![]() |
מחפש אחסון VPS או משהוא אחר , במחירים נורמלים
ב"ה
אז כך קיבלתי מחברת האחסון שאני יושב עליה הודעה על עומסים שאני גורם להם על המערכת הפתרון שנאמר לי הוא לעבור לשרת VPS עקב העומסים שתקציב שלי לא מאפשר זאת אשמח להצעות שלכם (שיהיה מוגבל לדומיין 1 מסד 1 וכל השאר מוגבל) תקציר 100 - 80 דולר לשנה שמח לצעות שלכם (בחברה שאני נמצא השרות ממש מעולה רק בעיה של עומסים) |
שלום ,
ב 100 דולר לשנה לא תמצא VPS לא בארץ ולא בחו"ל אם זה התקציב אז תלך על חבילת אחסון רגילה בחו"ל אבל ניראה לי גם תצטרך לחרוג מהתקציב . בהצלחה |
התקציב שלך נמוך מידי לאופי האתר שאתה מדבר עליו.
|
ציטוט:
|
מה מחיר התחלתי שלכם? תציעו לי כאן!
אני לא צריך 5 ג'גה ולא 1 ג'גה שזה המחירים יקרים מאוד אני מחפש משהוא קטן אבל שלא יהיה בעיה של עומס לכן התקציב שאני מביא הוא טוב |
מחיר של VPS קטן יכול להתחיל מ 120 שקל בחודש
ויכול להגיע גם ל 200 שקל תלוי בדרישות. בחו"ל ה VPS יהיו לך יותר זולים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה ידע צריך? |
ציטוט:
בודק וירוסים , מנקה קבצים זמניים , מסיר תוכנות שלא צריך, מתקין תוכנות שכן צריך. ככה גם בשרת עליך לטפל. |
שלום לך,
אשמח להציע לך להתארח בחברתנו, על שרת חזק ורוחב פס מספק. במחיר של 300 ש"ח לשנה אוכל להציע לך את חבילת ה SMALL שלנו: חבילת אחסון: Small שטח אחסון: 250MB תעבורה: 45GB גיבוי שבועי: כלול פאנל ניהול: DirectAdmin כמות דומיינים: ללא הגבלה חשבונות FTP: ללא הגבלה מסדי נתונים: ללא הגבלה תמיכה: php, perl, cgi-bin מחיר חודשי: 25 ש"ח מחיר חצי שנתי: 150 ש"ח מחיר שנתי: 300 ש"ח - השירות כולל גיבוי שבועי קבוע - תמיכה 24 שעות 7 ימים בשבוע - ע"י מענה אנושי בכול שעות היממה - עוסק רשום כחוק המספק קבלות אפשרויות תשלום: כרטיס אשראי, העברה בנקאית, Paypal יצירת קשר: אימייל / מסנג'ר: YardenBenlulu@Gmail.com http://interserv.co.il/cms/images/076.png אשמח לראותך בין לקוחותינו בברכה, ירדן בן לולו אינטרסרב - פתרונות אינטרנט ותקשורת |
ציטוט:
או שזה כבר לא משנה מי מטפל בו |
ציטוט:
כשאתה משלם על שירות , במידה ואתה לא יודע לטפל בשרת ,תמיד תעדיף שהטיפול יעשה על ידי איש מקצוע מוסמך. אם תחשוב על זה ככה , תבין שגם אם זה נראה לך יקר, התמורה למוצר שאתה משלם עליו כולל הפתרון שאתה מקבל , יוצא לך הרבה יותר משתלם מאשר לקחת שרת " זול " ואח"כ לשלם ביוקר במידה ויהיו לך תקלות , והאתר שלך יהיה למטה במקרה של תקלה וזה מה שיקר פה. |
ציטוט:
ואתה צודק בקשר לבעיות שיכול להיות השאלה אם אני לא משחק עם השרת רק מעלה קבצים לא נודע בכלל במערכת שלו יהיה בעיות? כניראה שלא הבנתי מה הפרוש תחזוק כמה יעלה מתחזק שרת כזה (אם אני מכניס את המחיר שלו יכול להגיע שוב למחיר שמשלמים על שרת מתוחזק?) |
ציטוט:
http://www.securehost.co.il/services.html |
ציטוט:
לא מספיק לאתר , אשמח אם תומר לי למה שבוע טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אם הוא נקרה VPS אז הוא מחזיק הרבה... |
ציטוט:
יש לך אתר מבוסס MYSQL עם מסד נתונים , ושם אתה נופל בצריכת זכרון MYSQL הוא מה שזולל את הזכרון , ולא הכניסות לאתר, הכניסות זה גורם שולי ביחס למסדי נתונים. |
ציטוט:
כמה יכול להחזיק 256 ראם איזה כמות של גולשים? (הבנתי נכון: זה לא חשוב כמה הגודל של המסד נכון , המשיכה מהמסד היא זה שקובעת) |
ציטוט:
אתה רוצה לנסות עם חבילה קטנה ואז בהתאם לגדול , אתה מוזמן , אני מראש אומר שאני לא מוכן להתחייב שזה יחזיק לך את האתר. |
ציטוט:
אז אמרתי שלפחות שאם תוכל לתת מספר שיהיה בערך לא צריך מדוייק |
ציטוט:
אנשים פשוט לא עושים את זה. |
256MB זכרון? DA בכלל מחזיק ב-VPS כזה קטן?
ישראל, אני מציע לך כאחד שהיה לו פורום גדול ורומן מהוסט דאיים יכול להעיד לך על זה, להתחיל עם 512MB זכרון לפחות. יוני. |
ציטוט:
DIRECTADMIN מחזיק עם 256 זכרון בצורה חלקה ללא בעיות , אחרת לא הייתי מציע כזו חבילה בכלל , אפילו עם 128 זכרון הוא יכול לתפקד. נראה לי שאתה לא זוכר אולי את התקופה שהשרתים היו פנטיום 3 או AMD DURON , הם החזיקו מצויין בזמנו עם 196 זכרון ועם 256. "Hardware: We highly recommend a processor of at least 500mhz even though DirectAdmin will run on slower systems. A minimum 128 megabytes of memory is required (512+ megabytes is preferred). A hard drive with at least 2 gigabytes of free space (after the Linux install) is also required. If you are expecting high traffic levels then you will need more memory, processor power, and hard drive space than we recommend here. Intel and AMD should work fine. Solaris/Sparc will not. " http://www.directadmin.com/install.html במקרה הספציפי הזה - לא יספיק. |
ציטוט:
תוכל לתת קישור בפרטי? קצת ניתונים אם יש לך |
ננעל לבקשת פותח האשכול.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ