![]() |
עדד מתייי אוגוסטט 2011 :D מג"בבבבב
אללה אנשייםם היום קיבלתי ברוך השם את השיבוץ.. מג"ב
3.8.. עוד חודש אני לא מאמיןן.... עוד מישו קיבל?? :D |
עד מתי אוקטובר 09 (:
בהצלחה חבר .. |
עד מתי אוג' 06 מג"ב עוטף י-ם
|
ינואר 8
(1988) :) |
3 לאוגוסט אני משתחרר :]
|
עד מתי דצמבר 10?
|
עד מתי (חודש כלשהו) 2013 :)
|
פחח מאור יא צעיר..
אסור לך להגיד עדיין עד מתי.. צבור פז"ם ואז תבוא תדבר.. ארתור הייתה במג"ב איך שמה? יש עבודה? איך האנשים? יציאות? יש מצב אני חופר לך קצת בפרטי?? :D |
עד מתי נוב 9
|
ציטוט:
בחודש הראשון בטירונות כשעדיין לא מוכשרים לנשק, לא סוגרים שבתות. החל מהחודש השני מתחילים לסגור שבתות והיציאות הופכות ל-11-3 או 12-2, במקרים חריגים סוגרים גם 21. בפלוגה המבצעית היציאות הן 10-4, במידה ואתה במג"ב מרכז, תוכל להסתדר עם הרבה אפטרים באמצע השבוע. עבודה - הכל תלוי איפה תהיה, במידה וזה מג"ב מרכז, תעבוד עם הכחולים, שיטור רגיל לכל דבר, מעצרים, מחסומים, תפיסת שב"חים (שוהים בלתי חוקיים), וכו'. במידה וזה מג"ב ירושלים או צפון או דרום, תעבוד במעברים (מחסומים), חפ"קים (סיורים ממונעים), מניעת פח"ע, תפיסת שב"חים (שוהים בלתי חוקיים). חברה - תלוי איפה תשובץ ואיזה חברה תהיה לך, אי אפשר להבטיח שום דבר, בכל מקרה בבסיסים סגורים ומרוחקים, בד"כ החברה יותר נחמדים ומגובשים, אווירה יותר כיפית. בסה"כ מג"ב אחלה, תוכל לבחור להיות לוחם או סתם עובד מנהלה, העבודה מעניינת, אתה הופך להיות שוטר לכל דבר בעל סמכויות של שוטר רגיל. לגבי הסטיגמות של "מפוצצים ערבים מכות", פעם זה היה ככה, היום כבר כמעט ואין את זה, הערבים יודעים בדיוק מה הזכויות שלהם, יש את מח"ש (מחלקת חקירות שוטרים), עדיף לא להתעסק איתם. במידה ויהיו לך עוד שאלות שלח ה"פ, לילה טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחח הוא סתם צחק מה קפצתם עליו?
|
תנו לאוג (09) לשאוג!!
|
ואני שואל... עד מתי דצמבר 08 ?!
|
ציטוט:
'עד מתי נתקלח עם כפכפים ונסגור שבת כמו אפרוחים, דצמבר 10 עייפים|!!|' |
עד מתי נוב 08 ... זאת המילה
|
ציטוט:
|
עד מתי וכמה עוד נוב 9 עייפים מאוד
|
אני מתבייש לכתוב אבל בשביל האשכול
עד מתי ספטמבר 10? |
ציטוט:
אנחנו 7 חודש ואני מרגיש כאילו אני בצבא איזה 5 שנים אם לא יותר. התגייסת ב-7/12 או ב12/12? |
12/12
|
אללה עוד חודש
מחר אני הולך לבית חולים לתרום את השיער (יש לי שיער ארוך חלק.. חבל עליו) חשבתי לחכות לבקו"ם ואז לחזור הביתה שבת ראשונה גם עם גלח וגם עם מדים.. חח לא יזהו אותי בכלל אני מחכה כבר למסדרים.. נראה לי אני הולך לצחוק שמה אחו שרמוטה.. לקבל הרבה שבתות |
ציטוט:
חיל האוויר? |
רצינו אייפון קיבלנו קשר עד מתיי גבעתי 10
|
יש פה מישהו שקיבל 10 באוגוסט?
|
את הנשק כבר הפקדתי - הג'וב בדרך :)
|
שלוש שנים ולא על פשע עד מתי נוב 09 :P
|
יא צעיר תגיע למבצעית יגבשו לך ת'צורה אם תצעק דבר כזה חחח :)
שיהיה בהצלחה בן שלי :D אוג 10 כבוד מג"ב איו"ש =] |
מחר טקס השבעה :) איך עבר הזמן..
מת כבר לצאת עם המדים של מג״ב הביתה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ