![]() |
מוכר | אתר מצליח ברשת האינטרנט מעל 10 אלף גולשים יחודיים ביום
האתר להלן WWW.FREEFF.CO.IL
מגיע AS IS - מערכת + עיצוב + 2 דומיינים (freeff.co.il & ipass.co.il) + קהל גולשים + צוות ניהול איכותי אשר מוסיף סיסמאות ומנהל את האתר. השקעה מצידכם: שרת (או שתישארו על הנוכחי תמורת פרסומת (ROOT) דברו עם בעל השרת על זה) רווחים: *ינתן מידע לרצינים בפרטי* ללא השקעה באמצעות CLICKOSMEDIA ניתן אף לגרוף יותר רווחים באמצעות שיווק תוכניות שותפים אחרות. מחיר מבוקש: *ינתן לרציינים בפרטי*. אמצעי תשלום אשר יתקבלו: מזומן, צ'ק, העברה בנקאית הפקדה בנקאית. סטטיסטיקות: http://extremetracking.com/open?login=fileflye אם אתם לא רציינים ואין לכם סכומים מעל 30 אלף נא לא לפנות אלי. היסטוריה על האתר: האתר קיים כמעט 3 שנים ברשת, הוא היחיד בעולם מסוגו אין לו מתחרים והוא מושך אליו כל אדם שמוריד דרך האינטרנט. באמצעוות הוספת פרסומות באתרי הורדות גדולים IDOWN/HORADOT.NET ניתן יהיה אף לשלש את כמות הכניסות לאתר. יצירת קשר: הודעה פרטית, תגובה כאן, או במייל: anti.release ב GMAIL מספר טלפון ינתן לרציניים בלבד |
למה אתה מוכר את האתר?
והאם אתה מקבל בתשלומים? |
אני מוכר את האתר מסיבות אישיות, שאני לא רואה לנכון לפרט כאן לכולם (מסכים לפרט בפרטי למעוניינים).
ניתן לשלם בתשלומים אך האתר יועבר במלואו רק לאחר התשלום האחרון. |
אתה יכול לפרט בערך רווחים חודשיים PER עשר K גולשים ביום?
ולדעת בערך מחיר מבוקש על האתר? |
אשמח אם תשלח את הרווח מהאתר לחודש ועל איזה שרת הוא יושב וכמה הוא עולה
וגם את הסיבה למכירה כי אני לא רואה סיבה גלויה לעין שיש לך אתר רווחי בלי השקעה, אני לא רואה שום סיבה שיש למכור אותו |
אשמח לשמוע לגביי רווחים באתר, האם אתה מעוניין גם בשותפות 50% 50%
תיהיה לי בעיה לשים רשת שותפים כגון אדסנס? ומחיר לקנייה מיידית. |
אתה מוכן להתחייב שלא תפתח אתר חדש ותעביר את כל הצוות אחרייך ?
כמה חברי צוות קיימים ? האם הם פועלים מרצונם האישי או שמה , עובדים בתשלום ? כמה סיסמאות עליהם להכניס ביום ? |
ציטוט:
|
אשמח לשמוע את המחיר במידה ואחת הסיבות למכירת האתר היא בעיות עם החוקיות של האתר.
|
אין שום בעיה מבחינת החוקיות של האתר + אין שום בעיה מבחינת גוגל שנשים את הפרסומות שלהם.
כל מי שכתב פה הודעה פניתי אליו בפרטי עם הסברים והמידע שביקש |
שלח לי לפרטי כמה האתר מרוויח בחודש, וסיבה למחירה, תודה.
|
ציטוט:
אשמח לשמוע האם שמת בעבר פרסומות של באתר הזה וקיבלת עבורם את הכסף? |
אשמח לקבל לפרטי סיבת מחירה + נתונים לגבי רווחים בחצי שנה האחרונה.
תודה. |
אשמח לקבל מחיר + סטיסטיקות הכנסות/הוצאות/כניסות.
וגם אם תוכן לציין למה אתה מעוניין למכור את האתר זה יוכל להיות מעולה. |
היי אשמח אם תוכל לשלוח לי סטטיסטיקות של הכנסות למול הוצאות
סיבה למכירה וכן רווחים בחצי שנה -שנה אחרונה |
כולכם קיבלתם פרטית עם המידע שביקשתם
|
שלח לי גם הודעה עם נתונים על האתר רווחים, סיבת מכירה וכו'
תודה מראש |
שלח לי רווחים והוצאות + סיבה למכירה + מחיר.
|
ציטוט:
ומדוע לא ניסית לפרסם את אתרך באתרים שציינת כדי לשלש את הכניסות? אני מאמין שכך היית מפיק תועלת רבה מהאתר. |
ציטוט:
אני אחסוך לך את הזמן, הוא טוען שגוגל לא יחסמו את החשבון אם תפרסם גוגל אדסנס, אך הוא אף פעם לא ניסה, ממה שאני יודע, הוא לא מתעסק עם חשבנויות אז זה אולי אחד הסיבות. מצד שני, שאלתי כבר מספר אנשים וקיבלתי שלוש תשובות חד משמעיות, שלא ניתן לשים פרסומות גוגל באתר כזה. שים לב, אף אחד מהם לא ניסה, לכן אני לא מסתמך על אף תשובה. הפואנטה היא שעשינו הכל מלבד באמת לקרוא את החוקים של גוגל. לגבי הפרסום באתרים, אני יודע שהוא מפרסם באתר IDOWN, ככה שאולי הוא תכנן לעבור בין אתרים ולא יצא לו ההזדמנות. בברכה, שובל. |
ציטוט:
תודה רבה. |
איציק שלח לי בבקשה מחיר שאתה מבקש
+ הוצאות מול הכנסות . תודה מראש |
shuval, אינני מפרסם את האתר בשום מקום. גם לא בIDOWN
ואני אומר לך שוב, האתר חוקי לאחר עיון מרובה הסיבה היחידה שהם יכולים לחסום היא CRACKING אם תציין במפורש באתר בגדול אני אומנם ציינתי בקטן, שהסיסמאות אינן פרוצות וניקנות בצורה חוקית, אז אני מאמין שהם לא יכולים לחסום אותך הרי אין פה שום הוכחה לCRACKING כל מי שהגיב פה קיבל פרטית |
שלח לי מספר טלפון ליצירת קשר לפרטי.
תודה. |
האתר
page rank 1 מוזר מאוד :) |
אה כן שחכתי לציין, האתר מקודם בגוגל בכל הביטויים האפשריים
סיסמא FF סיסמא FILEFLYER FILEFLYER סיסמאות חינם וכו' |
אשמח אם תשלח לי פרטים
|
רוב האנשים פה סתם מבקשים לשלוח לפרטי,
אין להם בכלל את הסכומים בשביל לקנות את האתר, חבל שכל הפורום כבר ככה. |
אשמח לקבל מצב הכנסות-הוצאות לחצי שנה האחרונה.
+ סיבת מכירה + הצעת מחירת משוכללת. |
שלחתי לשניים האחרונים שביקשו .
instart, אני מסכים איתך אולי 2-3 חזרו בכלל להודעה הפרטית שלי |
לדעתי אכן יש 2 סיבות שלא חזרו אליך:
1. לאנשים אין בכלל את התקציב לרכוש את האתר במחיר שאתה מבקש. 2. אנשים חשבו שיש יותר רווחים עבור המחיר שאתה מבקש. בכל מקרה מאחל לך שתמכור את האתר במחיר שביקשת |קורץ| |
זה אולי יפתיע אותך אבל כמה שעות לפני שכתבת את ההודעה בפורום חשבתי על לקנות בדיוק את האתר הזה. המחיר שתכננתי להציע היה ב5 ספרות אך לא כזה גבוהה, המחיר שביקשת היה כל כך גבוהה שאני לא חושב שיש על מה לדבר, לכן לא החזרתי לך מייל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Dvirs.Net, אמרתי שאני גמיש בנושא ואני מוכן לשמוע הצעות אחרות.
shuval, כנ"ל. alon_974, ציינתי אפשרויות להעלת רווחים, כמו כן כתבתי כי היו חודשים שבהם הרווחים היו פי 3 ממה שכתבתי וקמו מליונים של אתרים מתחרים. תמיד הראשונים תופסים. |
לעניות דעתי, המחיר 80K + לא רלוונטי,
מחיר כזה אפשר להקים אתר מתחרה בקלות (!) להשקיע בפרסום באתרי הורדות גדולים למשך חודש כדי לצבור הכרה. ולקנות מספיק סיסמאות כדי לתת כל יום מעל 20 סיסמאות. בקיצור, מחיר קצת מופרך. לא הייתי נותן לאתר מעל ל 5000 שקל... שוב זה רק לפי דעתי . לומר הראשונים תופסים זה דיי קלישאה כי בסופו של דבר אם יש למישהו סכום כזה לשלם לך הוא לא צריך אתר מוכן כדי לתפוס. |
מישהו אמר שהמחיר הוא 80 אלף? מה אתה מגזים?
אני רוצה לדעת מאיפה הבאת את זה שהמחיר הוא 80 אלף. ולמה נראלך שאני אמכור את האתר ב5 שזה בערך הסכום שאני יכול לעשות בחודשיים בלי מאמץ מצידי וללא השקעה באתר בכלל? רק מזה שהאתר באוויר חודשיים אני אכניס את הסכום הזה אני יכול לטוס לחו"ל ולהיות בלי מחשב וזה ישאר הסכום הזה |
היי אשמח אם תוכל לשלוח לי סטטיסטיקות של הכנסות למול הוצאות
סיבה למכירה וכן רווחים בחצי שנה -שנה אחרונה.. |
האשכול ננעל.
אזהרות יחולקו למתאימים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ