![]() |
למכירה: סקס.co.il
סקס.co.il - מחיר התחלתי 50 אלף ש"ח.
להגיב רק אם הצעת מחיר, לא מעוניין לשמוע שאלות ושטויות מסביב, הדומיין על השולחן, מחכה לשמוע רק הצעות מחיר. |
חבל לך על המאמץ אף אחד לא יקנה את זה ממך פה, שלח איימילים לאתרי סקס וחנויות סקס אולי שם מישהו יהיה מוכן, דרך אגב קבלת אישור כבר על הקניה? דרך איזה חברה קנית.? אני קניתי 2 ועדין לא קבלתי אישור
|
שילמתי הרבה כסף לרשום ולקבל את הדומיין הזה, לא רכשתי אותו בדרכים רגילות כמו רוב האנשים.
אני יודע שאף אחד פה לא יקנה, אבל אולי מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו, אין מה להפסיד. |
הבנתי הרבה הרבה בהצלחה, כמו שאמרתי פה לא תמצא את הקונים, תענה בפרטי
|
אם היה לך sex.co.il אז היה על מה לדבר. אבל דומיינים בעברית, צא רגע מהבית ותשאל 100 איש אם הם אי פעם שמעו על זה. גם אם הם שמעו על זה, אני בספק שיצא להם להקליד אי פעם דומיין שלם במקום לחפש בגוגל.
|
1,500 שקל אני מוכן לקנות עכשיו
|
ציטוט:
|
דומיין טוב אבל לא נוח לכתיבה אני מחכה ל שם.נט
|
גם אני חשבתי על השם הזה כשפתחו את ההרשמה המוקדמת (זה היה ביום רביעי ב2 בלילה נדמה לי). החלטתי לוותר, לא נראה לי ששווה להשקיע גם 100 שקל על שמות בעברית.
אבל אולי אני טועה. בהצלחה |קורץ| |
יכול להיות שאתם צודקים.. אבל לפי דעתי זו מנייה בטוחה, זה נכס, מתי שהו זה יהיה שווה הרבה מאוד כסף (גם עכשיו).
|
ציטוט:
בכל אופן כשקנית את זה סיכנת 100 שקל, שזה לא נורא. אף אחד לא יסכן 50 אלף (התכוונת ברצינות?) ויקנה את זה ממך. |
נכון שהיום זה לא שווה הרבה אבל אם בעתיד מתישהו דומיינים בעברית יהיו שווים משהו אתה תהנה מזה.
80 שקל לשנה? 800 שקל ל10 שנים? הסיכון\סיכוי שיש כאן משתלמים ללא ספק. אם אתה רוצה אני מוכן לשלם את הדומיין ל10 שנים קדימה ולהיות שותף שלך 50% בדומיין. |
דומיין טוב מאד אבל כמובן שפה לא תמצא לו קונים.
מתי רכשת אותו? |
הכסף של הרכישה והחידוש זה כסף נזיל מאוד בשבילי...
סכום הרכישה לא רגיל (לא כמו כל דומיין אחר). אני לא לחוץ... אני לא אתקע איתו הרבה זמן... במקרה הכי גרוע, יש לי עשרות דפים איכותיים של PR5, אז מקסימום אני אקדם אותו תוך 4/5 חודש למקום ראשון בגוגל, ואז הוא יהיה שווה הרבה יותר, והביקוש עליו יעלה. |
צודק גם אני עשיתי ככה עם כמה דומיינים
|
איך קיבלת את האישור על הדומיין ??
הזמנתי בערך 20+ דומיינים ולא קיבלתי עוד שום אישור |
אמרתי לך שילמתי כסף(הרבה), לא קניתי כמו שאתה קניתה...
בוא נגיד שקניתי במין שיטה של "משתמש פרימיום" אם זכות ראשונים. |
מציע 2,500
|
ציטוט:
ולא נראה לי שבאמת הדומיין הזה יהיה שווה הרבה כמו שהרבה אמרו פה.לרוב מי שנכנס לאתרים האלה הם אנשים חרמנים וילדים בני 13-15 ולא נראה לי שכולם מכירים את הדבר שאפשר לכתוב בעברית את שם הדומיין. בהצלחה. |
ציטוט:
|
תקשיבו הייתה כתבה על הדומיוניים האלה זה התחיל רק לפני שבוע(?) אני לא בטוח אבל משהו כזה.
בכל מקרה הכול הולך להפוך לעברית מבחינת דומייונים וכל מי שקנה שמות כמו שהוא קנה הולך להרוויח בגדול. זה יתחיל לתפוס תוך חצי שנה - שנה ואתם תראו את זה.. |
סורי.. אין מצב בעולם שזה יתפוס.
בהצלחה |
ציטוט:
|
לא-נוח-לכתוב-אותי.com, ואם שכחתם WWW בIE הישנים אז זה גם לא יעבוד.
|
ציטוט:
חחחחח 50 אלף ב 50 אלף בוא אני יגיד לך מה אני עושה 1. כסף לרשיון 2. כסף לאוטו 3.בגדים 4.אתר ב 1500 שקל 20 אלף כניסות ביום אז מה אני בא לומר כאן שאתה חושב שמישהו יקנה מימך! חעחע |
ציטוט:
מה אתה עושה ער בשעה כזאת, יש לך ביצפר מחר אז לך לישון כבר. פותח האשכול, להגיד לך תאמת גם אני לא מת על הדומיינים בעברית האלה, אולי העתיד יוכיח אחרת ויראה שזה באמת שווה.. נחכה ונראה. בהצלחה עם המכירה. |
חבל לי לבאס את הבחור הנחמד אבל אני הבעלים הרשום והחוקי של הדומיין סקס.co.il
לילה טוב לכולם. |
ציטוט:
אתה רוצה להגיד שבמקרה נכנסת לפורום הוסטס ובמקרה ראית את האשכול הזה?.. מישהו סתם מנסה לסכל את המכירה.. בהצלחה לפותח האשכול |
חברה' הוא לא יסכל כלום וזה לא משנה מי הבעלים של הדומיין,למכור את זה פה הוא בחיים לא יצליח,זה לא המקום.
אם הדומיין הזה היה שלי היו לי מקומות הרבה יותר טובים לנסות למכור את הדומיין הזה. לגבי יתפוס או לא ,לדעתי זה כן מתישהוא,ואל תשכחו שיש גם דומיינים בעברית מלאה שמבחינת כתיבה הרבה יותר נוחים (כסף.קום למשל) |
|
כל מי שרכש דומיין עברית עם סיומת co.il יודע שהקלדת דומיין הפכה לדבר זניח.
והבין את הפוטנציאל הקידומי של דומיין בעברית. לגבי יתפוס לא יתפוס?סביר להניח שבחיים אנשים לא יקלידו סקס.co.il אבל,הפוטנציאל העצום של דומיין בעברית במנועי החיפוש מובן לכל בן אדם שמתעסק בבניית אתרים וקידום אתרים. לגבי המחיר?גם עוד 20 שנה הדומיין הזה לא ימכר ב50 אלף.אנחנו בישראל לא בארה"ב.בנוסף המילה SEX היא מילה פשוטה ונפוצה שכל ילד חרמן מסוגל לרשום באנגלית בגוגל ולקבל תוצאות הרבה יותר אטראקטיביות בחו"ל. מזל טוב על הרכישה. |
clickshop
אתה אתה טועה אומנם יש בונוס לכל מי שיש לו דומיין בעברית ואותו הוא מקדם אבל זה לא שווה יותר מ 10 קישורים |
ציטוט:
דומיין בעברית לא שווה קידום חינם.אין קיצורי דרך ודומיין בעברית לא מבטיח לבעליו להיות מקום ראשון בגוגל.אם זה מה שהבנת מדברי אני מצטער. דומיין בעברית נותן לך בונוס על מתחרים חלשים ונותן לך קרש מקפצה להגיע למקומות גבוהים בקלות וזה מנסיון. אולי שווה לך לקנות את הדומיין "באבלס" בעברית ;) |
ציטוט:
ככה שדומיין זה לא מספיק (יכולתי להגיד לכם את זה גם בלי הדוגמה, זה נכון בכל תחום, TITLE משפיע הרבה יותר משם הדומיין) |
אבל שם הדומיין אם הוא בעברית זה יתרון שלא בטוח שיהיה למתחרים שלך.
אם יש לך את הדומיין באבלס.co.il ויש אתר אחר עם שם נניח babels-gym.co.il אז לך יהיה יתרון שלמתחרה שלך אין, וגם הוא לא יוכל להשלים, כי אם נניח הוא יקנה את משחקי-באבלס.co.il זה יהיה פחות אפקטיבי. הקטע כאן זה שזה יתרון חד ויחודי, לא כמה שזה משפיע.. תאמין לי שאתרים גדולים משקיעים המון המון המון בקידום, הרבה מאוד כסף ואם יש להם אפשרות לאיזה יתרון שיצור איזה פער מול המתחרים, זה שווה את זה. הקטע שזה יתרון בלעדי . לא משנה כמה הוא מוסיף, עדיין לא לכל מתחרה יש אותו. |
קיצור תנעלו פה כבר אף אחד לא קונה..
חח 50 אלף שקל אחי.. |
אפשר לנעול
כבעלים הרשמי של הדומיין לא נתתי רשות לפרסם את הדומיין למכירה. תודה. |
ציטוט:
|
מעוניין לקנות במחיר 6000
|
הדומיין שייךלבחור שבתמונה - יונתן צביק,
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1603609_n.jpg |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6