![]() |
כיצד אתם מתכנתים? [סקר].
הכל בכותרת.
איך אתם מתכנתים? אילו תוכנות. לידע כללי. -שי.:qqb006: |
המממממממ
NotePad :qqb007: |
HomeSite 5
|
notepad או אם ממש קשה לי לראות את הקוד (בד"כ בשעות הקטנות של הלילה קשה להבין קודים לא צבועים) אז אני משתמש בnotepad++ כי זה צובע את הקוד (ולא,זה לא כמו פרונט פייג'..זה לא יוצר קוד)...ו....זהו בעקרון...
|
notepad .. אחלה תוכנה.
|
ציטוט:
ואפשר להגדיל את הפונט אם לא ידעת.. ציטוט:
זה לא יוצר קוד ולא כלום, ל "חכמים" שבינינו שמשתמשים בFP |
חחח איך אתם מסתדרים איתה?? (עם notepad)?....
זאת ממש גועל של תוכנה! הכל שחור הכל מגעעעעיילל לא ממספרת שורות לא כלום. נסו את HomeSite ותיראו מזאת תוכנה על רמה. ממליץ;) |
פקנס ברשימות הכי נוח!
בלי עזרה בלי כלום, הכל דרך הראש :] |
ציטוט:
|
devcpp
|
אני עובד עם מספר תוכנות:
Macromedia DreamWeaver 8 + Microsoft Front Page 2003 (משתמש בו רק במקרים של בעייה בטבלאות) זה הצמד הכי חזק שאני רגיל אליו:) |
ציטוט:
כולה HTML קליל.... |
כתבן איך הכי נוח !
וזה שאמר HOME משהו מה זה ? יש מצב מסביר מפרט או לינק ? |
עד לפני שנה וחצי השתמשי ב-NotePad. היה נוח, קצת מעצבן לכתוב הכל מחדש.
לאחר מכן עברתי אל HomeSite 5.5 וזה עולם אחר. בניתי לעצמי כלים אישיים וקיצורים נוחים ביותר והתכנות הופך לקל יותר (לא כותב כל הזמן את אותו HTML מעפן). אומנם לתוכנה יש קצת בעיה עם עברית אך עם הזמן לומדים להסתדר איתה :) את האתר כתוביות שלי כרגע אני עורך רק עם EditPlus ועברית עם NotePad בשל הבעיות עם עברית ב-EditPlus. הסיבה שאני משתמש ב-EP היא ש-HS לא תומך בעמודים ביוניקוד (UTF-8) ו-EP כן אבל הרבה פחות נוחה מ-HS. דומה ל-NotePad רק עם צבעים וקצת כלים וקיצורים. KuChI-PoChI, חפש "HomeSite 5.5" בגוגל ואני בטוח שתמצא את מה שאתה מחפש ;) בקיצור, אני תמיד ממליץ על HomeSite 5.5 של מקרומדיה :) |
Editplus 2
|
PsPad
או NotPad זה בא עם המצב רוח :) נושא נחמד, אני נועץ :) |
EditPlus זאת ממש אחלה תוכנה.
הבעיה היחידה איתה זה שיש איתה בעיה בעברית אבל חפיף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה רבה :) |
Notepad
בדם!!!...חח.. |
ציטוט:
|
במשך שנתיים תכנתתי בכתבן עכשיו פשוט שיפרתי לעצמי את החיים במעט ועברתי לDreamweaver
כאילו אני חותך באימג'רדי ומתכנת תכנות מלא בDreamweaver. |
NotePad
|
ציטוט:
|
nano - the ultimate file editor :)
( "לתכנת מכל מקום - באותו מקום" :P ) |
יש לי הערה קטנה, שאנחנו מתכוונים "תיכנות" אנחנו מתכוונים ל- PHP ול- ASP, אנחנו לא מתכוונים לקידוד עיצוב ב- HTML או כפי שאתם קוראים לזה "תיכנות".
לידע כללי :qqb007: |
מתכנת בעזרת התוכנות הבאות:
Html,Asp: FrontPage InterDev וכתבן :) |
Macromedia DreamWeaver 8
תוכנה מעולה, נוחה, מסמנת שורות וצובעת טקסט. אפשרות להצגת העיצוב. מומלץ! :P |
Notepad :\
|
PHPDESINGER 2005, אחלה תוכנה..
יש לך את רשימת הפקודות בצד... |
זנד....
|
NotePad (=פנקס רשימות) בכל השפות...
|
NotePad זה פנקס רשימות, WordPad זה כתבן. ואגב אני משתמש ב NotePad
|
אני מתכנת...
בPhp אני משתמש עם 'Zend Development Environment' בד"כ. בשאר השפות אין לי משהוא בקובע חוץ מב CPP וכל זה שאין לי כוח לפרט... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אנשים לכו על זנד, עולה כסף זה נכון, ולא מעט, זה גם נכון. אבל בישביל אנשים אי טחונים כמנו המציאו את האימיול... |
אף אחד כאן אל משתמש ב Araneae כמוני...? :/
|
ציטוט:
ו...אפשר להגדיל את הפונט,אבל אני לא מתכוון רק לזה..."לראות" קוד זה בשבילי....להבין קוד... כשיש מספר שורות וסגירת בלוקים (}) אז יותר קל לך להסתכל על קוד...מאשר סתם כתב שחור.. ובלילה שאתה קרוע מעייפות...רק זה...וגם זה לא שחור ככה שזה פחות מעייף.. |
ציטוט:
אני רק מחכה שתתן קבלה למישהו, ותרצה להראות שיש לך עסק חוקי - אבל בתאכלס אתה משתמש בתוכנה לא חוקית. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ