![]() |
סיכום של השנה האחרונה
טוב שלום לכולם בשנה האחרונה ניכנסתי קצת יותר לתחום העיצוב והיכנתי תיקיה
שבה אפשר ליראות פחות או יותר את כול מה שהיספקתי השנה :) למעונינים הקבוץ שוקל 10MB ובו 36 עבודות גראפיות שנעשו על ידי ! להורדה לחץ כאן ! |
עיצובים ברמה נמוכה, לא גמורים, לא יפים, מבנה גרוע ורעיונות לא טובים.
לסיכום הם נראים מאוד לא מושקעים הם לא נראים גמורים בכלל כל אחד חלקי מאוד אני מאמין שאם תשקיע קצת יותר תוכל להפיק מעצמך יותר. |
ציטוט:
מה התגובה הזאת אמורה להביעה ? הוא בא לפרסם תעיצובים כדי לפרסם תיק עבודות מי שרוצה יקנה מי שלא שלא יקנה אותו דבר הוא יכול להגיד את זה על העיצובים שלך זה עיניין של טעם |
ציטוט:
בנוסף הוא גם לא סתם כתב "עיצובים ברמה נמוכה" וזהו, הוא הסביר בדיוק למה הוא חושב ככה. |
אני לא מבין למה 80% מהעיצובים לא גמורים, מה הפואנטה בלהתחיל עיצוב בלי לסיים אותו?
אי אפשר לתת תגובה על חצי עיצוב. בהצלחה בכל זאת! |
ואיך זה קשור לכאן?
|
סתם לאנשים שעמונינים ליראות עיצובים שלי ואם הם רוצים מוזמנים ליקנות מהם או שאני ייכין לנם ..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ו+1 על התגובה של Skfir מה הקטע באמת לעשות חלקי עיצוב? זה טיפשי, מה שבסוף משנה זה התוצר הגמור לא חלק ממנו. |
עיצובים איכותיים
|
הקישור לא טוב
|
ציטוט:
|
זה שמעליי,זה קצת לא לעניין ואפילו פוגע ה+1000 הזה.
יש תגובה ויש תגובה. אני חושב שחשוב להגיב בצורה בונה,להסביר מה לא טוב ואיך לשפר,ולהחמיא גם על הנקודות הטובות. אז.. נקודות רעות: *כמו שאמרו אתה לא מסיים עיצובים,אני מכיר את הקטע הזה,אבל חשוב מאוד להתמיד בכל עיצוב. *העיצובים פשוטים מדיי,אין משהו שמייחד אותם,הם נבלעים ברקע. *אין הקפדה על הפרטים הקטנים *המבנים לא משהו וקצת מבולגנים *בחירת הפונטים לא הכי נכונה. איך לשפר? *להתמיד בכל עיצוב,לחפש איפה לשפר,לשאוב השראה ולנסות.שוב ושוב. *להסתכל על עיצובים (ב-DA למשל) ולחשוב "ממ..מה הוא שם על X כדי שייראה ככה וככה?" להוסיף אפקטים לעיצוב כדי שייראה מעניין ומושך יותר. *בחירת צבעים נכונה-חשוב מאוד! *לשרטט במחברת את האתר לפני הביצוע. *להסתכל על פונט ולחשוב,זה נשמע קצת מטופש,מה הוא אומר לי? הוא אומר "נקי ומקצועי"? "מבולגן"? "ילדותי"? נקודות טובות: *יש לך פה ושם הפתעות מבחינת מיקום ורמת העיצוב. *האייקונים ממוקמים בצורה טובה. לסיכום: אני בטוח שעם התמדה,ורצון לעלות תגיע רחוק. בהצלחה D: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ