הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   עיצוב אתר דילים - BuyLowDeals (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=89813)

Nast 30-05-11 11:15

עיצוב אתר דילים - BuyLowDeals

http://fc05.deviantart.net/fs71/i/20...ta-d3h99nz.jpg

http://missnasuta.deviantart.com/gal...et=24#/d3h99nz - download לגודל מלא

עיצוב לאתר דילים נוסף, דעתכם?

Shlomi062 30-05-11 13:27

עיצוב נהדר.
רק הירוק תשנה למשהו פחות זוהר.

Nadav.d 30-05-11 13:54

יפה מאוד, אהבתי את המבנה ואת הצבעים, כול הכבוד!
בהסתכלות שנייה הלוגו כול חלש ביחס לעיצוב עצמו, אני מאמין שאם
הצלחת לעצב ברמה כזו לוגו יותר טוב זה לא יהיה בעיה!

AvivSeo 30-05-11 17:45

עיצוב מאד מרשים

פנוי לעבודות?

Acid-Burn 30-05-11 18:29

מהמם.
מחיר?

DavidGriver 30-05-11 19:30

מאוד אהבתי!

Nast 31-05-11 00:59

תודה רבה לכולם, נדב- הלוגו לא שייך לי, זה של הלקוח.
אני אנסה לשנות את הירוק, וכנראה גם את כל הצבעים בכלל, כי הם נראים לי חרושים מדי.
פנויה לעבודות, ומחיר בפרטי, בהתאם לסדר גודל העבודה

עוד תגובות בונות?

Dennis Ray 31-05-11 13:11

בתור מי שעבד איתך על העיצוב כמובן שאני מתחבר אליו מאוד והוא נראה מעולה לדעתי :) גם בתור אתר אינטרנט (כי אני בדיוק עובד עליו עכשיו).

למי ששאל אם נסטיה פנויה לעבודות עיצוב חדשות - שלחו מייל ל info@hype.co.il להמשך התקשרות.

AvivSeo 31-05-11 13:49

אני מעדיף לדבר איתה אחד על אחד ולא לפנות לחברה

צרי איתי קשר ב MSN

avivmanor8@gmail.com יש לי הרבה עבודות לתת לך

Dennis Ray 31-05-11 15:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AvivSeo (פרסם 805921)
אני מעדיף לדבר איתה אחד על אחד ולא לפנות לחברה

צרי איתי קשר ב MSN

avivmanor8@gmail.com יש לי הרבה עבודות לתת לך

זו לא הייתה הצעה :) אנו עובדים כצוות בלבד. אפשר להזמין עיצוב בלבד ללא אתר כמובן.
אם נושא המחיר מדאיג אותך אז זה מחיר זהה דרך הייפ או לבד, כך שאין סיבה לחשוש מזה.

loading 31-05-11 15:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 805931)
זו לא הייתה הצעה :) אנו עובדים כצוות בלבד. אפשר להזמין עיצוב בלבד ללא אתר כמובן.
אם נושא המחיר מדאיג אותך אז זה מחיר זהה דרך הייפ או לבד, כך שאין סיבה לחשוש מזה.

אם המחיר זהה, למה הוא צריך לפנות אליך ולא אליה ישירות? הרי בסופו של דבר היא תעבוד איתו ולא אתה.

Dennis Ray 31-05-11 15:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading (פרסם 805933)
אם המחיר זהה, למה הוא צריך לפנות אליך ולא אליה ישירות? הרי בסופו של דבר היא תעבוד איתו ולא אתה.

שאלה טובה.
היות ואני פותח מסמך הזמנה בתוכנת ניהול שלנו, עם פרטים של המזמין, מידע על העסקה, תאריך תשלום מקדמה - אנחנו עובדים מסודר.
בשביל לספק את התוצר הטוב ביותר ולנהל עסק בצורה יעילה עם לוחות זמנים. תוצר של תהליך התייעלות לאורך הזמן.

בכל מקרה, קצת סטינו מהנושא - זה לא העניין כאן אז הבה נסיים את הדיון על איך להזמין עיצוב בשורה הבאה:
להזמנות עיצוב אתרים \ עיצוב תעשייתי למוצרים \ מיתוג (וכל היוצא בזאת) שלחו מייל ל: info@hype.co.il
או צרו קשר באמצעות אתר האינטרנט שלנו.

Eran-s 03-06-11 16:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 805937)
שאלה טובה.
היות ואני פותח מסמך הזמנה בתוכנת ניהול שלנו, עם פרטים של המזמין, מידע על העסקה, תאריך תשלום מקדמה - אנחנו עובדים מסודר.
בשביל לספק את התוצר הטוב ביותר ולנהל עסק בצורה יעילה עם לוחות זמנים. תוצר של תהליך התייעלות לאורך הזמן.

בכל מקרה, קצת סטינו מהנושא - זה לא העניין כאן אז הבה נסיים את הדיון על איך להזמין עיצוב בשורה הבאה:
להזמנות עיצוב אתרים \ עיצוב תעשייתי למוצרים \ מיתוג (וכל היוצא בזאת) שלחו מייל ל: info@hype.co.il
או צרו קשר באמצעות אתר האינטרנט שלנו.

עובדים מסודר וחוקית אבל היא טענה שהיא משתמשת בתמונות פיראטיות.
אבסורד, לא?

Dennis Ray 03-06-11 16:54

אנחנו קונים תמיד תמונות מ iStock ואני חושב שיש לנו שם כמות רכישות שלא תבייש גם עסקי עיצוב בחו"ל,
התמונות ה"פיראטיות" הן להדגמה והמחשה עבור סקיצות אשר מייד עם קבלת אישור מוחלפות בתמונות אשר נרכשו ברשיון \ תמונות אשר שייכות ללקוח.
אני דווקא מאוד נוקשה כל הנוגע לזכויות יוצרים - גם הפוטושופ והדרימווייבר חוקיים במחשב הראשי של העסק לצורך העניין.

אני לא אגיב יותר בנושא זה -
נסטיה עדיין לא למדה שבפורום הזה יש אנשים שמנסים לאכול אחד את השני וחבל שזה מה שהיא רואה אחרי פידבק חיובי יחסית.
זה נושא על הצגת עיצוב - אם אתה מחפש הסברים לשיטות העבודה שלנו אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית :).

AdiDEV 03-06-11 19:35

ביצוע מקצועי ונקי,כל הכבוד.

Eran-s 03-06-11 21:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 806284)
אנחנו קונים תמיד תמונות מ iStock ואני חושב שיש לנו שם כמות רכישות שלא תבייש גם עסקי עיצוב בחו"ל,
התמונות ה"פיראטיות" הן להדגמה והמחשה עבור סקיצות אשר מייד עם קבלת אישור מוחלפות בתמונות אשר נרכשו ברשיון \ תמונות אשר שייכות ללקוח.
אני דווקא מאוד נוקשה כל הנוגע לזכויות יוצרים - גם הפוטושופ והדרימווייבר חוקיים במחשב הראשי של העסק לצורך העניין.

אני לא אגיב יותר בנושא זה -
נסטיה עדיין לא למדה שבפורום הזה יש אנשים שמנסים לאכול אחד את השני וחבל שזה מה שהיא רואה אחרי פידבק חיובי יחסית.
זה נושא על הצגת עיצוב - אם אתה מחפש הסברים לשיטות העבודה שלנו אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית :).

אני ממש לא מאלו הקנאים,
להיפך, אני מאחל לכם רק הצלחה.
פשוט היה נשמע לי קצת אבסרודי העניין.

visualed 04-06-11 14:34

אהבתי. עבודה מאוד יפה!
רק את הטקסט האפור טיפה תחזק כי הוא נראה כאילו הוא סתם צף לו בלי משמעות...

yosie 06-06-11 14:26

כל הכבוד ,עבודה באמת מרשימה !.

Texture 06-06-11 14:59

לא נעים לי להרוס את התגובות החיוביות פה אבל אני לא כזה אהבתי :)
יש לך עבודות אחרות מדהימות פשוט זאתי דיי חלשה יחסית
אני לא יודע אם זה ככה את עיצבת או שזה מה שהלקוח רצה
אבל העיצוב נראה כאילו הוא חצי גמור
אתר דילים אבל אין לי מושג איפה נמצאים הדילים..
יש 2 דילים בדף הראשון וזהו..
צפוי כמו כל אתר אחר שיהיה קצת דילים חדשים\חמים בדף הראשי..
הטקסט בדף הראשי "אינה לחם חוקו. אין ספק.." ממש מוזר לעין.. נכון שזה טקסט שיישתנה אבל שימי איזה משהו בסגנון של האתר
כמה שזה מוזר אנשים מסתכלים על הטקסט וזה נראה מוזר שזה לא קשור לעיצוב
גם הטקסט נראה דיי משעמם כזה

החלק העליון נראה יפה מאוד עד לקטע של ה-2 בלוקים האלכסוניים האלה..
מתחת לזה הכל נראה יבש כזה.. כאילו העיצוב עדיין לא גמור או שזירזת שמה עניינים כי לא היה לך כוח
חח דרך אגב במבט שני.. שלא הפכת את הטקסט למטה :) רואים שלא היה לך כוח..
היית עושה הפסקה וחוזרת אחרי שעתיים לעצב וזה היה נראה הרבה יותר טוב :D

Nast 06-06-11 19:33

תודה רבה (:
אתר דילים בנוי מ2 דילים ביום, ככה זה עובד, כמו בכל אתר דילים אחר- אלו הדרישות.
אני מעדיפה לא לבזבז זמן בכתיבת טקסטים, כשאני יכולה להמשיך להתקדם בעיצוב, פשוט העתקתי טקסט מוויינט.. והחלק התחתון לא הפוך גם בגלל שזה היה שינוי של הרגע האחרון, ומשם הלך ישר למקודד.
הייתי עושה אותם פחות משעממים גם, תאמין לי, פשוט במקרה הזה זו באמת הייתה דרישת הלקוח. הוא לא רצה להתעסק בזה יותר מדי, הוא ביקש תמונה וטקסט, וזהו.
ולסיכום, אני לא ניגשת לעבוד כשאין לי כוח, אני עובדת רק כשיש לי מוטיבציה ורצון. דניס ביקש ממני להפסיק להתפרע, כי הלקוח סולידי, והוא פחד שהוא לא יאהב גם את הבלוקים המלוכסנים- בסופו של דבר רק ביצעתי הוראות בצורה הכי טובה שיכולתי.

עוד תגובות? (:

franko 06-06-11 20:31

ממבט ראישאוני העיצוב יפה גם ממבט שני ..
הדבר היחיד שהפריע לי בהעיצוב זה בעיקר "הלוגו" שממש לא נעשה בטוב טעם
האתר עצמו מסודר ומובנה בצורה מיקצועית ביותר בזה אין ספק
למרות שהיו כמה ליטושים אחרונים של נעשו לדוגמא להוסיף קצת יותר תוכן אולי להכניס אלמנטים חדשים ולא ללכת על הסגנון של רוב אתרי הדילים
בגדול רואים את הכישרון שצבור בתוך העבודה הזו נחמדה אך יכלה לצאת יותר טובה ..
בעניין העבודה שלך בהייפ אני חושב שקצת יותר מידי "רכושנים" על הכישורים שלך לא שזה רע את יכולה לקחת את זה כמחמאה
אבל לפי דעתי מקום שאינו נותן לך לעבוד מול חברות אחרות (במידה ואתה מעוניין) זה מקום שמונע ממך , להיתקדם העלאה (אם זה משרה חלקית כן ?)
בהצלחה בהמשך !

Nast 06-06-11 22:22

העלית לי חיוך, פרנקו, תודה (:
הייפ לא רכושניים, ואני כן אעבוד בנפרד, דרך סטסיטה, שבקרוב יירשם כעסק, אבל עד אז אני עובדת באמצעות הייפ, כי אני כן רוצה לעבוד בצורה מסודרת ונוחה.
הפניות הולכות אל החברה לא מבחירת החברה, אלא מבחירתי האישית, אני לא אוהבת להתעסק עם כל הניירת ומה שמסביב, ככה שזה פשוט עושה הכל נוח יותר.
כשסטסיטה תקום ולא תהיה ברירה, כן יפנו אלי, או למישהו שיהיה ממונה על העברת הזמנות וכד' (:

fisstyle 09-06-11 18:45

אהבתי מאוד!

orel_s 11-06-11 11:42

אהבתי מאוד!

NanoSIM 13-06-11 11:50

אהבתי מאוד תעיצוב בהצלחה

NewLight 13-06-11 16:24

אהבתי =]
תשפר טיפה את הבלוק של פרטידיל :\

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:54.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ