![]() |
upanel
עולה כסף?
לא ממש הבאנתי? אם כן כמה עולה? |
עם זה מערכת הלקוחות אז לא היא לא עולה נראה לי
|
|
כולם משתמשים בחינם אחי .
|
היא חינמית לחודשייםף תוקף הרשיון הוא חודשיים מעבר לכך אין לי מושג, אתה יכול לדבר עם המפתח שלה, תומר- Atom-Bomb הוא יסביר לך הכל.
בהצלחה |
אופיר גם אחרי חודשיים אנשים משתמשים בה..
זה כמו פוטושופ שיש לך 30 יום גירסת ניסיון ואז שמים קראק חחחח וממשיכים..מה קשור |
כל חודשיים תצטרך להכנס לאתר ולקבל רשיון חדש...
|
ציטוט:
|
מערכת חיינמית לגמרי .
אתה צריך לקבל קוד רשיון כל חודשיים. ואם יש לך איזה שאלה , בעיה וכו' פנה לתומר - Atom-Bomb בהצלחה. |
ציטוט:
ואגב למה צריך להירשם?? פשוט אני מעלה לשרת שלי מה הוא כבר יעשה לי עם אני לא ירכוש ממנו רישיון?יתבע אותי חח?:qqb006: |
ציטוט:
ברגע שתכניס תקוד הופ יפעל לך ברגע שהוא יוציא את הקוד של מהרשימה שלו במערכת אצלו הופ לא עובד לך ותיצטרך קוד חדש. יש מבין? |
יש מבין(=
|
יש לי גם שאלה קטנה בנושא...העלתי את הקבצים והכל ורשמתי את עצמי באתר וקיבלתי סיראל...אבל איפה אני שם אותו? כי שאני מתחבר זה רושם לי שזה לא חוקי
|
תנסה להכנס לעמוד
code.php שם אומרים להכניס את הקוד... |
אה אוקי סבבה הסתדרתי גם ככה
אבל בכל זאת תודה |
מערכת חינמית, לא מקצועית לא מומלץ.
|
ציטוט:
זאת מערכת חינמית מומלצת מאוד. |
לא הבנצי מה זה המערכת הזו... מה היא עושה?
|
ציטוט:
סלח לי, אבל אתה מחקת לי את האתר vars.be, אולי תסביר לי למה? כי הוא היה חינמי? כי אני לא מקבל גרוש מהאתרים שאני בונה ?! אנשים כמוך פשוט מוציאים לי את החשק לתרום ולעזור, קיבינימט. אתה מחקת לי את החשבון, למה? כי אני לקוח של מתן? תתבייש לך. מערכת חינמית? אני יכול בקלות להפוך אותה לתשלום. אבל למה לי? שתהיה בחינם, אני לא כמוך. בקשר לפותח האשכול, המערכת חינמית, כל חודשיים תתבקש לרשום לעצמך סריאל חדש, בלי התחכמויות, אין קראקים למערכת כזו. Speed-All: המערכת הינה מערכת ניהול לקוחות אשר ניתנת לשימוש בחינם. * סליחה מראש על העצבנות, אבל בנאדם שמוחקים לו אתר שלם, כולל הכל, היה מגיב בדיוק כמוני. |
VAR היה יכול להיות אתר עם פוטנציאל ענק וחבל :(
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אף פעם לא יצא לי לשמוע על המערכת הזאת..
|
ציטוט:
|