חינמי ועל השני את ההשפעה של דומיין לא חינמי (מדובר בזהים שקנינו). הכי יעיל ומדויק, לא? זה גם לא עולה הרבה כסף, 12$ ל-3 דומיינים עולמיים:
www.domainsarefree.com
הזמנתי משם כמה פעמים. חידוש של הדומיין לאחר שנה יעלה לכם 15$.. אבל זה לא רלוונטי כי זו רק בדיקה שלא תיקח שנה.

Dynamo 27-07-10 14:06

עזבו וויתרתי :-0,
תמשיכו בדיון שלכם :).

~The_Sultan~ 27-07-10 14:30

זה מה שקורה כשחופרים :D מצטער

someone100 27-07-10 14:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ~The_Sultan~ (פרסם 772971)
לדעתי לקנות שני דומיינים טיפשיים לבדיקה, למשל:
9145.com
4875.com

ושני דומיינים זהים להוצאת הקישור:
blablabla.co.cc
blablabla.com

ועל אחד (מהדומיינים הטיפשיים) לבדוק את ההשפעה של דומיין חינמי ועל השני את ההשפעה של דומיין לא חינמי (מדובר בזהים שקנינו). הכי יעיל ומדויק, לא? זה גם לא עולה הרבה כסף, 12$ ל-3 דומיינים עולמיים:
www.domainsarefree.com
הזמנתי משם כמה פעמים. חידוש של הדומיין לאחר שנה יעלה לכם 15$.. אבל זה לא רלוונטי כי זו רק בדיקה שלא תיקח שנה.

אתה לא ענית איך נבדקת התרומה השולית של הקידום שלך. חוץ מזה לא נראה לי שזה מנסה לפתור את הבעיה שפותח השאלה האשכול שאל.

someone100 27-07-10 14:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 772995)
עזבו וויתרתי :-0,
תמשיכו בדיון שלכם :).

אתה פשוט פוחד מהשאלות של עצמך(אני עניתי לך מקודם):
רעיון ראשוני : נניח 3 ביטוים ממש לא תחרותים וכל אחד מקודם על ידי דומינים מסוג אחד ולאחר שבוצע עקיפה אז עוברים לדומין מסוג שני וככה הלאה. צריך לספור כמה קישורים צריך להוציא (קישור אחד מדומין) כדי לעקוף מתחרה. אם אתה רואה שבכל 3 מונחי הקידום אתה צריך להוציא 2 קישורים מדומין INFO כדי לעקוף 4 קישורים מדומין חינם אז המסכנה ברורה.

Dynamo 27-07-10 14:49

אני לא פוחד, טוב אולי קצת.. כי זה לא הכי חשוב לי שאני אשקיע בזה זמן :).

someone100 27-07-10 15:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 773001)
אני לא פוחד, טוב אולי קצת.. כי זה לא הכי חשוב לי שאני אשקיע בזה זמן :).

קידום= השקעת זמן.

Dynamo 27-07-10 15:22

סה"כ ציפיתי לתשובה פה, לא ממש קריטי..

someone100 27-07-10 15:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 773010)
סה"כ ציפיתי לתשובה פה, לא ממש קריטי..

קיבלת תשובה :)

kondason 27-07-10 15:34

פשוט מאוד, תפתח 2 בלוגים חדשים בוורד פרס (הם לא מאונדקסים). כשאתה פותח את הבלוג ומתקין אותו יהיה רשום לך אם אתה מעוניין להופיע בתוצאות חיפוש, תסמן כלא.
ותפתח 2 בלוגים על דומיין חינמי כדוגמאת co cc.

בגדול תרשום אותם ל 2 אינדקסים (למשל 2net) הוא מתעדכן מהר יחסית.

ותחכה.

someone100 27-07-10 15:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kondason (פרסם 773012)
פשוט מאוד, תפתח 2 בלוגים חדשים בוורד פרס (הם לא מאונדקסים). כשאתה פותח את הבלוג ומתקין אותו יהיה רשום לך אם אתה מעוניין להופיע בתוצאות חיפוש, תסמן כלא.
ותפתח 2 בלוגים על דומיין חינמי כדוגמאת co cc.

בגדול תרשום אותם ל 2 אינדקסים (למשל 2net) הוא מתעדכן מהר יחסית.

ותחכה.

איך זה עונה על המבחן שנשאל כאן?

kondason 27-07-10 17:35

פשוט מאוד, שאתה נרשם ל WP אתה מקבל סאב דומיין של דומיין בתשלום (COM) , דומיין חינמי הוא CO.CC.
נכון שזה לא בודק את ההבדל בין דומיין בתשלום לבין דומיין לא בתשלום, אבל אם הוא ימצא הבדל בין סאב דומיין לבין דומיין חינמי אז אין צורך להמשיך לבדוק.
אם הוא לא ימצא, אז הוא יוכל להמשיך הלאה ולבדוק.

someone100 27-07-10 19:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kondason (פרסם 773019)
פשוט מאוד, שאתה נרשם ל WP אתה מקבל סאב דומיין של דומיין בתשלום (COM) , דומיין חינמי הוא CO.CC.
נכון שזה לא בודק את ההבדל בין דומיין בתשלום לבין דומיין לא בתשלום, אבל אם הוא ימצא הבדל בין סאב דומיין לבין דומיין חינמי אז אין צורך להמשיך לבדוק.
אם הוא לא ימצא, אז הוא יוכל להמשיך הלאה ולבדוק.

אתה לא תיארת איך תוכל לבדוק את העניין אשר מהווה בדיקה אמינה למה שצריך לבדוק.
אומנם הרעיון של הסאב דומין זאת דרך מצוינת לחסוך כסף(כל הכבוד ! ) אבל עדין לא ענית בצורה ברורה איך תתבצע בדיקה רצינית ואמינה.

kondason 28-07-10 08:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי someone100 (פרסם 773025)
אתה לא תיארת איך תוכל לבדוק את העניין אשר מהווה בדיקה אמינה למה שצריך לבדוק.
אומנם הרעיון של הסאב דומין זאת דרך מצוינת לחסוך כסף(כל הכבוד ! ) אבל עדין לא ענית בצורה ברורה איך תתבצע בדיקה רצינית ואמינה.

אני אפרט:

הוא מעוניין לבדוק את איכות הקישור מדומיין שנרכש בכסף/סאב דומיין או דומיין חינמי, לצורך העניין co cc.
אנחנו פותחים 2 אתרים (התוכן והאופטימיזציה יהיו חשובים לבדיקה ולכן אנחנו נשתמש ב דף HTML פשוט ללא תגי מטה, טייטל H1 וכך הלאה..).

אתר ראשון יהיה מבלוג של WP (סאב דומיין , שלצורך העניין נרכש בכסף). חשוב לציין שבהתקנה לרשום שלא לרשום את הבלוג במנועי החיפוש.
אתר שני יהיה דומיין חינמי כמו שציינתי למעלה co cc.

לצורך העניין אנחנו נפתח 2 בלוגים ו 2 אתרים, למען ההצלבה, והניסוי.

לוקחים את הסאב דומיין ומקשרים אותו לאתר החינמי co cc. ועוקבים.
לוקחים את הדומיין החינמי (הלא מקושר) ומקשרים אותו לבלוג (שלא קישר). ועוקבים

אני הלכתי צעד אחד קדימה ואמרתי לנסות לבדוק אם לא רק חשיבות הקישור חשובה אלא גם איכות הדומיין שלך. ולכן רשמתי לרשום אותו לאינקס אתרים זהה.

אבל לא נראה לי שבעל האשכול בעניין. בכל מקרה בהצלחה!.

someone100 28-07-10 09:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kondason (פרסם 773088)
אני אפרט:

הוא מעוניין לבדוק את איכות הקישור מדומיין שנרכש בכסף/סאב דומיין או דומיין חינמי, לצורך העניין co cc.
אנחנו פותחים 2 אתרים (התוכן והאופטימיזציה יהיו חשובים לבדיקה ולכן אנחנו נשתמש ב דף HTML פשוט ללא תגי מטה, טייטל H1 וכך הלאה..).

אתר ראשון יהיה מבלוג של WP (סאב דומיין , שלצורך העניין נרכש בכסף). חשוב לציין שבהתקנה לרשום שלא לרשום את הבלוג במנועי החיפוש.
אתר שני יהיה דומיין חינמי כמו שציינתי למעלה co cc.

לצורך העניין אנחנו נפתח 2 בלוגים ו 2 אתרים, למען ההצלבה, והניסוי.

לוקחים את הסאב דומיין ומקשרים אותו לאתר החינמי co cc. ועוקבים.
לוקחים את הדומיין החינמי (הלא מקושר) ומקשרים אותו לבלוג (שלא קישר). ועוקבים

אני הלכתי צעד אחד קדימה ואמרתי לנסות לבדוק אם לא רק חשיבות הקישור חשובה אלא גם איכות הדומיין שלך. ולכן רשמתי לרשום אותו לאינקס אתרים זהה.

אבל לא נראה לי שבעל האשכול בעניין. בכל מקרה בהצלחה!.

אני לא מבין את הניסוי שלך.
אתה צריך מספר ביטוים בשביל לבדוק עליהם את הניסוי.
דפי הנחיתה של כל ביטוי יכולים להיות על אותו דומין. HTML1.HTM ...HTML3.HTM
אין סיבה שהם יהיו על דומינים שונים.
השאלה היא כפי שנשאל היא התרומה של הדומין שממנו יוצא הקישור (חינמי או לא חינמי ) לקידום המונח.
איך בכלל אתה עושה בדיקה של הקידום השולי במקרה כמו שתיארת? הרי , נסוי ללא חזרות ומבוקר הוא חסר ערך.

kondason 28-07-10 10:44

אפשר לעשות חזרות זה לא משנה, ואני לא מבין מה לא ברור.

אתר X (חינמי)- דף HTML פשוט, מקשר לדף HTML פשוט גינרי. בביטוי נבחר, "את מי מעניין בכלל איזה ביטוי"
אתר Y (לא חינמי) - אותו דף HTML פשוט, מקשר לדף HTML פשוט (לא אותו דף נחיתה) אבל אותו תוכן באותו ביטוי.

מחכים תקופה ורואים תוצאות.

וחלילה חוזר כמה פעמים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:57.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ