הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מחפש שותף אקטיבי ויוזם לאתר - www.win-line.net - שותף מלא 50 אחוז (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=90032)

kondason 09-06-11 20:12

מחפש שותף אקטיבי ויוזם לאתר - www.win-line.net - שותף מלא 50 אחוז

שלום,

אני מחפש שותף לאתר בבעלותי, האתר הינו www.win-line.net
הוא קיים ברשת למעלה מחצי שנה, מקודם בצורה טובה בגוגל, ובעל הכנסות מינימליות.
האתר עם פוטנציאל מדהים, הושקעו באתר המון כספים וזמן כדי להרים אותו להיות מוביל בתחומו.

נכון לימים האחרונים או לתקופה האחרונה אני מרגיש שלבד אין לי את היכולת לעשות את זה , ולכן אני מחפש אדם יוזם, שמכיר את תחום השיווק , האינטרנט , שיכול לשים כספים על מנת לקדם את האתר.

השותף יקנה את חלקו באתר 50 אחוז, ואנחנו ניהיה שותפים מלאים, נקבל החלטות ביחד ונרים את האתר גבוה.

לפרטים נוספים מוזמנים לפנות אלי למייל: comeback.t@gmail.com

בברכה,

דורון

אנונימוס 09-06-11 20:30

שלום , אשמח לקבל פרטים נוספים כמה צריך להשקיע לפרטי, אגב ראיתי שפרסמו את הקבצים של האתר שלך...

DownMe 09-06-11 20:37

מה הכוונה פירסמו את הקבצים, של המערכת? - במידה וכן שלח לי קישור לאשכול/מקור הפרסום על מנת לאמת את העניין.

בנוסף, כמה כסף צריך להשקיע.
כמובן שכל זה במידה ולא הופצו הקבצים.
כי אם הם מסתובבים ברשת יתחילו להיות הרבה מתחרים.

ובכללי האם אפשרי לתבוע אותם?

בקיצור לפני שאני מציע את עצמי כשותף אשמח לקבל את כל הפרטים(בנוגע לקבצים שהופצו,ובנוגע למס' הכניסות וההכנסות/הוצאות של האתר).

אנונימוס 09-06-11 20:39

הכוונה שהמערכת פורסמה עם המסד עריכה: אני לא זוכר איפה פרסמו את הקבצים אבל יש לחבר שלי אותם וגם לי היה בשביל לאמת את מה שפרסמו.

ProNati 09-06-11 20:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Khost.co.il (פרסם 807114)
הכוונה שהמערכת פורסמה עם המסד עריכה: אני לא זוכר איפה פרסמו את הקבצים אבל יש לחבר שלי אותם וגם לי היה בשביל לאמת את מה שפרסמו.

אחי נראה לי שאתה טועה , גם לי יש מערכת "דומה" שהשם שלה win-win אני לא טועה?

אנונימוס 09-06-11 21:03

לא לא יש תמערכת שלו בדקתי יש שם מערכת ניהול תוכן של בלונוס וגם אותו עיצוב

kondason 09-06-11 21:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Khost.co.il (פרסם 807118)
לא לא יש תמערכת שלו בדקתי יש שם מערכת ניהול תוכן של בלונוס וגם אותו עיצוב

מה?!?! איפה יש את המערכת? מי פירסם?

Dennis Ray 10-06-11 00:08

הנושא הזה מקבל תפנית מעניינת...

בכל אופן - האתר נראה מעולה, באמת כדאי שתתחיל לממש את הפוטנציאל שלו :).

ProNati 10-06-11 05:36

אהה נכון הרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שמישהוא פרסם כמה הורידו והוא צינזר או נתן להם בפרטי.

Dennis Ray 10-06-11 08:16

http://www.freeserv.co.il/index.php?showtopic=115139

נראה לי שבזה מדובר

WebClub.co.il 10-06-11 09:53

אני מתחרפן מאנשים כאלו, צריך לתפוס אותם ולשבור להם את כל העצמות, גם לי עשו את זה פעם אחת עם מערכת שלי , עד שפניתי לעורך דין ואיימתי קצת צינזרו את כל הקישורים.

kondason 10-06-11 10:35

אין לי בעיה אם להפעיל עורך דין, אני רק רוצה לדעת מי המקור? מי הפיץ? אתה יודע כמה זמן המתכנת שלי ישב על המערכת? אתה יודע כמה זמן ישבתי על העיצוב עם המעצב? אתה יודע כמה זמן ישבתי על האיפיון? אני לרגע לא מדבר על הכסף שנזרק נטו השקעה ועבודה קשה.

מציע פרס כספי למי שיפנה אותי לאדם שפרץ/פירסם/הפיץ או למקור שהפיץ.

ProNati 10-06-11 11:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kondason (פרסם 807162)
אין לי בעיה אם להפעיל עורך דין, אני רק רוצה לדעת מי המקור? מי הפיץ? אתה יודע כמה זמן המתכנת שלי ישב על המערכת? אתה יודע כמה זמן ישבתי על העיצוב עם המעצב? אתה יודע כמה זמן ישבתי על האיפיון? אני לרגע לא מדבר על הכסף שנזרק נטו השקעה ועבודה קשה.

לגבי העיצוב אל תדאג אני לא מאמין שיש להם PSD של האתר שלך אז זה כבר שמור לך.
לגבי המערכת לא מצאתי אותה מפורסמת ברשת ראיתי רק שמדברים.

לא נראלי שאתה יכול למצוא את המקור של מי שפרסם כי היא בכלל לא מופצת ברשת כרגע.

חוץ מזה אני ממליץ לך שאם נשארתה באותה חברת אחסון מאז שפתחתה את האתר אז תעבור לאחסון יותרמאובטח.
איפה אתה מאוחסן?

Erez | TrustMedia.co.il 10-06-11 11:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kondason (פרסם 807162)

לך לנושא:
http://www.freeserv.co.il/index.php?showtopic=115139

תריץ חיפוש לנושאים אחרונים ותגלה שזה המסן שלו:
http://www.freeserv.co.il/index.php?...4&#entry774264
bossback7@gmail.com

משם תדבר איתו אתה. בנושא הנ"ל הוא הציע את עצמו בתור מאבטח, אז תגיד לו שאתה מחפש מאבטח ותבקש את הפלאפון שלו, ומשם לעו"ד...

the-shadow 10-06-11 11:45

אנשים כאלה מגעילים וקנאים.
במידה שתמצא אותו(הלוואי) תתבע אותו.

ProNati 10-06-11 11:59

לישחוט ולשים במאסר אנשים כאלו , פשוט הקנאה הורגת אותם.
ומאחורי המסך תראה ילד ליימר בן 12 ש"חש" ילד גדול

ד"א אם אני לא טועה השם של הבנדם שהפיץ ופרץ ולקח את המערכת השם שלו "מאור נחום"
אני בטוח ב-90%

AvivSeo 10-06-11 13:31

אשמח לדעת פרטים נוספים על האתר, ממה הרווחים וממה בעצם עושים אותם, האם זה רווחי ?

אני יכול לקדם בכל המילים

mcm1200 10-06-11 14:48

אני לא חושב שהוא יכול לעשות משהו רציני למישהו שמעלה אתר דומה עם המערכת שלו, כי אותו אחד יכול לטעון שהוריד את המערכת מהאינטרנט בחינם ומי שפרסם את זה הוא זה שאשם הכי גרוע שתעשה לאותם אנשים עם מערכת כמו שלך זה להוריד להם את האתר מרשת אבל זה יעלה לך ולא משתלם כבר , כי בטח המערכת הופצה למלא אנשים.

En-Solutions 10-06-11 14:52

MCM - אם המערכת היא שלו והוא פיתח אותה מאפס אז ממש לא תהיה בעיה להוכיח את זה.. ואז ניתן לתבוע את כל מי שהוריד מהאנטרנט מערכת שמופצת חינם בלי לבדוק את המקורות שלה ואם היא באמת ללא זכויות יוצרים או ללא עלות.
נניח ומחר אתה מוצא באנטרנט מערכת של יד-2, מישהו פרץ להם לשרתים הוריד את המערכת והדטה בייס שלהם והפיץ אותה חינם.. אתה חושב שאתה יכול להעלות אתר כזה מתחרה עם כל הנתונים של יד-2 ולהגיד בבית משפט שמצאת אותה בחינם אז השתמשת בה? ממש לא..

AlonMi 10-06-11 15:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי En-Solutions (פרסם 807225)
MCM - אם המערכת היא שלו והוא פיתח אותה מאפס אז ממש לא תהיה בעיה להוכיח את זה.. ואז ניתן לתבוע את כל מי שהוריד מהאנטרנט מערכת שמופצת חינם בלי לבדוק את המקורות שלה ואם היא באמת ללא זכויות יוצרים או ללא עלות.
נניח ומחר אתה מוצא באנטרנט מערכת של יד-2, מישהו פרץ להם לשרתים הוריד את המערכת והדטה בייס שלהם והפיץ אותה חינם.. אתה חושב שאתה יכול להעלות אתר כזה מתחרה עם כל הנתונים של יד-2 ולהגיד בבית משפט שמצאת אותה בחינם אז השתמשת בה? ממש לא..

עידן,

עד שיגיעו למצב שמבקשים ממנו לחשוף את קוד המקור שלו, יקח המון זמן.
דבר שני, ניתן לשנות קוד מקור + שמות שדות במסד + שמות קבצים, אם ממש ממש רוצים להסתיר את העובדה הזו.
אני מקווה בשביל דורון שזה לא יגיע לשם.
ודורון, תעשה בדק בית, אחד מהאנשים שאתה עובד איתם (סליחה על הביטוי) תקע אותך כנראה.

שבת שלום לכולם

En-Solutions 10-06-11 15:50

אלון אני מסכים איתך שיקח המון זמן.. אבל אני חושב שמי שמצא קוד פתוח באנטרנט ומשתמש בו סביר להניח שלא ידע לעשות את הדברים שציינת כאן...

בהצלחה בכל אופן ושבת שלום

DownMe 10-06-11 15:58

אתם סתם עושים מזה עניין, שישקיע באתר שלו.

אם הוא רואה שיש לו מתחרים עם המערכת שלו שישלח להם איום לתביעה והם יורידו אחרי יומיים.

סתם כאבי ראש מיותרים,תשקיע במה שחשוב ותנסה להתקדם הלאה.
מה שחשוב זה לא המערכת והעיצוב אלא ההצלחה של האתר.

בהצלחה.

ProNati 10-06-11 16:05

אם תמצא מתחרה שמשתמש במערכת שלך פשוט תאיים עם תביעה.
בכל מקרה האתר נראה ממש טוב! בהצלחה!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:48.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ