![]() |
TranSong- תרגום שירים
שלום לכולם,
רציתי להציג את האתר-בלוג שלי. TranSong- תרגום שירים. TranSong תרגום שירים זה אתר-בלוג שבעצם מתרגם שירים מאנגלית לעברית. בכל פוסט ישנו קליפ, מילים באנגלית וממול תרגום בעברית. אפשר לבקש כמובן בקשות לתרגום. התרגום יתורגם תוך מספר ימים.. לפעמים אפילו יום אחד. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. http://www.transong.co.il/wp-content...mages/logo.gif TranSong- תרגום שירים Http://Www.TranSong.Co.Il |
רעיון יפה מאוד
אתר מסודר,בלי הרבה בלאגן. בהצלחה. |
תודה. :)
|
כמו שאמרתי לך שון ,
אתר עם פוטנציאל גבוהה מאוד מאוד יפה , מסודר נעים לעין רק תשקיעו בתוכן ולדעתי הוא יצמח , בהצלחה :) |
תודה דור..
ולקחתי תעצה כמו שראית.. יהיו הרבה תרגומים עכשיו.. ;] אני גם עונה לכל בקשה יחסית מהר.. |
נחמד , אהבתי תרעיון , אשמח להחלפת קישורים!
http://www.eblog.co.il/linkman/links.php |
איפה אני בדיוק מופיע?
בתוך דף פנימי באתר שלך? בעצם, המשתמש צריך להיכנס להחלפת קישורים בשביל לראות אותי? |
ציטוט:
מקווה בשבילך שהאתר שלך פועל עם רשיון אקו"ם (הצגת קליפ דרך יוטיוב + הצגת מילים לשירים) אני אישית לא הייתי מסתכן בתביעה ממהם. כך או כך, שיהיה בהצלחה :) |
אהבתי מאוד, באמת..רק דבר אחד...
אתה משוגע חח?? אתה חייב ברישיון אקו"ם..זה מאוד מסוכן..האתר שלך ממש טוב ואני לא רואה סיבה שהוא לא יתפרסם ויהיה מאוד מוכר..גם לאקו"ם. אל תסתכן.. |
ציטוט:
אם אתה מעוניין אני יכול להוציא לך מהדף הראשי :] |
רישיון אקו"ם? :S
זה שירים בלועזית אקו"ם קשורים גם אליהם!? |
נראה יפה ונוח, רק בווידג'ט של הקטגוריות זה מעצבן שיש רשימה ארוכה כזאת. תשתמש במקום זה בווידג'ט של התגים ותגדיר שם שיציג קטגוריות, זה יראה יותר יפה
|
ציטוט:
אבל הבנתי שגם עבור יצירות בינלאומיות צריך לשלם לארגון מסויים.. אני לא יודע עד כמה הוא מחמיר.. צריך לבדוק. |
אם תוכל לברר לי אני אשמח..
|
|
וואו, רעיון מקורי, מוצג יפה, כל הכבוד, LIKE כמו שאומרים.
אני רוצה להעיר על שני דברים שיכולים לשנות אתר מהקצה לקצה, נסה לעבוד על לוגו אחר, הוא לא מייצג כל כך את זה, הוא מאוד פשוט. הדבר השני, שלדעתי חשוב, נסה לעשות מערכת שלוקחת את הTHUMBNAIL של יוטיוב ומציגה אותו ליד השם, זה יהפוך את הבאתר להרבה הרבה יותר נוח לקריאה. אני מאחל לך הרבה בהצלחה, אגב הייתי שמח לעשות לך מן "סרטון הסבר" כזה על האתר, בקרוב אני פותח על זה אשכול, אז תבדוק בסטטיסטיקה שלי :) שלך, מיכאל. |
שלום מיכאל,
לא הבנתי ממש למה התכוונת במערכת של יוטיוב. וכן על הסרטון הסבר. שלח לי ה"פ עם הסבר יותר מפורט למה התכוונת. ואם LIKE כמו שאומרים.. תעשה לייק באמת חח יש שם צד ימין.. :) לכל אלה שאמרו על אקו"ם. חשבתי קצת בהיגיון. ואם להציג סרטונים מיוטיוב באתרים, יוטיוב לא הייתה נותנת אפשרות כזאת מלכתחילה? לא נראה לכם הגיוני? הרי יוטיוב הגדולה לא תעשה אפשרות כזאת להטמיע את הסרטונים באתרים אישיים. אם זה בכלל לא חוקי. אחרת זה הכשלה. ואפשר לתבוע אותה עצמה. שהיא מכשילה וגורמת לאחרים לעבור על חוק. מכיוון המילים לשירים באנגלית. אני עוד לא יודע אם זה חוקי או לא. אבל אני גם זה חושב שכן. כי יש מלא סרטונים גם שמציגים את המילים. ולכן זה נשמע הגיוני. |
עיצוב יפה, רעיון נחמד מאוד, בהצלחה עם הקידום של האתר בגוגל - אם לא תשקיע בקידום יהיה לך קשה להביא כניסות.
|
תכתוב כל שיר שהעלתי לאתר.. בצירוף המילה "תרגום" בגוגל.. ותראה איפה אני נמצא.. :)
|
חיפשתי - Staind- Outside תרגום
לא ראיתי אותך בדף הראשון..אז לא מעניין, אתה צריך לשנות את הTITLE'ים באתר שלך , למשל בדף הראשי: תרגום שירים - TranSong שקודם יופיע הביטוי, זה רצוי מאוד. אין לך גם תגיות תיאור ואפילו לא חיפוש בדף הראשי...שזה חבל מאוד..באמת. |
תחפש עוד שבוע.. העלנו את זה לפני כמה דקות.
לדגומא Someone like you. העלנו לפני שבוע. תחפש בגוגל. מקום 4-5.. |
ציטוט:
סרטונים אשר כוללים כתוביות ביוטיוב נמחקים ברגע שחברה מדווחת עליהם. |
אתר מדליק אהבתי.
|
|
בדקתי.. היוטיוב חוקי.
המילים לא. הורדתי את המילים לבנתיים. אולי בהמשך נחזיר.. אשמח אם תעשו לייקים... ותפרסמו תאתר לחברים.. [ד"א אפשר לבקש תרגומים...] |
תן לי לתקן את אלו מעליי:
רישיון אקו"ם מצריך רק במידה והוא נותן הורדה, מעלה שיר אבל כל עוד זה רק מילים עם קרדיט מותר לו. האתר באמת נחמד אבל רק שאלה: האם חשבתם באמת לשיר את המוזיקה ובאמת לתרגם את השיר ולשים ביוטיוב או רק לתרגם מילים? |
אתה מתכוון לתרגם עם כתוביות בקליפ עצמו?
חשבתי על זה. אבל זה רמה מעל.. וכרגע אני מעדיף ככה.. לא רק, שזה גם טוב לקידום הרבה... אולי בהמשך.. :] |
הייתי מציא לך לתרגם קליפים, יותר אפקטיבי ככה אנשים גם כאלה שלא מחפשים תירגומים יוכלו להיחשף לאתר שלך או כאלה שאין להם כוח לחפש ביוטיוב אז הם יכנסו לאתר שלך ודרכך.
*תירגום קליפים בנוסף לטקסט, לא או זה או זה. |
ציטוט:
ובכל הקשור ליצירה או לחלקים ממנה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ