![]() |
מחשב נייד למכירה
מפרט intel core i3
זכרון 3 גיגה הארד דיסק 320 ווינדוס 7 מקורי חדש אין לי אותו אפילו חודש חדש מאוד מחיר: 4500 ש"ח נקנה ב5500 ש"ח לרציניים בלבד 0505881411 |
איזה מחשב זה?
מה הדגם? איזה חברה? |
HP
|
אחריות יש ? אם כן מאיפה ?
למה אתה מוכר? ומאיפה אתה בארץ ? האם אתה יכול לקבל 5 צ'קים בסכום שווה? (900) |
אחריות יש
נקנה מפלאפון מוכר מסיבה שיש קצת בעיות קבלת ציקים אין לי בעיה לקבל בתמורה לזה חתימה שאתה מאשר שלציקים האלה יהיה כיסוי אני מהדרום קרית גת |
לכמה זמן האחריות ?
מפלאפון החברה ? ממתי הם מוכרים מחשבי HP ? ומז"א "קצת בעיות" ? אם את מוכר לי מחשב עם קצת בעיות אני לא רוצה לקנות. אלא אם כן זה בעיות אחרות, מה שנשמע לי טיפה לא הגיוני מכיוון שקנית אותו לפני פחות מחודש.. |
שאלת למה אני מוכר אז אמרתי לך יש לי קצת בעיות לא למחשב המחשב בקושי 3 שבועות אצלי
|
גבר לא רוצה להרוס לך אבל DELL חברה יותר טובה מHP, ואתה קונה היום DELL I5 עם 500 ג'יגה ווינדוס 7 חדש לגמריי בפחות כסף..
|
ציטוט:
יש לי חבר שעובד שם והוא סיפר לי בדיוק מה הם מכניסים למחשב מבחינת צ'יפסטים והשאר אז אל תספר לי סיפורים ש DELL יותר טובים מ - HP. היה לי מחשב נייד של HP וזה לא משתווה אפילו ל DELL (ושלא נדבר על השירות של HP,לא מהעולם הזה,מגיעים אליך עד הבית לוקחים את המחשב ומחזירים) |
אפשר תמונה? במסנג'ר או פה או בפרטית לא משנה לי.
|
SHADOW
HP חברה מצויינת, יש דגמים יותר טובים של HP ופחות טובים של HP כמו גם לדל וגם ללנובו וגם לסוני בכל חברה יש דגמים יותר ופחות מוצלחים וזה לא משנה איזה CHIPSET שמו בפנים. אל תעשו השוואות למחשבים אחרים. בגלל זה אני ביקשתי לדעת את החברה והדגם לפי הדגם אפשר לדעת את כל הפרטים הנחוצים על הדגם הזה ואז נדע אם זה מחיר טוב או אם המפרט של המחשב טוב ביחס לאחרים. תודה |
יש מישהו שמעוניין?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ