![]() |
ביסייטס מציעה 2 שרתי משחק בחינם
המבצע נגמר! תודה רבה על רוח ההתנדבות שהייתה גדולה מאד מהצפוי. יש לציין כי הרבה מאד כתובות ניתנו מתוך רוח התנדבותית ולא על-מנת לקבל שרת בחינם. נאספו כתובות רבות של שרתי ונטרילו, ושוב - תודה לכולם. שלום לכולם, היום, כמעט כל החברות בישראל מוכרות שרתי ונטרילו חוקיים (גרסה 2.3). עם זאת, יש כמה חברות שמוכרות שרתי ונטרילו לא חוקיים (גרסה 2.1). החברות שעושות את זה בעצם גונבות את הונטרילו מהחברה שכתבה אותו, ואחר-כך מוכרות אותו בכסף ללקוחות (או נותנות אותו יחד עם שרת משחק, שזה אותו דבר). כדי שנוכל למנוע מהחברות האלה לעשות את זה, מה שאני צריך זה כתובות של שרתי ונטרילו 2.1 . אם קניתם שרת מחברה שמכרה לכם ונטרילו 2.1, ויש לכם הוכחה שאכן קניתם את השרת (קבלה או משהו דומה), והשרת עדיין פעיל - אנא פנו אלי. בתמורה, תקבלו אחד מהדברים הבאים : שרת משחק 12 שחקנים סורס לחודש. שרת משחק 12 שחקנים 1.6 לחודש. שרת ונטרילו/טימספיק (חוקי, כמובן) ל 3 חודשים 25 מקומות. וכמובן, את ההרגשה הטובה שעשיתם מעשה טוב והפסקתם גניבה http://www.gamer.co.il/gamer/forum_images/bigsmile.gif. אם אתם כבר לקוחות של ביסייטס, תקבלו זאת בתור זיכוי לחשבון שלכם (כלומר, נניח שיש לכם שרת 12 שחקנים סורס, תקבלו חודש נוסף). איך עושים את זה? 1. פונים אלי במסנג'ר / ICQ / אי-מייל, וכותבים של איזה חברה הונטרילו הלא חוקי שיש לכם (יכול להיות שכבר לא נצטרך שרת של אותה חברה). 2. אם נצטרך כתובת ונטרילו של אותה חברה - ניקח את הפרטים, ובתמורה תקבלו את השרת בחינם. תודה, בני אי-מייל / מסנג'ר : benny@beesites.co.il אייסיקיו : 715125 * המבצע מוגבל כרגע ל 2 לקוחות, אבל ייתכן שנגדיל אותו בהמשך ** אל תשלחו אלינו את הכתובות, קודם תבררו איתנו אם בכלל יש צורך בכתובות IP של אותה חברה, כי כבר יש לנו כתובות של שרתים לא חוקיים של חלק מהחברות *** חשאיות מובטחת - לא נספר לאף אחד מי פנה אלינו, וגם לא נעביר לחברות את כתובות ה IP שתשלחו לנו אלא לחברת ונטרילו עצמה שתפעל לסגירת השרתים הלא חוקיים. המבצע נגמר! תודה רבה על רוח ההתנדבות שהייתה גדולה מאד מהצפוי. יש לציין כי הרבה מאד כתובות ניתנו מתוך רוח התנדבותית ולא על-מנת לקבל שרת בחינם. נאספו כתובות רבות של שרתי ונטרילו, ושוב - תודה לכולם. |
פשש יפה לאללה,זה כמו המבצעים שהולכים בחנויות אצלנו בעיר:P
תביא סטיקר של זה תקבל בגד מתנה:P יפה מאוד. בהצלחה ! |
אחי זה רעיון מה טוב...
אבל לא ניראה לי שמישהו ילשין פה על חברות אחרות אני אישית הייתי רוצה לעזור אבל אני לא אוהב להרוס לאחרים! אז תפססיקו לנסות להרוס כבר דפקתם לכולם את הCZ הפרוץ לא מספיקק?? |
יפה מאוד, אחלה רעיון.
בהצלחה בני. |
ציטוט:
אפילו אגורה אתם לא יכולים להשקיע. עד כמה אפשר להיות בוט ולא להשקיע 50 שקל לקנות HL1 או 200 ל- HL2 זה גרושים!! ועשינו נכון כש"דפקנו" את קהילת Gamer.cZ. בני אחלה יוזמה :P |
בני,
את הרושם אצלי עשית. הלוואי וכל החברות היו כמוך!=] |
ציטוט:
שמתי בכוונה את ה"הלשנה" במרכאות. הלשנה היא מושג מאד בעייתי. לדוגמא : אם תדע על ילד שמתעללים בו, לא "תלשין"? תתן לתופעה להימשך? דוגמא 2 : אם תדע שמישהו פרץ לבית של חבר שלך וגנב משם את כל רכושו - לא "תלשין"? אז כאן אותן ""חברות"" גונבות ממני, גונבות מונטרילו, והן מפעילות תחרות בלתי חוקית מול כל החברות שכן מוכרות שרתים חוקיים. אז בכך שיתמכו בהן, האם יעשו מעשה מוסרי? |
רעיון מצויין,
בהזדמנות זו שווה אולי לקרוא גם לשאר בעלי החברות לנהוג באופן דומה. |
מי אמר שאני לא רניתי פשוט יש ילדים שאין להם את התקציב לקנות את המשחק :\
ואת זה אתה לא תבין? אוקיי בוא לא ניקראה לזה הלשנה.. נחשיב את זה כלהרוס לילדים אחרים את הפרנסה בלגלות דברים עליהם.. סבבה<?? ובי איתך עכשיו אני משחק :D? |
אחלה יוזמה,
אני מקווה לפחות שתתריע בפני אותן חברות לפני שתלך לדווח. |
בני מותר לתת חינם שרתי ונטרילו 2.1 ?
איל |
ציטוט:
למה שלא תחלק בחינם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אקצר, כי הבאתי כבר כמה פעמים הכל בצורה מאד מפורטת : בתנאי הרישיון של 2.1 נכתב שמותר לחברת ונטרילו לאסור הפעלה של גרסה זאת במידה ויצאו גרסאות עתידיות. תנאי הרישיון של גרסאות 2.2 ומעלה קובעים ש : אין להשתמש בגרסאות קודמות (לענייננו - 2.1) השימוש למטרות מסחריות (כמו מכירה או חלוקה בחינם יחד עם שרתי משחק/שירותים אחרים או סתם לפרסום) בגרסה 2.3 אסור. מותר להוריד את גרסת הניסיון של 2.3 בחינם לצורך פתיחת שרת ניסיון אחד ויחיד של 8 מקומות לצורך בחינת השרת בלבד, אך לא למכור/לחלק אותו. |
אולי תגיד להיות מלשינים וזהו?
|
ציטוט:
"להרוס לילדים אחרים את הפרנסה בלגלות דברים עליהם", אפשר להציג את זה בצורה יותר מציאותית : יש חברות שמוכרות מוצרים גנובים, ובכך מתחרות בחברות החוקיות תחרות בלתי הוגנת. כלומר, אם מישהו מוכר מוצר שהוא גנב (ולכן לא עלה לו כסף) במחיר שיותר נמוך מהמחיר שבו אני קונה את אותו מוצר - הוא מתחרה בי (ובחברות אחרות) תחרות בלתי הוגנת. למה אני צריך לסבול בגלל חברות כאלה? |
ציטוט:
חברות שאני יודע שמודעות לאי החוקיות שבעניין זה, ועדיין עוברות על החוק, אני לא רואה סיבה להזהיר אותן, מכיוון שהן כבר יודעות על אי החוקיות. אם מדובר בחברה שבעליה לא יודע על כך שהוא עושה דבר בלתי חוקי, אני איידע אותו ולא ישירות את ונטרילו. |
ציטוט:
|
טוב שמע גבר תעשה מה שבראש שלך
ובשוק אף פעם אין תחרות הוגנת גל הזמן אחד יקום וירמה בקצת. אתה לא יכול לעצור את כל העולם בני אני מבין שזה הורס לך אז תרמה גם קצת אבל בדרך חוקית יותר.. טוב שיהיה בהצלחה תגיד לננו איך זה מתקדם... |
ציטוט:
ולדעתי זה הולך לו ממש לא רע.. :o |
ציטוט:
אני לא מנסה לעצור את כל העולם, אני מנסה לעשות צדק רק בפיסת העולם הקטנה שלנו. |
בהצלחה בני.
אוהבים אותך :) |
יפה מאוד :)
מרשםי גם כן... שאלה לי אליך אבל, אם חברה מסוימת הריצה שרת Ventrilo 2.1.4 אבל לא מכרה אותו, הריצה אותו בשביל עיסוקיה הפרטיים בלבד. מה אז ? |
טוב מאוד בני!
|
ציטוט:
אם חברה מסויימת משתמשת בו לצורך הפעלה של איזה שרת קטן שבו המנהלים מדברים או משהו כזה - לא חוקי אבל ניחא. אם החברה לא מוכרת אותו אבל נותנת אותו בחינם יחד עם שרתי משחק, זה לא חוקי בדיוק כמו מכירה של השרת עצמו. |
רעיון מאוד טוב
ומה עם TEAMSPEAK ? גם יש חברות שמוכרות TEAMSPEAK לא חוקיים |
ציטוט:
אני מדבר על מה שציינת שרת קטן, שבו המנהלים מדברים עם לקוחות או משהו כזה. (ללא תמורה לחלוטין). זה ניחא, או לא חוקי ? איל |
ציטוט:
או במילים אחרות - שאלה יהיו הצרות שלנו. |
ציטוט:
|
:)
בהצלחה לך ב "מלחמה" |
בהצלחה בנו'ש, אחלה מבצע, העם איתך :)
|
בני , בני איך תמיד אתה מפתיע {:
גם אני מצדי להשתתף בזה אין לי בעיה בהצלחה :) |
ציטוט:
ניחא= 1. מותר אף אחד לא יגיד לך כלום (על פי התנאים שמופיעים בגירסא 2.1.4) , ואין עילה להאשמה נגדך. ניחא =2. בבית משפט תקבל רק קנס ועבודות שירות, בלי מאסר בפועל. ניחא= 3. בכל מקרה זה לא חוקי, חייבים לשלם ל beesites, בשביל להריץ כל סוג של ventrilo מותר או אסור? (מבחינת חברת ventrillo, לא דעתך האישית.) איל |
ידוע לי כל כמה חבל שאתה לא עונה לי באיי סי קיו
אשמח אם תשלח הודעה ל 261606341 |
לא בא לך לשלם ל BEESITES להריץ VENT חוקי
שלם ל VENTRILO.COM יעלה לך ביוקר, עדיף כבר לשלם ל BEESITES |
ציטוט:
אין צורך להתנצל. בשביל זה יש את הפורום, כדי שיהיה אפשר ללבן נושאים עד תומם. הבחירה החוקית היא ניחא 3. כלומר - לפי תנאי השימוש בתוכנה אסור להשתמש בגרסה 2.1 לכל מטרה שהיא. אם חברה כלשהי רוצה רק איזה שרת ונטרילו קטן כדי לדבר, היא יכולה לקנות מהחברות שמוכרות שרתי ונטרילו חוקיים בישראל (יש כ 10 חברות כאלה), זה יעלה לה משהו בסביבות ה 25 ש"ח לחודש, וזה כמובן חוקי לגמרי. ומצד שני, למה ניחא? ניחא, כי אם השימוש הוא שימוש עצמי בלבד, זה פחות חמור בהרבה מאשר חברה שתמכור את השרתים הלא חוקיים או תיתן אותם יחד עם שרת משחק. |
כמו סמים לשימוש עצמי פחות חמור מהסחר עצמו......
|
בהצלחה בני :)
|
ציטוט:
הוא אל מוכר את זה עם כלום, פשוט חברי הארגון מדברים בתוכנה וזהו. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ