![]() |
האם קניית לייקים לקבוצה בפייסבוק באמת עוזרת?
האם לקנות לייקים לקבוצה שיש לי בפייסבוק באמת עוזרת ?
אני רוצה לקנות למשל 20 אלף לייקים לקבוצה שיש לי לאתר של צפייה ישירה האם זה באמת יעזור לי בכמות הכניסות לאתר ? או שזה סתם חרטה ולא שווה , יש למישהו נסיון ? |
זה כמו רשימת תפוצה של 20 אלף איש, נשמע לי מעולה.
|
בגדול זה טוב,
בקטן חלק גדול מהאנש יהיו בילחי רלוונטים בעליל ואף פרופילים למטרות קידום. אבל בנפחים גדולים זה תמיד טוב גם אם חלק גדול הוא לא איכותי |
בפייסבוק האיכות קובעת ולא הכמות.
אתה צריך לדעת לייצר פעילות כדי שזה יעבוד לטובתך. רשימת תפוצה לא שווה כלום אם היא לא מנוהלת נכון . כנ"ל דף פייסבוק |
ציטוט:
יהיה לי קבוצה של 10 אלף איש למשל שאני יקנה מספיק ש5 אלף יכנסו זה כבר עשה את שלו יש לי אתר צפייה ישירה זה מדבר כמעט לכל האנשים |
ציטוט:
הכוונה היא שאם תצליח ליצור הרבה תגובות בדף הפייסבוק זה יתרום הרבה יותר מסתם דף עם הרבה לייקים. |
לדעתי האישית, כמות ההשקעה לעומת התועלת בפייסבוק - לא שווה את זה.
כמובן תלוי באיזה נושא מדובר. קניית לייקים - בזבוז מוחלט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ליצור תגובות בפייסבוק אולי יביא לך תנועה. לקנות לייקים זה לא ליצור תגובות. לך תדע כמה פרופילים מזוייפים לחצו "לייק". |
ציטוט:
זה לא שאני קונה קבוצה מוכנה אני קונה 10 אלף לייקים וכל אחד מהם לוחץ ויודע שהוא לוחץ על קבוצה של צפייה בסרטים |
אהלן שלומי,
כאשר אתה קונה לייקים, רוב האנשים שעשו לייק לקבוצה שלך לא בהכרח ידעו לאיזה קבוצה הם עשו לייק כך שזה לא נכון שאמרת שמי שלוחץ לייק מתעניין בקבוצה שלך הייתי ממליץ לך להוסיף באתר שלך, לפני צפייה בסרט, לחץ לייק כדי לצפות בסרט. כך, המשתמשים שעשו לייק, הם בהכרח משתמשים שלך, שמעניין אותם צפייה ישירה, ויתעניינו לקבל פוסטים שלך בנושא. מקווה שעזרתי.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ