![]() |
מה לכולם יש נגד Niros
ראיתי אנשים רושמים שהוא *** בגלל שהוא מעתיק עיצובים.. (לא אמרתי שזה נכון ,לדעתי הוא לא מעתיק עיצובים)
מה שלא יהיה אני לא חושב שצריך להשוות את מה שעשו לנו הנצים למשהו שמעתיק עיצובים... תחשבו על זה :mad: |
הם ילדים קטנים שלא מבינים מה זה נאצים.
עריכה: ושכחתי לציין עוד דבר, הוא לא מעתיק. |
זה הבעיה! שהוא לא מעתיק עיצובים!
כבר מהעיצובים הראשונים שהוא הציג פה בהוסטס אמרו לו "סוף סוף סגנון חדש" וכו', לא יוגע מה אמרו עליו ולמה אבל זה שהוא מעתיק? ממש לא. |
לי אין כלום נגדו .
|
לה - לה גנון הוסטס..
לה - לה הוסטס נשאר כמו שהוא, לה - לה, אף אחד לא עושה כלום בנידון. ואם כבר הגענו לנצאים, הייתי ממליץ להתחיל לאכוף פה את החוקים בצורה מאוד נוקשה ורצינית. |
ציטוט:
|
מעתיקן?, לא נראה לי!
אבל אני לא "מת" על העיצובים שלו --------- עריכה : יש לציין שאלה דברים שלא קשורים אחד לשני :) |
אמממ אני מתלבט אם להמתין שעוד אנשים יאמתו את זה שאני לא גנב ושהם ילדים או שאני אמור עכשיו
לתקוף ולהגן על עצמי? לא נראה לי שאנשים יחשבו מה שבא להם באמת שנשבר לי הזין מהוסטס. וסליחה על הביטוי. מי שרוצה. אני גנב מי שרוצה. אני נ*** |
ציטוט:
בקשר לחתימה שלך אל תדאג ה2 האלה כבר קיבלו חסימה. |
ציטוט:
ואם המדינה הייתה נותנת לכול פשע 15 שנה בכלא, אתה חושב שהבנאדם היה חוזר על מעשיו? אבל במדינה ונתנו לו 3 סך הכול 3 (וגם יש עירעורים, שהרובאתה יוצא מוקדם יותר), זה האומנם 3 שנים ארוכים - אבל אם הוא אחר כך התעשר, או שעשה משהו - הוא יעשה את זה שוב, ברגע שאחרים רואים את זה - אני מאמין שהם גם יעשו כמוהו. אז האזהרה והאזהרה השניה לא עוזרת, אולי עדיף לחסום פה פורומים ולקצץ בהכול? אולי זה העונש המתאים לפה? אולי באמת כדאי שתלמדו להיתנהג, עשית משהו רע בפורום? - מצטערים, גישתך הוסרה (ואין בכלל מי שידבר איתך על זה). שום חוק חברות, ושום דבר לא יפתור את מה שוקרה פה, יד קשה בזרוע נטויה תעיף מפה את האנשים שלא צריכים להיות פה, ותביא לפה את הישנים הטובים והחדשים הטובים שהיתצטרפו. וזה, סתם ..דוגמא למחשבה. |
אני לא נאצי מי שרוצה יכול לחשוב אך לא לומר שיחשוב ויסתום.
זה לא מצחיק יש לי קרובי משפחה ניצולי שואה ואחת שנפטרה אז שיסתמו ת'פה הילדים פה |
נראה לי אחלה גבר!
ואם הוא לא מעתיק עיצובים אז אל תתיחסו אליהם (אני לא רואה הרבה עיצובים אז אני לא יודע אם הוא מעתיק אבל לא נראה לי) |
מסכים עם אלי לחסום גישה לתמיד תעזור פה מאוד מה גם תמנע מלא צרות.
ואממ אפשר להעביר את זה לפורום המתאים ולשנות טופיק זה בעייה כללית לא רק עליי |
ציטוט:
מי החסר בושה? |
לא נראה לי שהם מבינים את משמעות המושג כי אם כן לא היו מעזים לדבר כלל... שמכנים מישהו "נאצי" זה דבר חמור מאוד מכוון שהם חלאת אדמות שעשו פשעים איומים כנגד האנושות עצמה! (כמובן ואני מדבר על "נאציזם - דור מודרני" ולא על ה"ניו-נאציזם" ולא על המושג העתיק...)
|
לי אין שום דבר נגדו דווקא הוא עוזר לי מאד [=
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תבין, זה מה שיש להם להגיד נגדך , הרי הם לא מכירים אותך והם מנסים "לרדת" עלייך.. גם בכך שהם אומרים שאתה מעתיק עיצובים, גם ראיתי שאחד מהם מנסה להגיד את המילה האחרונה רק כדי לצאת מזה "גבר". אבל אם אני לא טועה גם אתה לא צדיק בעניין הזה, אתה לפעמים רושם תגובות לא כל כך מחמיאות (מעליבות) וזה קורה לא מעט פעמים. בכל מקרה אתה יכול להשתנות לטובה, ככה הם יעזבו אותך בשקט. על כל פנים, לא באתי בכדי לפגוע בך אלה כך את זה כ"תגובה בונה" לאופי שלך. אם פגעתי בך אפילו שלא ניסיתי תגיד לי בפרטי, אני מתנצל מראש. יום טוב. |
הוא מעצב מצוין ואני אוהב את העבודות שלי והוא רחוק מלהיות נאצי!!
הוסטס נהיה גנון ואין מה לעשות כבר לא מפרגנים יותר מי כמוני יודע. |
לא פגעת בי אני נותן תגובות לפעמים הם לא טובות אך מה שבטוח שהלא טובות מורכבות ולא זורק
הערות לאוויר זה מה שנקרא תגובה בונה. הדבר שאני הכי שונא זה מעתיקנים, לכן לגבי מקרה ה"הלשנה" אין לי על מה להצטער גם אם בנאדם נזקק הוא לא צריך לגנוב. זהו |
פשוט מגעיל מה שעושים לו, הוא לא מעתיק הוא אחלה בנאדם
|
ילדים קטנים מה לעשות....
וניר לא מעתיק עיצובים,הוא פשוט קנאים. |
את ניר אני אוהב, אחלה בנאדם, תמיד כיף לדבר איתו .
הוא לא מעתיק, ואני הולך לדבר עם אביב . |
אין לי כלום נגד ניר הוא מעצב טוב לדעתי
|
אחלה בנאדם .. למרות שהוא אשכנזי .. :) הוא בין האנשים היותר נחמדים
|
ציטוט:
|
[QUOTE=DoOKaS]אחלה בנאדם .. למרות שהוא אשכנזי .. :) QUOTE]
חחחח הרגת אותי באמת אחלה בן אדם נותן תגובות לא הכי טובות אבל מה שכן הם בונות ועוזרות למעצב להשתפר לדעתי אחלה של מעצב |
אני לא חושב שהוא מעתיק ולא מעניין אותי... אבל לא מת על העיצובים שלו...
|
מכל הזמן שאני פה באתר ויצא לי לראות עבודות שלו... זה 100% שלו והוא לא גונב
אני משוכנע ! וכל המשתמשים שקראו לו נאצי כנראה אינם באמת מבינים מה זה ! נאצים הם אנשים שעינו והרגו את העם שלנו ! אין לי מושג איך אתם יכולים אפילו לדמות בן אדם יהודי לנאצי ! אני מתייחס לזה כדבר חמור מאד מאד ! אתם אולי ילדים קטנים בגן שעדיין מחפשים מריבות עם אנשים שאתם רואים שהם טובים ! Niros אני איתך ! :) BTiger... |
ציטוט:
ונכון הוא באמת בן אדם אחלה. |
חח גם אני אשכזני =]
לגבי ניר. מעצב מצוין. למרות שהתגובות שלו איכזבו אותי מאוד, לא ראיתי עוד עיצובים מימיי שדומים לשלו, הוא לא מעתיקן. איכס מה קשור נאצי?! ניר אחי חח הם בטח סתם פושטקים. |
דרך אגב ניר... הוספתי אותך למסנג'ר ! :) את האימייל שמצויין בחתימה שלך בתור הדבר הזה שהכנת
|
הוא לא מעתיק... הוא הכי ממציא סגנונות חדשים בעולם..
הבעיה היא שהוא לא מפרגן בשקל |
בס"ד
גם אם בן אדם מעתיק עיצובים ומתיחס לא יפה (אני לא אומר שזה מה שקרה) לא אומרים שהוא נאצי |
השוואה לנאצי? בגלל עיצוב?
לאן הדרדרנו.... רק לידיעתכם במדינת ישראל ובמדינות נוספות השוואה של אדם לנאצי היא עבירה פלילית והעונש עליה הוא מאסר בפועל. |
ציטוט:
אני אישית חושב שאתה אחלה בנאדם כמו שנראה לי אני די זמן פה ואתה הכי ישר ואתה לא מעתיק כלום מה שאומר שכן הוא מקנא |
אני לא ממש מכיר אותך Niros אבל אני חושב שזה ממש לא בסדר אם עשו לך דבר כזה.
ואתה לא צריך לכיתעצבן מזה בכלל.! שיחשבו מה שבא להם. פשוט טיפשים תיסלח לי על הביטוי. |
דיון מוזר...
אבל עם כבר... איך לעזאזל הגעתם לנאצי? |
כמה אנשים גינו אותי כ"נאצי" בגלל ש"הלשנתי" על מישהו. לך תבין ילדים.
התגובות שלי אומנם שליליות לפעמים והם בונות שהם שליליות ואומרות בדיוק למה שלילי. אני לא בנאדם שלילי. יש פה הרבה אנשים שיכולים להגיד שאני מגיב להם על עיצובים תגובות חיוביות שמגיע מפרגנים שלא נותנים הערות זה רק לטובתכם ולטובתי. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ