![]() |
מכירה TView.me צפייה ישירה
שלום לכולם,לאחר פתיחת האתר TVIEW.ME הגעתי למסקנה שאין לי זמן כרגע לתפעל אותו
האתר פתוח 3 ימים ומניב רווחים של 4$ ליום האתר בא עם עיצוב נוח,ותכנות מצויין. האתר מגיע קומפלט [עיצוב,תכנות,מסד,דומיין] http://www.tview.me מחיר התחלתי: 100 ש"ח קפיצות של 10 ש"ח ומעלה. המכרז יסגר ב15 לפברואר לשאלות יש לפנות בפרטי |
אשמח לקבל הוכחה שהאתר באמת מניב רווחים של 4 דולר ביום.
לפי המונה כניסות יש לאתר 300-400 כניסות ביום חריג שיהיו כל כך הרבה רווחים. כמו כן אשמח לקבל הצעת מחיר למכירה מיידית |
שלחתי תצלום מדוח ביצועים של AdSense בפרטית :)
|
מתי המכרז נגמר?
|
המכרז יסגר ב15 לפברואר,ערכתי את ההודעה
|
100
|
זה לא חוקי אצל גוגל, יסגרו לך אחרי מס' ימים את החשבון.
מה עשית פה? |
סלח לי,ביקשתי את דעתך בנוגע לחוקיות?
האתר מבחינה טכנית לא חוקי לפרסום מודעות גוגל,אבל מחליקים את זה, מניסיון. ההצעה הגבוהה ביותר היא 150 ש"ח עוד הצעות. |
160
|
ההצעה הגבוה ביותר שהתקבלה היא 250 ש"ח עוד הצעות? דרך אגב אני מבקש לא לשלוח הצעות בפרטי אלא לכתוב פה,תודה :)
|
קצת מסריח מה שהולך פה... מכרז הוא פומבי..
הציעו לך פה 100, ואני 160.. עכשיו אני שם לב שאף אחד לא הציע 150. איך אתה פתאום מקפיץ ל250? נשמע לי לא טוב. אני יוצא מהמכרז. |
ציטוט:
|
שובל לא תירד מימני ? תגובה רשלנית ממש הורסת מכרז.
לא זכור לי שחתמתה את TVIEW כפטנט אדוני,בטח ובטח שהאתר שלך לא עובד יותר מחצי שנה אין לך זכות קיום על השם. בקשר אלייך KRER קיבלתי הצעת מחיר ל250 ש"ח בפרטי אני יכול לשלוח לך תצלום. תודה לכולם |
120
|
המחיר שלך לא אקטואלי,
חברים האתר פתוח 5 ימים ועשה כ20$ |
260 ש"ח
|
כל הרעיון במכרז הוא שאנשים פה מציעים לא מה שהציעו לך מחוץ לאתר, ההצעה הכי גבוהה שיש פה עומדת על 160
בנוסף שלח דמו למערכת |
ההצעה הגבוה ביותר היא 260 ש"ח.
globalserv אני יודע שזה הרעיון ולשם כך ביקשתי מהאנשים להגיב עם הצעות פה ולא בפרטי. |
300 שח
|
ההצעה הגבוה ביותר היא 300 ש"ח.
עוד הצעות? |
350
|
מכרז זה שמצעים אתה לא יכול להגיד מחיר התחלתי ליראות באמצע שלא נוח לך ואז להגיד שההצעה הכי גבווה שייתקבלה זה X
אם מישהו רוצה להציע את זה שיצע פה במכרז |
שמע בחור,לא קראתה את האשכול בבקשה לא להגיב תגובות סתמיות,מי שמעוניין שיציע. תודה
|
360 אשמח לקבל דמו ללוח בקרה או תמונות תודה.
|
אני ישלח עוד מספק דקות תמונות מהלוח,
ההצעה הגבוהה ביותר: 360 ש"ח |
370
|
אשמח לקבל גם תצלום
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ