![]() |
עיצוב הוסט חדש | סגנון+מבנה חדש
אוקיי ישבתי באמת שעות מהבוקר ( לא הלכתי היום לבצפר - כואב הראש )...
וחשבתי ופיתחתי רעיון! בעזרת השם מצאתי יש מצב להחלפת צבעים כי נראה לי יש לי פאשלה קטנה בצבעים אבל חוץ מזה אני מאוהב =]... http://img230.imageshack.us/img230/9530/secure6il.jpg *לצפיה בדף נפרד יש ללחוץ על התמונה. *העיצוב נושא זכויות יוצרים עליו. *העיצוב אינו מוקטן *העיצוב 100% פוטושופ + cinema4d בשרתים בחבילות, בתיבה מאחורי התפריט. איך? מי שמעונין לרכוש bhrprhsni@hotmail.com 259481271 בברכה, ניר http://www.isrart.net/images/smilies/36_3_15.gif |
תאמת ? אהבתי גם תצבעים וגם תשינוי :)
|
:qqb014: חמוד..................
|
לא מתאים להוסטינג
לא מתאימים גם הצבעים ירוק ואדום דעתי |
יוני - תגובה בונה בבקשה לא השקעתי שעות בשביל שיגיבו חמוד =]... אם זה לא טוב מספיק
תן תגובה מה לשפר =], תודה, ניר glow - סבבה... גם לדעתי הצבעים אינם מתאימים אך עם שינוי יהיה מתאים להוסטינג לדעתי. מקבל את דעתך! |
העיצוב לא מתאים להוסטינג..
תאמת לא יודע למה לקשר אותו תוריד את המסגרת מהשרתים ו.....לא יודע |
בס"ד
נחמד מאוד!! |
זה ממש מתאים לאתר להעלאת קבצים חח הסגנון..
(= בכל זאת עם אתה יודע שהצבעים לא תואמים למה לעשות אותם? תשנה את הצבעים ותעשה מקום שיוכלו לרשום על החברה ותעשה ריבוע כזה להתחברות לקוחות אני לא ממש רואה ת'מקום של התבנית שרושמים ת'שם משתמש וסיסמה. בכללי מאוד אהבתי את הסגנון לאחר כמה שיפורים זה ייראה מעולה במיוחד התפריטט פ-צ-צ-ה! |
סגנון נחמד, ביצוע לא כל כך טוב....
|
לא אהבתי מצטער
|
יצא סוס..
תשנה את הצבע הכחול של הדבר הירוק הזה לכחול בהיר.. |
ציטוט:
|
לא אהבתי ,
לא מתאים בכלל להוסטנג, אולי העלעת קבצים או משו... |
לא משהו אחי.
|
נחמד. לא ממש מתאים להוסטינג.
|
יפה שיש נסיון לחדש אבל זה פשוט לא יפה...מצטער...
|
מהפחות טובים שלך ניר, אני מציע לך לעבוד על זה עוד קצת.
כמובן שנה צבעים ותנסה למלא בתוכן נוסף. לא הבנתי כל כך מהי הצורה הירוקה הזו, אני ממליץ לך להבליט מהי ולהזיז את הכפתורים ממנה. בנוסף אני מציע להבליט את השרתים שבחבילות מכיוון שהם אל ברורים. העיצוב נראה קשה להבנה ממבט ראשון ורק אחרי מבט מעמיק אפשר להבין אותו לפרטיו, אני ממליץ לך לעבוד על מבנה אפילו שקו המחשבה שלך יפה והסגנון שונה לגמרי. אני בטוח שאם קצת עבודה וליטושים קלים העיצוב יכול להיות הרבה יותר טוב וברמה גבוהה מאוד, אפילו יותר מעכשיו. בהצלחה נירוש :) |
נחמד, אבל המבחנה הזו ששמת בבאר שם, לא נראה לי שממש מתאימה להוטסינג :\
|
חיחיחי אוקיי זאת סתאם צורה =]...
|
לא הבנתי מזה הירוק הזה בבאר והחבילות יצאו יפות
|
לא אהבתי
|
טוב מקורי ומשהו שעוד לא ראינו זה בטוח
אבל לא ממש אהבתי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6