![]() |
הוצאת ביטוי מתוך קוד מקור של האתר שלי
שלום.
אני רוצה לבנות סקריפט פשוט שיקרא את קוד מקור של האתר שלי ויחלץ משם משהו. ניסיתי משהו כזה: PHP קוד:
אם אני נותן סתם משפט נגיד: שלום לכם ילדים ואז אני יבדוק מ-שלום ל- ילדים זה יתן לי לכם... אבל כאשר אני מערב את file_get_contacts ו שיש גרשיים באחד הביטויים משהו מתחרבש..מקבל מסך לבן..בלי כלום. אשמח לעזרה, תודה רבה! |
למה שלא תשתמש בביטוי רגולרי?
preg_match |
אממ..מה הדרך שבא זה יעזור לי?
האמת לא מנוסה כל כך..אשמח להכוונה..זה מאוד דחוף, תודה תודה! |
preg_match('/<option value="DOS">(.*)<\/option>/',$text,$match);
print_r($match); משהו כזה |
בוא תביא את כתובת האתר, את הביטוי שאתה מעוניין לחפש (בהנחה שהוא שונה ממה שפורסם כאן בקוד) וננסה לעזור יותר.
|
ארז זה לא עובד..):
הנה הקוד במלואו בקיצור: PHP קוד:
|
תנסה את זה:
PHP קוד:
|
במקרים כאלה לי אישית יותר נוח לעבוד עם explode
אתה יכול לנסות.. מאד פשוט |
חיים זה מה שאני מקבל:
Array ( [0] => Array ( ) [1] => Array ( ) ) explode נסיתי נראה לי. הקטע שכשאר אני מחפש בקוד מקור זה לא טוב. |
PHP קוד:
|
לפי הכתובת שנתת אני רואה שצריך שם משתמש וסיסמא. אז תשתמש בcurl כדי לדמות התחברות לאתר ואז תקבל את המידע כמו שהראו לך למעלה
|
יותר מידי קל, אני לא מבין איך אתם מסתבכים:
PHP קוד:
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
ציטוט:
זה רמה באבטחה בכלל ולא רמה בתכנות, ביקשת ממני קוד תכנות - נתתי לך תכנות. תפתח אותו קצת, הינה זה התוצאה הסופית: PHP קוד:
PHP קוד:
קוד:
Some Value |
תשמע, אני לא מבין את הרעיון שלך.. אתה לא יודע לתכנת או שאתה סתם מנסה להטעות את הבנאדם?
מה ההגיון בלהוריד את התאגים מתוך התאג שהוא מחפש? בדוגמא שהבאת - לעשות strip_tags ל: קוד:
<option value="DOS"> ולתחום את התווים המתאימים בתוך ביטוי רגולארי זה לא חלק מאבטחה, זה חלק מהביטוי |
ציטוט:
יש לך דבר כזה "..." מה יקרה שהוא ישתנה ל "שד"Aדג" יש דגש שמשבשת את הקוד. תנסה את מה שנתתי לך ותראה שהוא נותן לך את הערך שאתה צריך לקבל. |
דגש שמשנה את הקוד? מה?
ואין לי מה לבדוק, אם אתה מוחק מ-<option value=".."> את התאגי HTML, אתה נשאר עם ערך ריק - הרי option והערך שלו זה תאג HTML, אז בדוגמא שלך כשאתה מוחק מ: קוד:
<option value="DOS">Some Value</option> ואם אתה חושב אחרת - תבדוק את הקוד שלך ותענה אחרי שבדקת |
ציטוט:
הוא נתן דוגמא של ה<option> אז פשוט נתתי לו פונקצייה ספציפית לזה, הוא מוריד לו את התגים לפני ואחרי ואז מאמת את כל הערכים המיותרים. הרעיון שלי הוא רק לתגי HTML (כפי שהוא ביקש)! סליחה אם לא הסברתי את עצמי כראוי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ