![]() |
ביקורת על MillionPixel.co.il - פרסום באינטרנט
שלום לכולם, בבעלותי אתר חדש שהושקעו בו המון מאמצים, כסף ותכנות,
החל משבוע הבא יפורסם האתר באינטרנט באלפי שקלים. אתר מיליון פיקסל הינו אתר פרסום ע"י רכישת פיקסלים בודדים, פיקסל = 1 ש"ח. לא נרחיב בדיבורים, אתם בוודאי מכירים את האתר "Million dollar homepage" אז זו בעצם הגירסא הישראלית, כתובת האתר: http://www.millionpixel.co.il אשמח לביקורות בונות לגבי האתר, בברכה, אלעד שבת שלום ופורים שמח |
קודם כל אחלה דומיין.
דבר שני כמה הערות: א' בכרום אי-אפשר לבחור משבצות (לקנייה) ב' לאחר שכבר בחרתי את המשבצות (ב- IE), זה לא מראה לי בשקל אלא ב-$. אתה חייב המון המון המון המון שיווק לאתר שכזה, אחרת למה שמישהו יקנה ממך פירסום ולא מאתרים אחרים שיותר מצליחים ברשת. |
תודה רבה על ההערות, אני יבדוק זאת בכרום,
בקשר לשיווק, זה בתהליכים, בשבועות הקרובים הולך לצאת הרבה כסף על שיווק. |
כבר היה אתר ישראלי כזה, לא הצליח...
אבל אם תפרסם כמו שצריך, אפשרי ביותר להצליח - בהצלחה שיהיה :) |
כן זה בדיוק מה שאני בוחן והולך לעשות, תודה.
|
פתחתי בעבר אתר דומה http://pixelscreen.co.il
עם כל הפרסום.. זה לא הכי הלך.. כנראה שברעיונות כאלה אפשר להשתמש רק פעם אחת .. בכל זאת אני מאחל לך המון בהצלחה :] |
תודה רבה.
|
רעיון טוב אבל לא ילך לך מכמה סיבות שהמרכזיות שבהן היא שאין מה להשוות את שוק בעלי אתרים בעולם לשוק בעלי אתרים בארץ.
דבר שני האתר המוצל והמפורסם נעזר בכתבה ב BBC לצורך פרסום,עם כתבה כזו הייתה מצליח למכור גם אוויר לאנשים. |
הכתבה בBBC הגיעה אחרי
|
האינטרנט שונה לגמרי היום ממה שהוא היה בתקופה של אלכס טו.
מה גם שהעיצוב של האתר חלש ביותר ויש חלקים לא מתורגמים. לפחות לעשות הכל טיפ-טופ על מנת להעלות את הסיכויים. בהצלחה :) |
חלקים לא מתורגמים? איפה?...
והעיצוב אמור להיות פשוט ולא איזה משהו מוגזם |
למה שאני אפרסם אצלך ?
במיוחד כשהמחיר למשבצת / קוביה הוא 27$ .. מה זה יתן לי ? איך זה יעזור לי בדיוק .. ? וכשהיו מיליון פיקסלים מי יראה אותי בכלל ? |
זה בדיוק מה שאתה לא מבין... ברגע שיהיו מליון פיקסלים כל הארץ בערך תיכנס לאתר הזה...
עיתונים, אתרים, כלי תקשורת וכו'.. הדבר הזה יהיה היסטוריה במידה וזה יצליח |
מה גם, שהמחיר הזה הוא ל3 שנים שהפרסומת שלך תופיע באתר, קח זאת בחשבון
|
עם פרסום והשקעה האתר יצליח , עיצוב נחמד , בהצלחה!
|
דבר ראשון, כל הכבוד על היוזמה, בהצלחה.
הרעיון של האתר הזה, מבוסס על רעיון שהמציא סטודנט (אם זכור לי נכון אמריקאי) , לפני כמה שנים, הוא עשה מזה מליון דולר. מאז יש כמה עשרות אתרים כאלה, אין הרבה תחרות - יכול להצליח. ראיתי שהלינקים מפנים לדפים שעושים הפניה (איזה הפנייה זה? 301?), זה עבודה טובה, לא ידרגו את האתר כחוות קישורים. המון בהצלחה :) |
תודה רבה שלומי, וכן, 301.
|
איזה רעיון גדול זה
אבל הביצוע רע |
ביצוע גרוע? בוא תפרט בבקשה
|
ציטוט:
אפשר לנסות לשכור מעצב עם סגנון מודרני ולהטמיע בעיצוב שלו את המערכת שלך. לא צריך משהו "גרנדיוזי" כמו שאמרת, אבל לא אמרתי שצריך. אמרתי שצריך מודרני ומלוטש היטב, לא מסע בזמן :). בנוסף, בפעם האחרונה שניסיתי, לא היה ניתן לבחור משבצות ב CHROME. (אולי עכשיו זה סודר, לא בדקתי). מקווה שתקח את זה בתור ביקורת עניינית. |
באמת אי אפשר לבחור משבצות בכרום . תקן אתזה.
|
כן זה בטיפול, תודה על הביקורת, צודק העיצוב באמת לא משהו והוא יוחלף בקרוב
|
בהצלחה נראה טוב (:
|
תודה רבה!
|
עדיין לא ניתן לבחור משבצות לקנייה בכרום. חוץ מזה מציע לך לעבוד על הלוגו..
|
לפי דעתי, לא שווה את המחיר
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ