![]() |
דיון | אני צריך עזרה באיך לפרסם את האתר שלי ושאנשים יכירו אותו
אז ככה האתר דאון מי נט שלי - http://www.DownMy.net
היו לי דווקא עוד אתרים בעבר ואני חושב שזה האתר שהכי השקעתי בו בפרסום וכו ... עכשיו אני רוצה קצת עצות איפה לפרסם , איך למשוך גולשים וכו .. בנוגע לקידות האתר התחלתי קצת לקדם את האתר מידע שלי וגם יש לי חבר מקדם אתרים שאני נותן לו תמורה והוא בימים הקרובים יתחיל לקדם לי .. אני אשמח להמון עצות איך לפרסם , איפה לפרסם , אפילו מתי , כמה , ובמה להתמקד בפרסום או בלמלא את התוכן , וכל מה שיכול לגרום לאתר שלי להצליח .. אשמח לתשובות מהירות בבקשה :) תודה לעוזרים :) |
מה התקציב?
|
שהתכוונתי שאני רוצה עצות אז זה איך לפרסם את האתר בעצמי :/
|
גם אם אתה לא לוקח מקדם אתרים מקצועי ודואג לקידום בעצמך, יש דרכים לפרסום וקידום שדורשות תקציב (פרסום ולינקים בכל מיני אתרים אחרים).
בכל מקרה, אם תרצה 200 ש"ח מתנה לפרסום בGoogle Adwords תשלח לי ה"פ אני אשמח לעזור לך בחינם. |
אם אתה נותן תוכן איכותי - לא צריך לפרסם בעזרת כסף..
|
תודה רבה השתמשתי בשובר , והיום אני מתחיל לקדם את האתר יחד עם עוד חבר שיש לו ידע .
אשמח לעוד טיפים איפה לפרסם , איך וכו .. |
כמה דברים שהייתי ממליץ לך לעשות:
|
קנה שטחי פרסום באתרים גדולים\בינוניים ובמיוחד אתרים שמפרסמים הורדות כלשהם (תעשה איתם הסכם שיפרסמו את ההורדות מהשרת שלך).
ככה יכניס לך קבועים לאתר, חוץ מזה פרסום בגוגל ואתה מוכן. אם אתה מעוניין ברעיון שלי אתה מוזמן להציץ פה- http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=92916 |
אוקי תודה רבה על העצות אשמח לעוד :)
|
בכ"מ המון בהצלחה. |
ציטוט:
ומבחינת התקן W3C - האתר שהבאת לא עובד כרגע בשבת, אבל אני מאמין שגם הכותב שם לא יודע ב100% אם זה משפיע או לא. ונניח שזה לא משפיע - לפגוע זה לא יפגע, אז למה לא לעמוד בתקן? זה לא שזה המון עבודה לעמוד בתקן, הרבה שגיאות תקן זה שחסר alt לתמונה או שטויות כאלה ואחרות שאפשר לתקן בשניות. |
תודה רבה אני ממשיך לפרסם עוד משחקים , תוכנות סרטים וכו ..
|
עם אתה רוצה יש לך קידום דרך פייסבוק תחפש בגוגל קוונים יש להם קופונים של עד 100$
אתה יכול גם דרך ADWORDS גם שם יש לך קופון של 200 שח אחר כך אתה יכול להיכנס לכל מיני פורומים בנושאי האתר שלך עם אתה רוצה בחיפוש למצוא יש את כל הפורומים פשוט תרשום בחיפוש (INURL:FORUM) אחרי הטקסט כמובן תבחר לך כמה פורומים טובים ותהיה פעיל בהם אתה יכול לקדם לפי מילות מפתח אבל עם חבר שלך מקדם אתרים טוב אז פשוט תחכה עד שהוא יעשה לך את העבודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכל תלוי בתשתית, הקמתי תשתית לכמה שנים, ואחרי כשנה האתר מתברג בלי שאני מוזיז אצבע. |
אוקי , תודה רבה , כרגע זה הצעדים שעשיתי מאז התגובה האחרונה
1. החלפתי עיצוב 2. כל יום אני + המנהל ראשי + הילדים שבאתר מפרסמים תוכן 3. פרסמתי מאמרים בבלוגים , באתרי מדריכים עם לינקים אלי . 4. עשיתי החלפות קישורים עם אתרים PR 1 וגם PR 2 5. פרסמתי כמובן עוד . 6. לבנתיים האתר מתקדם מעולה בגוגל , יש לו כוח לדפים המון נכנסים אלי מגוגל . אבל זה עדיין רק ההתחלה , אני ממשיך לפרסם המון תוכן ולקדם ולשווק את האתר . אם למישהו יש עוד טיפים אני אשמח .. |
עזוב אותך PR.
|
למה ?
אז מה בעצם חשוב ? אם אתה יכול להסביר לי פחות או יותר על מה אני כן צריך באתר שלי ומה כן להתמקד אני אשמח . |
תוסיף את האתר לאינדקסי אתרים.
בפורום... רשום "אהבתה ? לחץ על כפתור הלייק " מחק את ה-"ה" מהמילה אהבת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אדם רוצה תנועה ביחס מהיר ולא לחכות להופיע בבמנועי החיפוש בעוד חצי שנה ואז להתחיל לקבל תנועה, כדאי שיעבוד על תנועה בהישג יד - זה מה שיביא גם לדירוג משמעותי ויפה לאתר במידה והתנועה תהיה בהתאם מבלי צורך להחליף קישורים. אתרים כמו הורדות וכו' מתבססים על תנועה בעיקר, ותנועה קבועה וטרייה בכל יום ויום - זה הדבר שלו אתה משקיע את התוכן ולא לגוגל. |
ציטוט:
אני אסביר למה, בכל אתר שמתחרה על מילת מפתח רגילה, או תחרותית שזה יותר נפוץ, בד"כ בונים מערך קישורים לטווח ארוך ובהחלט אתה צודק שלוקח לזה חצי שנה ויותר. אך במקרה כאן, שכל יום נוסף ביטוי חדש, כמו "הסדרה , עונה 4 פרק 12" שאין הרבה תחרות על הביטוי, עם עבודה נכונה אפשר לתפוס מיקום גבוהה ולקבל ים תנועה. |
ציטוט:
אבל תנועה לא רעה, שלפעמים גם תעלה מעל הציפיות, בשביל ביטוי מסוג כזה. קידום פורום לא מצריך קידום אגרסיבי, אלא הדרגתי. לכן מומלץ לא להגזים עם הקידום כי במידה ואתה נכנס לחור השחור של גוגל הפורום לא יהיה שווה עוד. |
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ