![]() |
עיצוב חדש - הוסט [ צריך חוות דעת ]
אוקיי הניסיון השלישי הרביעי לא זוכר כבר איזה ל עיצוב לאתר חברת האיחסון שלי ושל ניר
כנראה שזה מה שייבחר תגובות בונות. לא מקובל עליי לא אהבתי כמו שלא מקובל על החוקים. לא אהבתם? למה??!@#!@# אהבתם?? מה אהבתם? אם אפשר זה יעזור תודה רבה למגיבים http://img232.imageshack.us/img232/9274/dat1dz.jpg http://img232.imageshack.us/img232/9274/dat1dz.jpg :qqb003: ניר |
נחמד
נחמד ויפה
|
יפה מאוד.. אהבתי הכל.. חח :)
|
נחמד.. אהבתי כמעט את הכל
|
אוקייי תודה, עוד תגובות =]
|
יפה מאוד. אהבתי.
רק הכותרת שמאחורינהן יש אדום לא כ"כ יפות. "שלום וברוכים הבאים" ו"מפרט השרת" חוץ מזה אחלה. טל. |
אוקיי אני כנראה ישפר באמת את החלק הזה הוא נראה לי קצת גדול מדי
|
הכל טוב ויפה
אבל לדעתי צריך להוריד את הכותרת הענקיות האלה "שלום ובורכים הבאים" את המפרט שרת אפשר להשאיר כפתורים מאוד חמודים כעקרון זהו אולי רק לשנות את התמונה של הבחור למשהו אחר |
נחמד, רק את הלוגו אהבתי.
|
לוגו או באר?....
בכל מקרה תודה עוד תגובות זה חשוב אני אציג בעתיד גרסא חדשה |
אחי אני אישית ההיתי מפחד לאחסן תאתר שלי עם נציג שירות כמו בעיצוב שלך...
יותר מידי תמונות לדעתי נחמד! |
אוקיי אני יחליף תחלק ההוא של הברוכים הבאים במפרט או לפחות תתמונה של האיש OK?
אין פה הרבה תמונות.. |
ציטוט:
|
לא לא אני רק רוצה שלא יחשיבו לזה כל כך יחס בכך שאני אומר מראש שאני ישנה בבקשה לא לסטות,
ואין צורך שתגיב עוד הודעה =] תודה |
ברוכים הבאים ומפרט שרתינו יותר מידי גדול!
|
מעולה ניר!
רק תעיף את התמונות ותשים יותר יפות. |
חיה, אבל כל החלק של ברוכים הבאים ומפרט השרת פשוט הורס את העיצוב ואני לא מגזים חבל לקלקל כזה עיצוב יפה, אני אומר שוב אחי כל החלק האמצעי פשוט הורס את העיצוב עם תתקן את זה ותשקיע דימיון ומחשבה עמוקה יחטפו את העיצוב אחי...
|
אוקיי תתיחסו למה שרשמתי שאני ישנה את זה =]
|
הבאר מהמם! השרתים האפורים ששמת בצד הם נדמה לי מעיצוב אחר שלך לא? גם אם לא הצבעים שלהם לא כל כך מתאימים לדעתי. בכללי עיצוב יפה!
|
הבאר חמודה לא אהבתי את ה@ הזה.
וכל החלק התחתון לא אהבתי מסורבל מידי ומצועצע מידי. ומה הקטע שלא להגיב תגובות כמו לא אהבתי? זכותי המלאה לרשום מה שאני חושב. אבל צריך לנמק מדוע. הבנת את החוקים? |
זה בדיוק מה שרשמתי.
פעם הבאה תקרא עד הסוף. תודה על התגובה עוד.. |
אחלה עיצוב כמו כל העיצובים שלך..
|
תודה אחי
|
עיצוב יפה, אהבתי הכל חוץ מ-מה שאתה אמור לשפר.
|
יפה מאוד,
אני יודע שעיצוב לחברה צריך להיות מקצועי ועוד אבל בכל זאת, צריך למשוך את העין והעיצוב הזה יותר מדי ......... משעמם צריך לעשות עיצוב מלא שמחה ורענון בשביל שאנשים יהנו להסתכל על האתר |
להפך מה שהתמקדתי בעיצוב הזה שאכן יהיה מקצועי אך לא יבש כמו רוב העיצובים הרצים פה עם הצבעים
הדהויים. שלי לא דהויים. אם תשים לב אשמח =]... עוד תגובות |
חמוד מאווד
|
לא אהבתי את ה @ בבאנר....
|
אם זה היה באנר :S....
אוץ כמה אנשים יש שמתבלבלים במושגי עיצוב =]... תודה עוד תגובות |
ניר נחמד מאוד עדין לא ממצא שליש מהיכולת שלך...
|
אנלא יודע על איזה יכולת אתה מדבר אין לי סגנון אחיד לכן אתה יכול לחשוב אבל אותי זה מספק וזה
מה שנעלה איתו עם שינויים קטנים |
יפה!
|
נחמד אחי חלש שלך..
|
אוקיי עוד תגובות בבקשה
|
בס"ד
פצצה!! |
לא משו בכלל, אתה מסוגל הרבה יותר מזה!
ממש חלש שלך! לא מסודר, לא מקצועי , באר על הפנים.. |
יש הבדל צבעים ענק בין הלוגו לעיצוב בכלל... הלוגו מלא חיים וכל השאר אפור מת עם טיפה "דם" [האדום]
השרתים לא לטעמי... פשוטים מדי... הלוגו עם העננים נימצא בכל עיצוב הוסט =] זה הכל =] |
זה באר... בכל מקרה פעם היה באר מקושקש מברשות עכשיו תקופת התמונות.
לא נורא אולי בעיצוב ההבא שלי אני אשבור את הקרח. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ