הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   רשת אתרים | מחפשת אתרים ! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=89924)

eliav12 04-06-11 19:09

רשת אתרים | מחפשת אתרים !
 
שלום לכל בעלי האתרים החדשים!

אם יש לכם אתר חדש, או אתר קיים שהייתם מעוניינים להוסיף לרשת האתרים PositiveRank.com.
אשמח אם תיצרו איתי קשר.

לרשת כרגע שני אתרים:
- בלוג העוסק באנדרואיד והורדות.
- שירות סטטיסטיקות מתקדם לבעלי אתרים בחינם.

פורום מעניין, אתר מעניין - אשמח לראות ולצרף לרשת.
אוכל להציע אחסון \ דומיינים \ עזרה בקידום וכלים נוספים.
בגדול - פרסום, שבעתיד ישתלם לכולנו.

מחכה להודעות ממכם.
אליאב.

** מנהלים, אם זה לא המקום אנא העבירו, לא מצאתי מקום טוב יותר.

yonatan 04-06-11 19:40

*הועבר לפורום שיווק וקידום אתרים.

Erez | TrustMedia.co.il 04-06-11 19:48

מה אני מרוויח מזה? ומה יוצא לכם מזה?

DeanSEO 04-06-11 20:16

תרחיב, קשה לי להבין מה הפואנטה בכל זה.
האם מדובר בשיווק הדדי?

eliav12 04-06-11 20:28

כמובן ששיווק הדדי.
לכל אתר ברשת האתרים יש סרגל אתרים שמופיע בכל אתר למעלה (תוכלו לראות דוגמא www.p00p.info), רשימת האתרים החברים ברשת מופיעה שם.

גולשים שמבקרים באתר שלך, מגיעים לאתרים החברים ברשת, וגולשים שגולשים באתרים ברשת מגיעים לאתר שלך.
בעתיד תיהיה החלפת באנרים בין כל האתרים ברשת. יעלה אתר הרשת שבו יהיה מידע על האתר שלך.

כתיבת תוכן 04-06-11 23:12

נשמח לצרף את האתר תאילנד לפיילוט שלך

eliav12 05-06-11 05:10

אתר תיאלנד הוא לא אתר תוכן הוא אתר "קש", תקן אותי אם אני טועה?
יש לך במקרה פורום? אתר צפייה ישירה? וכו'?

dordahan 05-06-11 11:01

כמות יוניקים לרשת? האם זה משתלם?
לדוגמא אם לאתר שלי כיום יש 2000 יוניקים יחודים ביום
ולרשת שלכם בקושי 500 זה משתלם לכם יותר מאשר לי
צריך משהו שישתלם לשני הצדדים
אני צודק?

KadarYair 05-06-11 21:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dordahan (פרסם 806494)
כמות יוניקים לרשת? האם זה משתלם?
לדוגמא אם לאתר שלי כיום יש 2000 יוניקים יחודים ביום
ולרשת שלכם בקושי 500 זה משתלם לכם יותר מאשר לי
צריך משהו שישתלם לשני הצדדים
אני צודק?

שווי לאו דווקא מוגדר בכמות, אלא באיכות.

eliav12 07-06-11 10:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dordahan (פרסם 806494)
כמות יוניקים לרשת? האם זה משתלם?
לדוגמא אם לאתר שלי כיום יש 2000 יוניקים יחודים ביום
ולרשת שלכם בקושי 500 זה משתלם לכם יותר מאשר לי
צריך משהו שישתלם לשני הצדדים
אני צודק?

הבחור ענת לך מעליי,
אכן אתר עם 2000 יכול לעזור לרשת כרגע, נשמח אם תיכנס לרשת.
בתור התחלה אולי תצא "מפסיד" מעט, אך עם הזמן אתה תעזר בי ואני אעזר בך להביא גולשים נוספים לרשת ונעלה יחד את כמות הגולשים לכל האתרים. אתר נוסף, שמתווסף לרשת עם וותק של 8 שנים זה פורטל הנוער טיק-טק.נט.

אשמח לשמוע מה כתובת האתר שלך ואם אתה מעוניין בכל זאת להכנס לרשת.

kondason 07-06-11 11:04

יש לי 2 אתרים שאשמח להכניס לרשת:

www.trp.co.il
www.uppy.co.il

eliav12 07-06-11 11:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kondason (פרסם 806769)
יש לי 2 אתרים שאשמח להכניס לרשת:

www.trp.co.il
www.uppy.co.il

קבל ה.פ.

כתיבת תוכן 07-06-11 12:00

אתר "כבד" הוא אתר שחשוב עבורינו ולא ננסה להניח בו קוד שעשוי לפגוע לנו בקידום.

חברות חדשות נאלצות בתחילת הדרך לספק יותר מאשר הם מקבלות.

הערה" במקום לקרוא לאתר את "קש" שזה ביטוי שלילי הביטוי הנכון הוא אתר לווין

eliav12 07-06-11 12:34

אם אתה מדבר על פריים - זה לא ייפגע לך בקידום - מנסיון.
לא הבנתי לאן כל שאר הכתוב קשור?

GeffenMalki 08-06-11 14:33

שלום אליאב,
לפני הכל תן לתת כמה עצות שמאוד יעזרו לך:
1. אל תוסיף כל אתר תוכן לרשת, כלומר תיצור קריטריונים מסויימים.
2. הרעיון של להוסיף את פורטל טיק-טק הוא חשיבה שיווקית טובה אבל לא מספיקה (ואת זה אני אומר שבעל רשת אתרים שקשורים באינטרנט ככה שזה לא תחרות בכל מקרה), אתה צריך לדאוג להראות שאתה לא צריך כל אתר, שגם לך שיש קריטריונים להוספת האתר לרשת, אל תראה נואש.
3. אתרי קש או איך שאני מעדיף לקרוא להם "אתרי ספאם" זה רעיון מצויין לקידום בגוגל אך לא לשיווק ויצירת המוניטין הראוי לרשת.
4. קהילת פורומים אולי כרגע עדיף לחכות בנושא כי זה קהל יעד קשה כיום והרשת סתם תפרסם אותו אך לא תקבל כלום (אלא אם כן זה פורום עם קהל יעד ענקי כמו FXP ששולט היום בשוק הפורומים בישראל)
5. לגבי IFARME, הוא הדרך היחידה אומנם לקשר לכתובת אחרת בHTML למיטב ידיעתי אך הוא לא תקין וזה אכן פוגע בקידום.
6. נסה לדאוג לדומיין בעברית ולבדוק את מספר החיפושים שלו בגוגל, אם מחפשים הרבה קידום אתרים קונים את הדומיין הזה ב.COM או .CO.IL או .NET (לא INFO או ORG.IL) מספיק אתר אחד מקודם בגוגל מקום ראשון במילה שמחפשים הרבה וכל הרשת עולה מדרגה.
7. בסרגל של שמות האתרים רשמת: witk.net אבל שנכנסים לכתובת הזאת אין כלום, ברגע שעשית את זה בלבלת את הגולשים שלך, אתה צריך לשים שם אתר ללא סיומת.

אם תרצה עוד טיפים בנושא תפנה אליי באימייל: GeffenMalki1@Gmail.com

לנושא:
אתר של רשת אתרים לא צריך להכיל יותר מאתרי הרשת, איך להוסיף אתר לרשת ואודות הרשת עם יצירת קשר.
באתר "פורטל טיק-טק" רשום "Hacked By SPAM-TN".
הדומיינים של אתר הרשת דפוקים לחלוטין ומציגים את הרשת כחבורת "דפוקים" (סלחו על הביטוי) p00p.info למשל, אין לו שום קשר לאנדרואיד!! whoistheking.net מה הקשר לסטטיסטיקות????
הלוגו פשוט רצח וכל מטומטם יכול להעתיק אותו, האימייל שלכם הוא בGMAIL למרות שמבחינת מסך עליכם להראות שהוא ב@positiverank.com כלומר שהוא מאוחסן על השרת שלכם בכתובת שלכם, והפאנל של האימייל לעשות שכל המיילים מועברים אוטומטית לGMAIL. אחרת זה לא חכם ולא מקצועי.

בהצלחה :) (דרוש עוד המון עבודה)

eliav12 08-06-11 15:03

שלום גפן,
קיבלתי את הנאמר למעלה. אענה לך.
הרשת עדיין בחיתוליה.
מבחינת אתרים וסינון האתרים, אני כרגע מחפש אתרים איכותיים בלבד. כמות הכניסות לא משנה לי כי ברגע שאתר איכותי הכניסות כבר יגיעו דרך הרשת וכו'.
הדומיין נבחר וכך הוא יישאר. אין צורך בדומיין בעברית. זה הדבר הכי דפוק שקיים ברשת לפי דעתי.
בקשר למה שכתוב בסרגל, אקח לצומת ליבי ואטפל בשעות הקרובות.

בקשר לgmail. חשבת על מה קורה אם השרת שלי נופל...? לאן אקבל אימיילים? ואם אסגור את הרשת ואנשים עדיין ירצו לדבר עם הכתובת @positiverank.com?
- תחשוב על זה, ממליץ לך להתבסס על חשבון עבור אתרים מהסוג הזה.

תודה רבה על הביקורת הבונה, מעריך מאוד ואשמח לשתף פעולה.
אליאב.

לנושא, כמות שאמרת..
פורטל הנוער - תוקן.
בקשר לדומיינים, p00p.info אכן אין קשר לאנדרואיד אבל ממתי חייב נושא שקשור לדומיין? walla? nana?...המצאות זה הכל.
whoistheking - מי המלך באינטרנט.net קשור לסטטיסטיקות..משחק מילים.
הלוגו פשוט ומקצועי אני לא אמור למכור איתו כלום.

GeffenMalki 08-06-11 23:41

walla ונענע זה לא בדיוק המצאות יש לזה משמעות הרי, וזה פורטל תוכן זה לא אתר לנושא ספיציפי כמו אנדרואיד. לגבי כמו הכניסות זה ברור שזה חייב לשנות לך!!! אתה חייב להציב תנאים לקבלה מאוד קבועים ולא לשנות עמדה ולא להראות נואש, כי עד התגובה הזאת שלך שראיתי שממש לא אכפת לך מהרשת עמדתי להציע אתר שלא קשור בבניית אתרים. אבל אני רוצה שאתה יותר מדי נואש ובאמת אין טעם לפנות אליך כי אתה לא מבין בשיט בשיווק וקידום אתרים או בבנייה שלהם. אני מצאתי להגיד לך אבל P00P זה דומיין ממש דפוק ללא משמעות וללא שום קשר לסוג האתר וזה חבל מאוד.... לגבי GMAIL זה עצוב שמראש אתה מזהיר שאתה יכול לסגור את הרשת או השרת יפול, ואני מצטער להגיד לך שזה לא מקצועי בשיט לפתוח אימייל בGmail בלי סיומת של אתר החברה (אלא אם כן אתה עובד בה).

הדומיין בעברית עוזר מאוד בקידום (בצורה שאתה לא תאמין בחיים) ואם אתה לא מבין את זה הקהילה לא תגיע לשום מקום.

הלוגו לא מתאים, ואתה כן צריך למכור משהו... זה נקרא "איכות" אם שמעת, שאתה שם פס על הרשת שלך (ואם אתר טיק-טק לא ישנה עיצוב ומהר זה מה שיקרה) הרשת פשוט תפסיד כסף. ואני חייב להגיד לך שהסיבה היחידה שאני אומר לך זה מניסיון. אתה כן צריך לוגו שמראה שאכפת לך ולא משהו שעשית בצייר שמעצב מתחיל עושה משהו יותר יפה... אתה צריך כמה דומיינים בעברית שיפנו לאתר מסויים עם מאמרים יחודיים (לא לפרסם בעוד אתרים), עיצוב טוב, השקעה בתוכן ודומיינים בעלי משמעות שקשורה לסגנון האתר, מה חשבת שלרשת אתרים לא צריך תקציב??? ואם זאת התגובה שלך^^ כנראה שהתקציב מוגבל ל-10 שקל בחודש על אחסון.


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:33.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ