![]() |
[מוכר]לייקים לדפי אוהדים בפייסבוק לפי הזמנה
שלום לכולם,
כיום הפייסבוק הוא אחד מכלי הפרסום הגדולים ביותר ברשת, המון עסקים גדולים בארץ ובעולם מקדמים את עצמם דרך הפייסבוק, אם גם אתם רוצים לקדם את העסק שלכם דרך הפייסבוק ולחשוף את הדף שלכם לאלפי אנשים חדשים - צרו קשר עוד היום! כמובן שלא רק את העסק אתם יכולים לקדם דרך הפייסבוק, אפשר לקדם כל דף בפייסבוק בכל נושא. מעוניינים? נא להשאיר פרטים ליצירת קשר ואני אצור אתכם קשר בהקדם. |
צור איתי קשר בבקשה
אני אצטרך לכמה לקוחות שלי תודה שבת שלום |
מחירים?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
עבדתי איתו,
ממליץ. |
שלח לפרטי דרכים ליצרת קשר (פלא , מסן )
|
יש שיטה מסויימת שאתה מקפיץ את הלייקים?
יש כמות של לייקים שאתה יכול להקפיץ ? ומה המחירים ? |
ציטוט:
ציטוט:
|
שלח לי פרטים (לא יצירת קשר)
|
ציטוט:
|
email / msn: snirnm@gmail.com
|
אשמח לשמוע מידע נוסף.. צור איתי קשר
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אשמח לשמוע פרטים נוספים בהודעה פרטית.מחירים וכמויות שאתה יכול לספק.|קורץ|
|
בוא אני יחסוך לכם את הטירחה בהודעות פרטיות :
"המחיר הינו 300 ש"ח פר אלף לייקים" |
ציטוט:
ציטוט:
למזלי יש פה לא מעט אנשים שרוצים את הטוב ביותר על מנת לקדם את העסק שלהם. |
ציטוט:
בנוסף,האם מדובר על לייקים אמיתיים? או לייקים שאנשים לא יודעים על מה הם עשו לייק? |
באיזה דרך אתה עושה את זה, אשמח לשמוע פרטים על זה.
האם זה דף שחייב לעשות לייק וכל השטויות האלו. תודה |
ציטוט:
ציטוט:
|
300 שקל זה יחסית יקר למחיר הממוצע בשוק. שהוא 100 שקל....
בהצלחה במכירה |
ציטוט:
שוק הלייקים האיכותיים נע בין 300 ש"ח ל 1500 ש"ח לאלף לייקים. מי שמחפש איכות ובאמת שייצא לו משהו מקניית לייקים, זה המקום. |
ציטוט:
אין דבר כזה לייקים מזוייפים.....מה ההבדל בין הלייקים "המזוייפים" "לאכותיים " שלך |
ציטוט:
אני מפרסם את הלקוחות שלי על הWALL של הדפים שלי בכיתוב מושך ולעיתים תמונה, מי שמתעניין נכנס ועושה לייק, מי שלא לא. אלו לייקים איכותיים, ועל איכות צריך לשלם. |
פניתי לכל מי שביקש.
עדיין יש לי מקום לקבלת פרוייקטים חדשים. |
צור קשר
|
ציטוט:
|
אחלה לייקים,מומלץ,למי שרוצה לייקים מרובים תוך זמן קצר...
|
ציטוט:
|
אני לא מבין מה ההתעלמות ולמה אתה פונה למנהלים שימחקו הודעות שלי או משהו
אני כבר עשר פעם מבקש ממך לפנות אליי וליצור איתי קשר ואתה פשוט מתעלם.... מסנג'ר - nadavpld@hotmail.co.il |
שלח לי פרטים למייל : chaisorya@gmail.com
|
ציטוט:
שלחתי לך הודעה שוב. ציטוט:
|
היי,
אנא צור קשר ב imomenta@gmail.com
אשמח אם תצרף קישורים לקבוצות שכבר השגת להם לייקים , או היכן אתה הולך לפרסם את המודעה כדי לגייס את הלייקים. האם יש לך פילוחים ממוקדים של גילאים? בוגרי צבא? סטודנטים? אקדמאיים? להתייחסותך במייל אשמח. |
ציטוט:
|
צור קשר בפרטי
ערב טוב :) |
ציטוט:
|
יש לי מקום לעבודות נוספות.
|
אתה יכול להפנות את זה לקהל יעד ממקום מסויים נניח ארה"ב ?
אם כן שלח הודעה פרטית |
ציטוט:
|
אשמח שתיצור איתי קשר, תודה.
|
שלום מידן,
אני מעוניין בקידום של דף הפייסבוק שלי. כמו שאני מבין הלייקים אמיתיים ממשתמשים פעילים שביצעו את הלייק ביודעין, אני מחפש לייקים ישראלים, לפחות רובם מעל גיל 18 הדרישה היא שהפרופיל של המשתמשים שמבצעים את הלייק יהיה פרופיל שבממוצע יש להם יותר מ20 חברים, בד"כ אפשר לראות להם את הWALL, ובד"כ רוב הפעולות על הWALL הן לא ביצוע פעולות של לייק. אם זה בסקופ של הקידום שאתה מבצע, הייתי מעוניין לקבל עוד מידע, אנא שלח לי הודעה פרטית. למנהלים: ביצעתי הקפצה שכן המערכת לא איפשרה לי לשלוח לפותח האשכול הודעה פרטית. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ