![]() |
אזהרה מפני מישהו
מצטער אם זה לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.
דיברתי עם בחור (בטח ילד..) שמספר האיסיקיו שלו הוא: 1891753. הוא קנה עיצוב מפיירסטייל ורצה שאני אתכנת. סיכמנו על 100 ש"ח לתכנות ועשיתי את העבודה כמו שצריך. דיוק של פיקסל והתאמה לכל הדפדפנים. לאחר שהראתי לו את התכנות הוא אומר לי "חכה חבר שלי צריך לראות כי גם הוא משלם". אז אמרתי סבבה ניתן לו. אחר כך הוא אומר לי פתאום שהם החליטו שלא וזהו "ביי". כששאלתי אותו למה הוא לא מעוניין הוא אמר שהוא יבקש ממתכנת אחר ושהתכנות על הפנים. החוצפן אמר שאין לו זמן וברח. אני ממש לא אתפלא אם בקרוב אני אראה את התכנות שעשיתי באתר של ה"חברה" שלו שנקראת Hostiv.net. למי שמעוניין לדעת, מדובר בעיצוב הבא: http://firestyle.net/images/pics/SmartHosting.jpg. המטרה שלי היא רק להזהיר אתכם ממנו שלא יעבוד גם עליכם. |
תודה אחי ..
זה מלמד גם לא לתת לפני ששילמו.. |
ציטוט:
זה מה שקוררה שילדים משתלטים על שוק ה HOSTING. להבא תשתדל שלא לתת עד שמגיע אליך כסף! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפני התשלום.. סתם חבל אחר כך להיות מאוכזב |
ציטוט:
יש תוכנה ש "גונבת" אתרים תוך שניה אם יש לו את התוכנה יש לו את כול מה שעשית לו במחשב מוכן.. |
ציטוט:
|
אם תכנתת אמור להיות לך הPSD.....
פשוט מאוד תעשה את מה שאני הייתי עושה...תשחרר את הPSD בחינם/תמכור אותו.....לא נראה לי שהם ישארו עם אותו עיצוב והם יצטרכו לקנות חדש......זה ילמד אותם לקח... |
היום כל ילד חושב שלפתוח חברת איחסון זה לקנות רסילר ועיצוב ולהתחיל למכור!
צריך להבין שכדי להצליח להיות צריך הרבה ידע והרבה סבלנות! זה מעצב שכל ילד פותח חברת איחסון כי היום יש יותר מאלף חברות לא כמו פעם! תודה שהזארת אותנו גבר ופעם הבאה אל תראו את העבודה שסיימתם אתם כיולים לצלם לו בווידיו או להגיד לו שקודם שילח ואז הוא רואה ואם הוא לא רוצה אומרים לו אם לא יוצא יפה תעשו חדש ואם הוא מתעקש אומרים "טוב ביי" בטח יש פה הרבה שגיאות כי אני ממהר ואני כותב מהר! אז תזהרו! |
ציטוט:
בכל מקרה, אני למדתי לקח ומקווה שאתם לא תצטרכו לחוות את זה גם. |
ציטוט:
אם כן.........תדפוק את הלקוח....שמע,הגונב מגנב פטור לא? |
הנה לוג של שיחה עכשיו (שימו לב ששפת הדיבור שלו לא גבוהה במיוחד..):
design to cut (07:06 PM) : קיצר, התיכנות אצלי במחשב.ץ design to cut (07:06 PM) : ולא התיכנות שלך design to cut (07:06 PM) : הוא של מתכנת אחר design to cut (07:06 PM) : בי !N$7Allati0n (07:10 PM) : אני בטוח שהוא של מתכנת אחר.. !N$7Allati0n (07:10 PM) : תאמין לי אני יודע לזהות את התכנות שלי design to cut (07:10 PM) : :-) design to cut (07:15 PM) : :-Pהתיכנות אצלי design to cut (07:15 PM) : יפרייאר !N$7Allati0n (07:15 PM) : סבבה אין בעיה, לי יש עורך דין ויש לי הוכחות לכך שאתה גנבת את התכנות שלי design to cut (07:16 PM) : סבבה design to cut (07:16 PM) : גם לי יש עורך דין מדינה חחח הבעיה היא שהוא כנראה לא מבין שאני רציני והוא זה שידפק מזה בסופו של דבר. |
אני בספק אם יצא לך משהו מזה אחי ולא בסדר מה שהוא עשה אתה רק יכול ללמוד מזה לקח לפעם הבאה אם בכלל אפשר לעשות משהו...
רק לידע כללי תביעה כזו במקרה אני דיי מכיר תנוהל יקח שנים בשביל מה? 100 שקל? זה שווה לך? |
ציטוט:
ואם אתה עובד עם מישהו שאתה לא מכיר כנראה באמת לא צריך למסור את הקבצים לפני קבלת הכסף... אבל אל תקבל את זה קשה,מכל דבר לומדים,לפחות זו לא מערכת שבנית ולקחו לך..:) |
ילדים בכיתה א' שקונים ריסלר בעברית חושבים יש להם חברה
|
ציטוט:
אני אפילו שכחתי איך קוראים לך חחחחחחחח :qqb006: ... בכל מקרה, אני אישית הייתי מיישב את העניין בדרך שווה, הוא רוצה לפתוח חברת איחסון תראה לו בדיוק איזה בעיות יכולות לקרות בדרך... ולא מראים עבודה לפני התשלום! אם אתה יודע שיש סיכוי שהוא יקח את העבודה, אז לא מביאים את העבודה לרשת! אלא אחרי זה, או שלוקחים מקדמה... יבגני |
מיקרה נדוש.
הבן אדם וגם הכסף.. שיחנק אם התיכנות...... פשוט שתזהה תיכנות שלך..... תעשה לו בעיות אני בטוח שהיה לו קשה להסיג שם טוב כאשר יש לו על ההתחלה שם רע... |
תבינו זה לא כזה בעיה לגנוב עיצוב מתוכנת והכל
פשוט עושים בדפדפן קובץ שמירה בשם.. וזהו כל העבודה הלכה אל האיש שגונב אף פעם לא לעבוד לפני שרואים את הכסף עריכה: בקשר לתגובה#12 אתה עסק רשום? אתה לא יכול לתבוע כי אתה גם מרוויח כסף שהוא בעצם לא חוקי |
ציטוט:
עכשיו כולם יגנבו חופשי.. כל הכבוד :mad: |
http://img351.imageshack.us/img351/4033/host7cv.jpg
... הגנון של הוסטס :S ממש מדכא. |
ציטוט:
עצוב עצוב..... |
ציטוט:
עוד משהו זה שכשדנים במשפט בסוגייה כלשהי לא מערבים סוגיות אחרות. ובאמת חבל שאמרת איך לעשות את זה עכשיו אנשים יתחילו לעשות את זה ולגנוב... |
למה שפשוט פעם הבאה תשים פריצה שתיהיה לך איכשהו גישה לאתר ושתמכור אתה מוריד ועד אז אתה שם את זה שתוכל לשגע את הגנב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אומנם שיש ילדים בני 14 -15 שמנהלים חברות איחסון והם ממש רצינים ויש גם את הילדים שהם גם בני 14 והם מעצבים ממש מקצוענים אז אני חושב שהגיל לא ממש משנה זה תלוי בבנאדם גם בחור בן 40 יכול להגיד לך תתכנת לי ואז לראמות אותך אז זה לא קשור פשוט אל תתין לפני שאתה מקבל את הכסף ואם כבר מראה לו אז טשטש כזה את האתר שיהיה לדוגמא בלבד אל תראה לו הכול יש הרבה תוכנות היום כמו לדוגמא תוכנה שבעזרתה איפשר לגנוב תיכנות של פלאש וכו" וואי חפרתי חח =\ ... קיצר אחי אל תדאג יהיה בסדר בברכה שלומי |
ציטוט:
שבן קנה ממני את העיצוב הוא שילם הכל לפני שהתחלתי לעבוד וככה זה צריך להיות. כלמי שבא אליי ואומר לי אני רוצה עיצוב אני אומר לו "שלם מקדמה תפוס את מקומך" בלי מקדמה אני אפילו לא מסתכל על האייקון של הפוטו, אם אתה לא תיקח מקדמה זה יקרה לך הרבה פעמים. |
ציטוט:
היום באמת חייבים לעשות את זה יש הרבה שלא רצינים |
עוד לא הבנתי איך אפשר לגנוב תכנות, הרי PHP הם שפות צד שרת
או שאתה מדבר על קידוד HTML? בכל מקרה, מקדמה זה תמיד טוב לקחת :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לירן ,צור קשר אם אתה מעוניין, אני צריך באנרים בפלאש עבור האתר שלי
ה e-mail שלי הוא bars74@hotmail.com |