הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אחרי המשט.. המטס לעזה ואת זה אי אפשר לעצור (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=84754)

satan 05-09-10 18:58

אחרי המשט.. המטס לעזה ואת זה אי אפשר לעצור

גורמים דפוקים מתכננים לבצע מטס לעזה. האמת שעל הרעיון חשבתי ממש אחרי המשט אבל האמת שלא רציתי לדבר על זה כ"כ. הרי מטוס לעזה אי אפשר כל כך לעצור.

מסוק גם כן איח אפשר לעצור... אנחנו מוצאים את עצמנו קבורים תחת באלגן שאליו לא התכוננו.

חבר'ה - הפעם גם צריכים להיות מוכנים מבחינה הסברתית - אם הממשלה לא עושה כלום, אנחנו יכולים וצריכים. כך לדוגמא לפתוח קבוצות פייסבוק פרו-ישראליות ואנטי-ישראליות (מזוייפות עם תוכן פרו-ישראלי9 או דברים בסגנון.

כשהאקרים הטורקים פרצו לאתרים שלנו בהמוניים - סתמנו ת'פה מתוך אדיאלוגיה "הרואית" כביוכול, כשההסברה הישראלית כשלה, לא היה לנו תירוץ טוב. ועכשיו יש לנו הזדמויות נוספות לשפר את ההסברה בעתיד.

הדרך היחידה שנוכל למנוע טיסה לעזה היא אולי להפציץ את אזורי הנחיתה הפוטנציאלים - אבל זה לא ודאי(הרעיון של slipy).

קומיקס בנושא:
http://1.bp.blogspot.com/_uDYGwSQ0R2..._7247150_n.jpg

קבוצות שאתם יכולים לתמוך לינקים ומאמר שלי בבלוג:
http://mebaker.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html

חומר קטן למחשבה:
כשנרצחו 4 יהודים ליד קריית ארבע היו בקושי כמה מאות מאמרי חדשות בנושא (ע"פ גוגל חדשות)
כשצה"ל רק רק רק הפציץ מנהרות בעזה בימים האחרונים - כבר נהיו מעל ל 2100 ידיעות בנושא!

Kernel 05-09-10 19:03

תחשוב שאתה עומד בחלקת אדמה ורואה טנק נוסע לכיוון שלך ומכוון את הנשק שלו אליך,

עכשיו תחשוב שאתה באוויר ואתה F16 מכוון אליך.

(... זה הזמן להשתין מפחד)

satan 05-09-10 19:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kernel (פרסם 777843)

עוד סימן כושל להסברה הישראלית. מבחינה תרבותית זה כבוד מאוד גדול אצל אנשים מסוימים (ואני לא אעשה הכללה) להפוך ל"שהיד". למות מות "קדושים".

במצב כזה אולי יש צורך ליצור הפחדה רצינית ולהעביר מסר לכל מי שיעלה על מטוס שכזה לכיוון עזה יופל. ואני לא יודע כמה עיתונאים ואנשים רציונלים יהיו מוכנים לקחת חלק בשיגעון הזה.

yonatan 05-09-10 19:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kernel (פרסם 777843)

בוא נמחיש עם תמונה את הנושא

http://he.wikipedia.org/wiki/AIM-9_%...A0%D7%93%D7%A8

או אפילו
http://he.wikipedia.org/wiki/AIM-120...A8%D7%90%D7%9D

:-)

Kernel 05-09-10 19:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 777846)
בוא נמחיש עם תמונה את הנושא

http://he.wikipedia.org/wiki/AIM-9_%...A0%D7%93%D7%A8

או אפילו
http://he.wikipedia.org/wiki/AIM-120...A8%D7%90%D7%9D

:-)

א.ס. (להלן s***.com),
העם רוצה LIKE ב-VB!

OriA 05-09-10 19:26

לפי דעתי אם הם לא יחליטו להתאבד עלינו אז לא תהיה בעיה נשים סלעים על המקומות נחיתה האופציינלים והם יקחו פרסה ..

Gmalaya0x 05-09-10 20:00

פשוט להפיל את המטוס!, ומי שיאשים אותנו אחר כך פשוט "לשים עליו זין" מה שנקרא...
זה פשוט נמאס להיות הסק חבטות של העולם! רצינו ביבי? קיבלנו ציפי! איפה הבייצים שם של המנהיגים?

עמרי שוסטר 05-09-10 20:05

כלי טיס שחודר למרחב אווירי מיורט, זה כזה פשוט.
בניגוד למשט, הפתרון באוויר הוא לא דיפלומטי. לא יהיו טא"א "פיינטבול".

krer 05-09-10 20:13

מטס מעל שמי הארץ לא יעבור .
ישר מיירטים אותו שהוא בדרך, לא נותנים לו להגיע בכלל למעל למדינה ..

satan 05-09-10 21:10

אתם מבינים, שכשהמטוס יצא מאיפה שהוא לא יצא - העיתונאים יצלמו 100 איש נכנסים למטוס ואז היה צילום של טיל ישראלי ואת המטוס נשרף בלהבות ונופל ארצה - הגל העצום של השנאה שיופנה כלפי ישראל יהיה משהו שיהיה קשה להתמודד מולו.

עושה רושם שההסברה העילגת של ישראל לא נובעת רק מההנהגה אלא גם מהציבור וחבל.

אני לא אומר שאני נגד להפיל את המטוס כן, כי זה ברור יכניס לפה אין סוף של חומרי לחימה טילים ועוד. אבל אנחנו שוכחים את כל ההברחות שיש דרך המנהרות של עזה - יש ראיות לכך שבמנהרות מבריחים אפילו רכבים!!

Dima 05-09-10 23:37

הפתרון פשוט מאין כמוהו, הם רוצים לעזור לעזתים המסכנים? בכיף.
מדינת ישראל צריכה להכריז שהיא מפסיקה להזרים כל ציוד הומניטרי או מזון לרצועה, כל עוד יש הזרמה של ציוד ואוכל מגורמים חיצוניים.
הרי מה שהם מבריחים לשם בכל ה"מצבעים האלה" אלה כמויות ממש לא משמעותיות של ציוד ואוכל והמון מצלמות.
לא משהו קיצוני מידי ולא דורש שום הפעלה של נשק.

yonatan 06-09-10 00:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 777901)
הפתרון פשוט מאין כמוהו, הם רוצים לעזור לעזתים המסכנים? בכיף.
מדינת ישראל צריכה להכריז שהיא מפסיקה להזרים כל ציוד הומניטרי או מזון לרצועה, כל עוד יש הזרמה של ציוד ואוכל מגורמים חיצוניים.
הרי מה שהם מבריחים לשם בכל ה"מצבעים האלה" אלה כמויות ממש לא משמעותיות של ציוד ואוכל והמון מצלמות.
לא משהו קיצוני מידי ולא דורש שום הפעלה של נשק.

ומי יבטיח שנתיב ה"עזרה" הזה לא ישמש להעברה לא מבוקרת של נשק?

שחכת שנפלו לנו פה טילים ליד הבית? אני לא הייתי רוצה שזה יקרה שוב ....

Dima 06-09-10 01:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 777903)
ומי יבטיח שנתיב ה"עזרה" הזה לא ישמש להעברה לא מבוקרת של נשק?

שחכת שנפלו לנו פה טילים ליד הבית? אני לא הייתי רוצה שזה יקרה שוב ....

לא, לא שחכתי.
אבל גם הטרוריסטים צריכים לאכול משהו כדי לשגר את הטילים האלה לפה, לא?
הם ימותו מרעב, כי את רוב הסיוע ההומינטרי הם מקבלים מישראל.
באוניות האלה אין שום דבר... יש שם אוליי קצת חלווה ופיתות, אבל בעיקר הרבה מצלמות.
הברחת נשק לרצועה זה משהו שגם ככה מתבצע מתחת לאף שלנו על בסיס קבוע, מה חדש?

תאמין לי שאחרי כמה אוניות כאלה ללא סיוע מהצד שלנו, הפליסטינים ייתחננו בעצמם שיפסיקו לעשות להם את המשטים האלה.

עמרי שוסטר 06-09-10 06:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 777906)
לא, לא שחכתי.
אבל גם הטרוריסטים צריכים לאכול משהו כדי לשגר את הטילים האלה לפה, לא?
הם ימותו מרעב, כי את רוב הסיוע ההומינטרי הם מקבלים מישראל.
באוניות האלה אין שום דבר... יש שם אוליי קצת חלווה ופיתות, אבל בעיקר הרבה מצלמות.
הברחת נשק לרצועה זה משהו שגם ככה מתבצע מתחת לאף שלנו על בסיס קבוע, מה חדש?

תאמין לי שאחרי כמה אוניות כאלה ללא סיוע מהצד שלנו, הפליסטינים ייתחננו בעצמם שיפסיקו לעשות להם את המשטים האלה.

אתה חי בסרט.
ברגע שאתה שובר את המצור, לא יחסר להם שום דבר. מדובר באנשים שמבריחים נעלי עקב דרך מנהרות מאולתרות. ההבדל היחיד הוא שכמות וסוג הנשק שהכניסו לרצועה עד עכשיו מוגבלים ע"י תנאי המצור והיכולות להבריח דברים. ברגע שאין מצור יתחילו להכנס סוגי אמל"ח חדשים שלא הצליחו להכניס לפני. טילים ארוכי טווח, אמצעי שריון וכו'. בסיטואציה שאתה מתאר הם לא יגוועו מרעב, אלא יבנו צבא.

נכון לעכשיו מדובר בהזרמה של אמל"ח פשוט וקטן בכמויות קטנות. בלי המצור אתה הופך את חמ"ס לחיזבאללה.

WebProject 06-09-10 09:51

כמה אשדודים :O.

ואם לנושא, דימה, שכחת את Karin-A \ Franktop ? שתי ספינות נשק עמוסות באמל"ח שונה ומשונה, החל מקליעים ועד לטילי כתף ונ"ט\נ"מ. בין היתר עשרות קלאצ"ים וטונות על טונות של רימונים, קאטיושות 122 מ"מ (כן כן, מה שהחיזבאללה ירה מהצפון, יועד לעזה).
אם אתה חושב אפילו לשניה שברגע שהמצור הימי על עזה יעלם הם לא ינצלו את זה, אז אתה צריך ריענון קצרצר.
http://www.youtube.com/watch?v=E3rfcjwgih4

צפיה מהנה.

עמרי שוסטר 06-09-10 10:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WebProject (פרסם 777915)
כמה אשדודים :O.

ואם לנושא, דימה, שכחת את Karin-A \ Franktop ? שתי ספינות נשק עמוסות באמל"ח שונה ומשונה, החל מקליעים ועד לטילי כתף ונ"ט\נ"מ. בין היתר עשרות קלאצ"ים וטונות על טונות של רימונים, קאטיושות 122 מ"מ (כן כן, מה שהחיזבאללה ירה מהצפון, יועד לעזה).
אם אתה חושב אפילו לשניה שברגע שהמצור הימי על עזה יעלם הם לא ינצלו את זה, אז אתה צריך ריענון קצרצר.
http://www.youtube.com/watch?v=E3rfcjwgih4

צפיה מהנה.

העניין הוא שהדוגמאות שהבאת הן להברחת אמל"ח ודימה כאן מדבר על שבירת המצור.
כשאין צורך להבריח אמל"ח לתוך הרצועה, יתחילו להכניס ציוד רציני בהרבה. לא אופתע אם יתחילו לייבא טנקים, תותחים, נ"מ, נ"ט, אמצעי חבלה ימיים וכו'. אנחנו ברוב טיפשותנו הבאנו שריוניות לשטחים שרק יגיעו בסופו של דבר לידיים חבלניות.

satan 06-09-10 11:05

העניין של למנוע הכנסה של ציוד מישראל הוא רעיון טוב וגם לא טוב. מצד אחד אפשר למנוע ספינות שבאות מאיראן או מלוב או ממדינות טרור כאלו שעליהן אנחנו יודעים שיש נשק או טורקיה וכו'. ולעשות מעצרים אקראים על ספינות כדי להוכיח שספינה שיצאה מאירלנד בעצם מכילה נשק ואז תהיה הבנה לצד הישראלי.

ז"א לעצור ספינות מאיראן, טורקיה, לוב, אלרג'ריה וכו' אבל לאפשר כניסה ממדינות ארה"ב אירופה וכו' - כמובן שמדינות אלו אינך יכול לצפות שהן יאפשרו הברחת נשק ככה סתם. לא הגיוני שמארה"ב תצא ספינת נשק לעזה.
העניין שישראל מכניסה לעזה מלא ציוד אבל ברגע שנפסיק יכול להיות שיהיו חלופות כמו ממצרים. של מים חשמל וציוד ואוכל - ככה שהקלף היחידי שלנו נגדם יעלם.

כך או כך אני רואה שישראל פשוט לא יודעת לשחק בזירה הבין לאומית, חאמס וחיזבאללה כן. ישראל שולחת "דובר" שמגמגם מול התקשורת וחיזבאללה וחאמס שולחים תמונות של גופות תינוקות בלי קשר אם הן אכן נהרגו ע"י צה"ל או לא.

אנחנו מדברים על מצור על עזה. איזה מצור? של אוכל? של מים? של חשמל? של תרופות? של ציוד ומסחר? אה כן מצור על נשק וטילים. זה לא נקרא מצור. והמסרים שישראל היתה צריכה להעביר הם "עזה ללא נשק" או "לשחרר את עזה מהחאמס" וכדומה.

Dima 06-09-10 16:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 777923)
העניין של למנוע הכנסה של ציוד מישראל הוא רעיון טוב וגם לא טוב. מצד אחד אפשר למנוע ספינות שבאות מאיראן או מלוב או ממדינות טרור כאלו שעליהן אנחנו יודעים שיש נשק או טורקיה וכו'. ולעשות מעצרים אקראים על ספינות כדי להוכיח שספינה שיצאה מאירלנד בעצם מכילה נשק ואז תהיה הבנה לצד הישראלי.

ז"א לעצור ספינות מאיראן, טורקיה, לוב, אלרג'ריה וכו' אבל לאפשר כניסה ממדינות ארה"ב אירופה וכו' - כמובן שמדינות אלו אינך יכול לצפות שהן יאפשרו הברחת נשק ככה סתם. לא הגיוני שמארה"ב תצא ספינת נשק לעזה.
העניין שישראל מכניסה לעזה מלא ציוד אבל ברגע שנפסיק יכול להיות שיהיו חלופות כמו ממצרים. של מים חשמל וציוד ואוכל - ככה שהקלף היחידי שלנו נגדם יעלם.

כך או כך אני רואה שישראל פשוט לא יודעת לשחק בזירה הבין לאומית, חאמס וחיזבאללה כן. ישראל שולחת "דובר" שמגמגם מול התקשורת וחיזבאללה וחאמס שולחים תמונות של גופות תינוקות בלי קשר אם הן אכן נהרגו ע"י צה"ל או לא.

אנחנו מדברים על מצור על עזה. איזה מצור? של אוכל? של מים? של חשמל? של תרופות? של ציוד ומסחר? אה כן מצור על נשק וטילים. זה לא נקרא מצור. והמסרים שישראל היתה צריכה להעביר הם "עזה ללא נשק" או "לשחרר את עזה מהחאמס" וכדומה.

יפה, הבנת את הראש שלי בסך הכל.
מצרים לא תעזור להם, היא עושה להם טובה שמידי פעם פותחת להם את המעברים למסחר.

Gmalaya0x 06-09-10 16:30

הדבר הכי טוב לבעיה הזאת?
טיל יריחו להשמיד שם הכל ויאללה להפוך את זה להתנחלות להביא לשם מליון חרדים [:

satan 06-09-10 19:44

נראה לי שעדיף לנעול תאשכול.
האמת שפתחתי את הדיון במחשבה שיש פה וואבמאסטרים או אנשים עם קצת שכל על הכתפיים כדי להתייחס קצת לגבי ההסברה הכושלת הישראלית ברשת, השיחות "שלום" שמצד אחד זורמות לכיוון טובת הפלשתינאים ומצד שני מקלה ראש במותם של 4 אזרחים יהודים ישראלים ועוד.

כנראה שבנינו חומה בין ישראל ליהודה ושומרון ובעצם הפכנו את הטרור לבעיה של ה"מתנחלים" ופיגוע בהם זה לא כמו פיגוע בת"א של פעם - מהר מאוד שכחנו מה זה טרור.

Valred | OTM Group 07-09-10 10:28

אתה משחק אותה חכם גדול. יש לך רעיון למשהו? דבר ותציע אותו - אל תלך סחור סחור

ציטוט:

כנראה שבנינו חומה בין ישראל ליהודה ושומרון ובעצם הפכנו את הטרור לבעיה של ה"מתנחלים" ופיגוע בהם זה לא כמו פיגוע בת"א של פעם - מהר מאוד שכחנו מה זה טרור.
בשם מי אתה מדבר ועל מה אתה מבסס את הדברים שאתה אומר?
אתה שוכח כנראה שהמתנחלים (אין שום סיבה לגרשיים שהוספת סביב המילה הזו) האלו שאתה מדבר עליהם גרמו (ועודם גורמים) כל כך הרבה פעמים לצרות עבור החיילים והמדינה שלנו (להזכירך, במרכז שיחות השלום המתקיימות כעת, הבניה בהתנחלויות בירושלים). את הצרות האלו - אתה שוכח מאוד מאוד מהר.
נראה אותם מסתדרים שבוע בלי השמירה של חיילי צה"ל שאותם הם אוהבים לכנות "נאצים".

עמרי שוסטר 07-09-10 12:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Valred | OTM Group (פרסם 778036)
אתה משחק אותה חכם גדול. יש לך רעיון למשהו? דבר ותציע אותו - אל תלך סחור סחור

בשם מי אתה מדבר ועל מה אתה מבסס את הדברים שאתה אומר?
אתה שוכח כנראה שהמתנחלים (אין שום סיבה לגרשיים שהוספת סביב המילה הזו) האלו שאתה מדבר עליהם גרמו (ועודם גורמים) כל כך הרבה פעמים לצרות עבור החיילים והמדינה שלנו (להזכירך, במרכז שיחות השלום המתקיימות כעת, הבניה בהתנחלויות בירושלים). את הצרות האלו - אתה שוכח מאוד מאוד מהר.
נראה אותם מסתדרים שבוע בלי השמירה של חיילי צה"ל שאותם הם אוהבים לכנות "נאצים".

אני חייל ואני אומר שהם "מתנחלים" עם "...". זו אדמת ישראל, זו תמיד הייתה אדמת ישראל ותמיד תהיה. זכותם וזכות כל יהודי להתיישב בחופשיות בכל רחבי ישראל - מדינת היהודים. הבעיה היא לא סיכון החיילים, אלא המצב שבו בכלל יש סכנה לישוב יהודים וצריך שמירה. ההתנתקות היא אחת הטעויות הכי גדולות שאי פעם היו במדינה שלנו. לא הרווחנו כלום, הפסדנו הכל, גירשנו יהודים מבתיהם וקירבנו את הטילים ליהודים אחרים. אל תערב את השואה בשיחה הזו... לא מדובר בנושא שצריך להקל בו ראש ולהעלות מושגים שכאלו.

Valred | OTM Group 09-09-10 12:08

*אקדים ואומר שכל הכתוב בתגובה זו הוא על פי דעתי האישית בלבד*

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 778054)
אני חייל ואני אומר שהם "מתנחלים" עם "...". זו אדמת ישראל, זו תמיד הייתה אדמת ישראל ותמיד תהיה. זכותם וזכות כל יהודי להתיישב בחופשיות בכל רחבי ישראל - מדינת היהודים.

אני יהודי - וכאחד כזה אני בהחלט מאמין בבעלות העם היהודי על אדמת ארץ ישראל. אך בנוסך לזה אני גם מאמין שהציונות כבשה אדמה שהייתה מאוכלסת אלפי שנים על ידי דורות שהתבססו כאן. אין לצפות שהיהודים יגיעו, ידרשו את הארץ, ויקבלו אותה בשקט וללא התגנדות.
אנחנו לא לבד כאן - להתנהג כאילו אנחנו כן וכאילו מגיע לנו כל שנדרוש, וחסר למי שיעז להתנגד, זו לא הדרך. (מפנה אתכם לקרוא את השורה הראשונה בתגובה זו)
בנוסף, יש כוח חזק יותר מאיתנו והכוח הזה נקרא העולם. ההתנחלות, אשר ברוב המדינות החשובות נתפסת כהתנהגות חצופה אשר שמה זין על החוקים, איננה מתקבלת טוב בעיני העולם. ומה לעשות שמדינת ישראל הקטנה, אשר מוקפת מכל צדדיה במדינות אויב, צריכה לדאוג לפחות קצת לגבי דעת הקהל בעולם, שהרי היום זה מה שקובע.

ציטוט:

הבעיה היא לא סיכון החיילים, אלא המצב שבו בכלל יש סכנה לישוב יהודים וצריך שמירה.
כמו שאמרתי, אתה (או אף אחד אחר) באמת לא יכול לצפות שאנחנו נגיע אחרי 2000 שנות גלות חזרה לארץ אבותינו, נתיישב רגל על רגל ונצפה מהחבר'ה שהחליפו אותנו פה בנתיים להכין לנו קפה טורקי Hot Water Small Glass . תכניס קצת מחשבה לרגש ולאמונה ותגיד לי שזה לא נכון.

ציטוט:

ההתנתקות היא אחת הטעויות הכי גדולות שאי פעם היו במדינה שלנו. לא הרווחנו כלום, הפסדנו הכל, גירשנו יהודים מבתיהם וקירבנו את הטילים ליהודים אחרים.
אין לך, או לאף אחד אחר, דרך לדעת את זה. אתה לא יודע ולא יכול לדעת איך היה המצב אילו לא היינו מבצעים את ההתנתקות.
ההתנתקות בוצעה כניסיון להביא שלום לאזור הזה. כמו כל ניסיון אחר, הוא כשל בניסיונו להביא שלום, אך אין אנו יכולים לדעת מה הייתה תרומתו בשיפור המצב הקיים בתחומים אחרים, שכן אין אנו יודעים מה היה המצב אילו לא הייתה ההתנתקות.
אני אוכל לצפות שתגובתך לזה תהיה שאתה כן יודע מה המצב אחרי שבוצעה ההתנתקות, והוא גרוע, אך אני שוב אומר, שאולי הוא היה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

ציטוט:

אל תערב את השואה בשיחה הזו... לא מדובר בנושא שצריך להקל בו ראש ולהעלות מושגים שכאלו.
חס וחלילה. לא עירבתי את הנושא כלל וכלל. ציינתי שהמתנחלים אוהבים לכנות את החיילים שלנו בכינוי שציינתי מעלה כשאלו האחרונים מגנים להם על התחת.
אני יותר ממסכים אם אמרתך האחרונה, אך כנראה שהמתנחלים לא כל כך מסכימים איתך, שכן הם משתמשים בכינוי זה בתכיפות יתרה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:13.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ